Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

91
bugüne inşallah patates yemeği ve karnabahr olacak :k06: şu koltuktan kalkabilirsem :suclu:
92
betüş Allah sabır versin , çok üzüldüm okuyunca...
inşallah iyi haberlerini alırız yarın, dualarım seninle...
93
Allah sabır versin merve , çok üzüldüm...
94
gonca unuttum sana yazmayı, nayat yaptırıyodu lazer epilasyon, kampanyada tüm vücut gidiyordu, galiba bitti, çok memnun ;)
95
bizden haberlere gelince;

malumuz dün tatile girdik, 15günlük güzel uzuuuun bi tatil, çok mutluyum :laughing7: ama ecrinle çok zor olacak, ben hafta içi 2-3kere babaanneye bırakırım yine :D nayat (kızkardeşim) çok güzel bi süpriz yapıp bize dün için bilet rez. yaptırmış, ama maalesef eşim bırakmadı, ev boş kalıyomuş, kendini iyi hissetmiyomuş diye :-\ yani rez. falan iptal mayısta ist. yolu gözükecek bize en yakın :honk:

ecrinden haberlere gelince, sağlığımız iyi :nazar: yememiz iyi, uykumuz iyi :nazar: :k06: inşallah böyle de devam eder :amin: bu aralar başımız bikaç kelimeyle dertte "öküz" ve "tuu  aptal"  sinirlenince bunları söylüyoruz :cildir: nasıl unutacak bilmem onları,bi duymamazlıktan geliyoruz belki vazgeçer söylemekten diye ama bu sefer de duyurmak için önümüze geçip bağırıyor :ehi:  uyarıyoruz bak kızım onlar kötü kelime söyleme ayıp diye tamam diyo ama yine devam :honk: sizlerde var mı bu tür sorunlar, hiç okumadım gerçi sayfamızda... var mı önerileriniz :director:

konuşmamız yerinde ama hala bazı kelimeleri doğrultamadık :laughing7: gerçi böyle çok tatlı oluyor, nasıl olsa düzelticektir :icon_thumright:
"çıkart" = gacırt
"yapıyorum" = yapım
"akşam" = aşkam
"kitap" = kipat
"geliyorum" = geliiim
:toothy10: :ehi: :k06:

işte böyle artık inşallah daha sık burada olurum,malum okul yokkkkk :hieyt: :occasion14: ay ben 2haftalık tatilde bu kadar seviniyosam, yazın 2aylık tatilde çıldırırım herhalde :k06:
96
aslıcım bahsettiğin kitaplar neydi? şu sömestr tatilinde bi bakayım onlara. Ha ayşegüle söylemişsin zaten notumu aldım ;) Bu arada defneciğime de kocaman :nazar: :nazar:
havalar ısınınca izmire bekliyorum demişsin inşallah canım, çok isterim görüşmek ;)ben de her zaman aydına beklerim :love9:

gülaycım, ecrin allaha şükür uyanmıyor geceleri, sadece ben 1kere wcye kaldırıyorum ama onda da uyuyo oluyor zaten ;)
sana derlerinde başarılar canım ;)

ranacım kistten bahsetmişsin, bende de vardı kist dr önemli değil, böyle kistlerin görülmesi normal demişti, şimdi de bilmiyorum var mı yoksa doğumdan sonra kayboldu mu? :dontknow: :)
hastalığın için de geçmiş olsun canım, kısa sürede atlatırsın inşallah :amin:

şeydacım msn den konuşmuştuk ama burdan da tebrik ediyim canım 2.bebişi :flowers: inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın 2.yavrunu :amin:

fatmacım maaşallah sezgi lenaya,çok tatlıbir bebek :nazar: ve tabi ezgi anna da büyümüş, abla olmuş :nazar: :nazar: mutlu aileniz için de  :nazar: ameliyatın da umarım sorunsuz geçer canım, şimdiden acil şifalar diliyorum :amin:

goncacım nayat yılbaşında nişanlandı, mayısta da düğün inşallah :amin: :nazar:
eşinin amcası vefat etmiş, başınız sağolsun canım...
eylüşüme de geçmiş olsun, neyse ki temiz çıkmış tahlilleri boncuğun :amin:
antep fıstığı bilgileri içinsağol goncacım, ecrin de çok seviyor :)

eminecim ceyline maaşallah :nazar: isim konusunda da araştırma yapmışsın ne güzel, eymen ismi hoş, ben daha isim düşünmedim :)

anita hoşgeldiniz, kayra demek yine hasta, geçmiş olsun  :amin:
97
selam kızlar,
1haftadır internete giremiyordum, öncesinde de sınav soruları falan derken bu zaman oldu ::)biz iyiyiz allaha şükür, hala hepatit a aşımızı olmadık, haftaya inşallah...

eminecimceyline maaşallah, çok tatlı olmuş, büyümüş :nazar:

gülaycım çok geçmiş olsun canere, biz de bu hafta benzer bi kaza geçirdik, arkadaşdayken ecrin koltuğa çıkıyım dedi, kenarı da ahşaptı, ayağı kaydı ve ağzını vurdu, üst dudağının iç tarafında birleşim yeri var ya, orayı parçaladı, baya bi kanadı, morardı içi, kan topladı, ama şimdi iyi allaha şükür :amin:
ve allah kabul etsin oruçluymuşsun,aşureye ben de bayılırm, okulda arkadaşlar yapıp getiriyorlar sağolsunlar, ben de çok yapmak istiyorum ama yapmasını bilmiyorum, aslında bi baksam olcak nasıl yapıldığına, iyi aklıma getirdin ;)
öğlen uykusunu ecrin genelde 11-11buçuk arası uyuyor, 1saat kadar, gece uykusuna da 7buçuk-8arası yatıyor sabah 7de kalkıyor ;)
ranacım tebrik ederim canım  :flowers:

goncacım eylüşüme çok geçmiş olsun, bıcırık iyice konuşmaya başladı desene :nazar: ecrin de geçen sabah uyandı, anne benim çikolatam yok, danonem yok tansaşa gidip alalım hadi dedi. Ben de açılmadı daha dedim, okuldan sonra alırız. Anneme bırakmaya giderken bana dedi ki apartmanda - annecim ben çok üzüldüm, bak şimdi ağlıycam :toothy10: şok oldum orda :ehi: yavrum hiç bişeyi kalmamış acındırıyo kendini :nazar: :k06:
wc eğitiminiz için de tebrikler ;)

aslıcım kitap mı dedin :honk: maalesef hiç fırsatım olmuyor, bu aralara evde akşamları bol bol film seyrediyoruz arkadaşlarla toplanıp, ama ecrin meraklı kitaplara ;)

benden şimdilik bu kadar, en kısa zamanda tekrar yazmk üzere, hepinizi çooookkkkkkkk :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
98


ve bu da son, bu resim eklemek işi gerçekten de çoook sabır gerektiriyor ;)
hepiniziiiiiii :love9: :opucuk:

100
ecrin hanımın kankisi efe :))
amcamız bisiklet aldı da doğumgününde , onunla gezerkeneee :k06:


101
hediyesini alırken ecrin hanım ;)
bu arada farkettik doğumgününde de ecrinin hiç kız arkadaşı yok :laughing7:

102
bizim doğumgünümüzden fotolar :D :nazar: :nazar:

103
selam arkadaşlar hepinizi çoközledim :love9: :-*
ecrinim allaha şükür kabakulağı çok hafif atlattı ve 2gündür de meme emmiyor, istiyo ama boynumun tutulması işe yaradı :ehi: krem sürüyoruz da ecrine diyorum süt acı oldu artık kızım ilaçtan, o da annecim öpücem sonra emicem diyodu :k06: neyse şimdi sadece sevip öpüyor :D annem 3gece uykusunda emzir dedi, bu gece son... Bu kadar yol kaydetmişken bi daha dönmem, yani artık bittimeme işimiz... 25ay emdi benimcadım :nazar:
ama göğüslerim çok fena oldu, şişti, inşallah daha fazla şişmez, önerebileceğiniz bişey var mı?

eminecim demek ceylinden ayrı kalıyorsun, nasıl geçti? Nasıl da özlemişsinizdir birbirinizi :love9:
aslıcım ikinize de çok geçmiş olsun :flowers:
anitacım sağolcanım, ecrin gerçekten de bir anda sanki çok büyüdü, biz bile şaşıyoruz :k06:
goncacım siz nasılsınız? eylüşüm hasta değildir inşallah :amin:

bu arada benim arkadaşlardan 3ü hamile :k06: 1i 2.sine hamile 6haftalık
diğerleri de ilk olacak inşallah 8haftalıklar
allah nasip ederse ben de bahara düşünüyorum  ;)
104
gonca ve rana selam hoşgeldiniz ;)

bu arada kızlar bu sabah ecrin uyandığında anne buram ağrıyo diyerek kulağın altını gösterdi, bi baktım şişlik var . Kabakulak geçiriyoruz galiba ama nerden kaptı anlamadım gitti, bu mevsim çoğalırmış kabakulak, bilginize...
105
kızlar hepinize iyi akşamlar, buraları sizleri nasıl özledim anlatamam...Okul-ecrin-ev yoğunluğu o kadar fazla gelmeye başladı ki foruma girip de 2satır yazamıyorum. Ecrinin doğumgünü koşuşturması da cabası, kardeşlerim geldi istanbuldan 1hafta kaldılar, doğumgününde 40kişi kadardık ve 19çeşit yaptım. Allaha şükür yetti az bi de arttı :k06: doğumgünü resimlerini inşallah müsait bi zamanda koyacağım, şimdi de yazılı soruları hazırlamakla meşguldüm ama acaip canım çekti forumu ve bakamadan geçemedim :D
bizler allaha şükür iyiyiz, geçenlerde 3gün kadar ateşimiz oldu ve geçti, nedendir bilemedik :) şimdi de burun tıkanıklığı dışında iyiyiz, haftaya hepatit a aşımızı olacağız.
Doğumgünlerini kaçırdığım kuzuların ve annelerinin geçmiş doğumgünlerini ve anneliklerini  :icon_scratch: kutluyorum  :flowers:
bizim doğumgünümüzü kutlayan arkadaşlara da teşekkürler :flowers:

goncacım sağol canım aradın, bende aynı yoğunluk devam, hiç bişeye yetişemiyorum bi de akşamları erkenden yatıyorum, bünye kaldırmıyor :honk:

ha bu arada kızlar şu hepatit a aşımızdan sonra ecrin hanımı memeden keseceğim inşallah :suclu:

neyse benden şimdilik bu kadar, hepinizi çok özledim haberiniz olsun  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*