29 Mart , 2024, 02:22:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

76
önce sizlere yzıyım da biriknce zor oluyor, bizden haberleri daha sonra akşama inşallah ;)


Alıntı yapılan: g10ca - 02 Şubat , 2009, 13:06:47

Jbdun 1 haftan kaldı, iyi değerlendir bence, kızınla vakit geçir bol bol
biliyorum bazen çok şey oluyorlar, nasıl anlatsam  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
galiba anlamışsındır  :suclu:  :ehi:

pazar sabahı 5 te ağlayarak uyandı,  bu aralar sık sık gece ağlamaları var, sizde de oluyor mu    :dontknow:

evet canım çok iyi anladım ;)  gece ağlamaları 3-4gündür bizde de var ben de anlamadım, galiba bu da şu atak haftalarından olsa gerek :dontknow:
eylüş prenses de yatağında güzel güzel mışıl mışıl uyusun inşallah :amin: hayırlı olsun... daha sonraki yazında okudum da iyi uyuyormuş yatağında aferin kuzuya :aferin:
senin de iltihabın bitmiş, gözün aydın arkadaşım :opucuk:


sağol ayşegül, hoşgeldin ;) büyüme ağrılarını duymuştum ama hangi dönemde olduğunu bilmiyorum :dontknow: sen araştırıp aydınlatmışın bizi arkadaşım, teşekkürler ;) tahlilleriniz de temiz çıkmış , hayırlı olsun. Gözde ve zehrayı ben de merak ediyorum ama maalesef hiç haberim yok...

gülaycım tekrar iyi çalışmalar canım ;)

zehracım hoşgeldiiinnnnn :flowers: şükür haber aldık senden, senin, ravzanın ve mirzanın iyi olmanza çok sevindim, bir daha bu kadar ara verme lütfen ;)

aslıcım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım, daha iyi olmana sevindim ;) ece denize de bayıldımya, nasıl da biliyomuş gıcığı cıcığı :ehi: :nazar:
77
betüş çok sevindim, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah :amin:
78
Alıntı yapılan: turku_tiryaki - 29 Ocak , 2009, 10:01:55
Nice yaşlara güzel prensesin güzel annesi..      :love7: :flowers:

teşekkür ederim ;)
79
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
02 Şubat , 2009, 09:35:12
fırında mantarlı patatesli tavuk
pilav
zeytinyağlı havuçlu pırasa
salata - yoğurt
80
günaydın arkadaşlarrrrr :flowers:
geçen hafta gezme yönünden yoğun olduğum üçüüüünnn :tongue3: sık giremedim ;) 1hafta tatilim geride kaldı ve son haftaya girdik, stres yaptım valla :k06: evde durmak çok güzell :love9: evim evim güzel evimmmm :k06:

aslıcım aynen dediğin gibi ben de aydında bolbol geziyorum, ben gezemesem bana çağırıyorum arkadaşları :k06: istanbula gidememenin (bu kelime doğru oldu mu ya :icon_scratch: :ehi:) acısını çıkarıyorum :basardim: tebrik için de teşekkürler canım. İsim olayında ecrin de aynı, gerçi büyükler bile bazen söylemekte zorlanıyor ecrin i. Ecrin de kendisine ecim diyo :ehi:  defne portakalı çok seviyo galiba baksana babasına ne demiş :k06: :nazar: defneciğimi öp yerime canım :-*

gonca geçmiş olsun canım, umarım şimdi daha iyisindir :amin:
mandaliğna aldın mı annesi eylüşüme, bak çok seviyomuş :k06: :nazar:
bu sabah da ecrini babaanneye bırakıp temizlik yapıyım dediydim ama kıyamadım, evde durmak istiyo benimle :love9: artık ben  yaparım o dağıtır :k06:

eminecim maaşallah ceyline :nazar: :nazar: akıllı , uslu , kibar kuzum :nazar:
ecrin de ceylin gibi altını çıkarıp çıplak taşa oturuyo, deli ediyo beni :cildir:
ayrıca bilgilendirme için de tşkler ;)  ve ben de sana teşekkür ederim bu güzel forumu açıp, bize böyle kaliteli bir sohbet ortamı sağladığın için :flowers: sizlerle paylaşımda bulunmak çok güzel, hepinizi seviyorum ve deeee :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

anita hoşgeldin, ecrin de aynen bu aralar hep kendim yapıcam diyo :honk:

bu arada öküzümüz gitti , ök kaldı  :toothy10: :toothy10: nadir de olsa ök diyo ama bu gidişle onu da unutucaz umutluyum :k06:
dün akşam ecrin buzdolabını açıp bi güzel sütü dikmiş tepesine akşam da uyurken biraz öksürdü ama allahtan fazla sürmedi, hasta olmadık :amin: dün gündüz uyumadı ecrin hep dışarda parkta orda burda olduğumuzdan artık 6buçuktu uyudu :k06: sabah da 7buçuktu kalktı :nazar: şimdi de oynuyo oyuncaklarıyla. Daha sonra uğrarım arkadaşlar, bugün evdeyim galiba çünkü yağmur var dışarda ;)
81
selincim teşekkür ederim canım ;) :-*
82
selincim biraz geç olacak ama geçmiş doğumgünün kutlu olsun :flowers:
83
hay allah yaaa, okadar yazmıştım yanlış bi yere basınca gitti hepsi :cildir:

neyse ...
dün giremedim foruma çünkü hem gündüz hem de akşam misafirim vardı. Bayaa bi yoruldum, gelenlerin de hep ecrin kadar çocukları vardı, allahtan akşam ecrini uyuttum da rahattım  :k06: bugün evdeyiz bişey çıkmazsa, yarın sabaha eski okulumdan arkadaşlarla kahvaltıya gidicez ve öğleden sonra da bi arkadaşa otrmaya gidicem (tabi bunlar olurken ecrincim hep babaannesinde olacak :suclu:)
burda öyle bi yağmur var ki, duracağa da benzemiyor :nazar: bizim ev en üst katta ve çatı yok (aydında çoğu evde yok, ben ilk geldiğimde bu evlerin çatıları nerde demiştim eşime :ehi:) yağmur sesi o kadar harika geliyo ki yukardan :nazar: kahvemi de yaptım, tam keyifteyim anlıycağınız :k06:

goncacım maaşallah eylüşe, kocaman kız olmuş :nazar: :nazar: yeni evi hayırlı olsun, güle güle otursun :k06: :k06:

gülay çok güldüm ekmek olayına yaa :ehi: demek kendi yedi caner bey :k06:
kızkardeşim adına tşk ederim :-* demek caner hala konuşmuyor, demekki ilerde çok konuşucak , şimdi biraz susayım diyor :k06: zamanı geldiğinde o da konuşacaktır canım merak etme ;)
ben de ailemin yanındayken hiç anlamıyorum, o kadar rahat oluyorum ki, ekmek elden so gölden :k06: ecrine bakıyolar falan... Neyse artık mayısa kadar bekliycez :)
puzzle hikayeniz de çok hoş :nazar: "emm" diyo demek, ne tatlı oluyodur  :nazar:
84
bence test için 10gün bekle derim, 10günden önce yanıltıcı olabilir...
85
sağol goncacım, nayata iletirim, darısı da senin kardeşinin başına inşallah :amin: eylüşüme de geçmiş olsun, inşallah fazla ilerlemeden atlatır :amin:
o bağırma meselesini maalesef ki ben de yapıyorum, okuldan kalma mıdır nedir anlamadım ki :honk: okulda çocuklara bağırmaya alıştım burda da mı devam ediyor ? olabilir mi? :dontknow:
araştırmanı merakla bekliycem canım ;)

ranacım "yuh yani"nin kısası bizde var ve değişik versiyonları :toothy10: :ehi: ne mi onlar "çüş", "ohaaa", "yuhh" :k06: :ehi: :toothy10: hay allahım napcam ben bu kızı bilmem, hem kızıyorum hem gülüyorum (gülme işlemini o görmeden yapıyorum tabi :k06:)
haaa unutmadan ; babamız 2-3gündür bi daha "öküz" duyarsam ağzından acı biber sürcem diyodu, bugün dikkat ettim de "ök" diyip sıusuyo cadım, aklına gelio galiba acı :toothy10: :toothy10: "ök" "ök" diyo sonra da gülüyo :D
86
haşlama et + kırmızı biber kavurması + şehriye çorbası
88
hayırlısı artık , dediğin gibi kaptırmamak lazım... Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun :amin:
evet kızım ecrin, tşk ederim, uyanınca öperim seve seve :)
90
Alıntı yapılan: carpe dıem - 22 Ocak , 2009, 12:59:52
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN JBDUNCUM ESIN VE ECRININLE NICE GUZEL YASGUNLERI GECIRMENI DILERIM  :flowers: :opucuk:

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve tabi sayfa açtığın için :flowers: