28 Nisan , 2024, 12:16:01

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kübüş

1
ayşe doğum günün kutlu olsun.kazasız belasız arabanızı kullanmayı nasip etsin rabbim.bol bol gezin bebişinizle. :flowers:
2
inş. ezgi aynı drumdayız  arkadaşım. :love3:
3
bende şimdiye kadar çok uğraştım.ezginin dediği gibi benim kızda hep benimle  yatıyo gece meme devamlı ağzında. :binkybaby:bide dışarı çıktığımızda çok ağlıyo.emzik alsa ne olur yani kendi rahatı için.ama almıyo işte.iki gün once az ateşlendi ogünden beri biberonda almıyo sütte yok ne yapıcam bilmiyorum.kaşıkla zor oluyo bi taraftan veriyorum bi taraftan dışarı akıyo. :honk: :honk:
4
zeliş merak etme genellikle bebişlerde oluyo benim kızımdada oldu kızarıklık ve kuruluk.ama bir müddet sonra geçti.inş.hemen geçer üzülme. :love9:
5
merhaba kızlar.hoşgeldin aramıza ilkcemre :flowers:.benim kuzumda 21 ocakta doğdu.aynı gün doğum yapmışız arkadaşım.hayırlı uğurlu olsun bebişin.valla bende çok takıyorum kilolarımı ama ne yapayım birden verilmiyo.hep kendimi avutuyorum vericem diye inş.veririz. :occasion5:
6
benim kızımda 2.5 aylık molfix kullanıyorum.güzel memnunum .
7
ayşecim bebeğin hayırlı olsun güle güle büyüt :love3:
8
ewet demet aynen öle kızım çok yardım ediyo bana saolsun canım benim.seninde oğluşun çok tatlı allah bağışlasın. :love9:
9
buda benim kuzum büşra.ikinci kızım ablasıda 13 yaşında beraber büyütüyoruz.allah herkezinkine hayırlı ömürler versin.
10
ilknurcum resim nasıl ekleniyor fazla anlamıyorumda :hello: :k06: :icon_scratch: :ehi:
11
arkadaşlar ben merak ettim mama kullanan anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz ben ülker hero baby yi kullanıyorum fakat milupa kullanımmi diye çelişkide kaldım yardımcı olabilirmisiniz?? ;D :flowers: :love9: :k06:
12
sağol gülfer yaradanım herkeze hayırlı evlat nasip etsin.
13
merhaba arkadaşlar.benimde kızım21.01.2010  18.15 de spinal sezeryanla dünyaya geldi.doğduğunda 3400 kg 51 cmdi.iki gün hastanede kaldık.çıktığımızda hafif sarılık vrdı.dr iki gün sonra kontrole çağırdı.gitiğimizde tahlil sonuçlarından sonra hastaneye yattık.iki günde 2800 kg düşmüştü yavrum.az emiyordu devamlı uyuyordu.meğerse sarılığı yükselince uyurmuş.çok üzüldüm tabiki zaten ameliyattan sonra çok zorlanmıştım.bu arada sütümü sağıp vermemei istediler.inanırmısınız bir damla bile gelmedi.üzüntüden kahroldum.hemen mama takviyesi yapıldı.hastanede yattık.bugün tam 51 günlük kuzum iki kere aşısı yapıldı 25 martta yine aşısı vr.şuanda yeni yeni toparladık işte.sütümde bazen vr bazen yok herşeyi denedim sütüm artırmak için humananın süt artırıcı çayı vr ondan içiyorum mamada veriyorum.ama bana hiç iş yaptırmıyo hep yanında olmamı istiyo bazen lavaboya bile zor gidiyorum.hep kucak istiyo .bazen çok gazı oluyo.dr om-x verdi onu mamasına katıyorum.böyle arkadaşlar işte.doğumdan beri ilk kez girebildim ve burayı gördüm baya iyi oldu :  :k06:içimi döktüm valla.güle güle büyütelim bebişlerimizi inşallah. :hello:
14
teşekkür ederim bal böceği darısı başına arkadaşım. :love9:
15
arkadaşlar bebeğimi hayırlısıyla kucağıma aldım.dün eve geldik.doğumum biraz zor geçti.epidural sezeryan oldum ama çok zorlandım.hala sancılarım devam ediyor.olsun ama bebeğim artık kucağımda : :nazar: :occasion5: :occasion5:allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin.babası adını büşra istiyor onu koyucaz galiba.büyük kızımın adıda kübra zaten uyuyo birbirlerine. :flowers: :flowers:görüşürüz kızlar. :wave: