Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

61
ve evttttt :director: :director:
ecrin hanıma kardeş geliyor :k06: bu hafta doktora gidince detayları öğrenirim inşallah size de yazarım :-*
ecrin çok mutlu kardeşi geleceği için, sevio kardeşini , öpüyo falan, inşallah da böyle gider :amin:
ama burada o kadar foruma gidiyoruz ki, kardeşin nerde diye sorunca bazen karıştırıyo, foruma gitti dio :toothy10: kimle gitti deyince de arkadaşlarıyla dio :toothy10:

neyse hazırlanmam lazım, görüşürüz  :wave:
62
günaydın kızlar,

okula çıkmadan önce bi yazıyım dedim size, goncacım aradın sağol canım, bu arada size analı-kızlı maaşallah :nazar: :nazar: çok güzel çıkmışsınız :-*
gülaycım size de  :nazar: :nazar: siz de analı-oğullu çok güzel çıkmışsınız :-* ;)
sevnur hoşgeldin, allah bağışlasın ikizlerini :amin:
ranacım geçmiş olsun canım, umarım daha iyisindir :amin:
63
gonca ve gülay, ben yanlış yazdım galiba, yani en son adet olalı 3hafta oldu, bu hafta olmam lazım, olmazsam test yapıcam ;) artık hayırlısı neyse o olsun diyorum ben de :)
goncacım eşinin doğumgünü kutlu olsun ve sizin de nişan yıldönümünüz :flowers: hakkaten kaç yaşında ki öyle bunalıma giriyor eşin ;) zuzu cafe hakkaten de çok güzeldi arkadaşım, eylüş durdu mu oyun odasında? inşallah uyku düzeni en kısa sürede normale döner canım, senin için de zor oluyodur geceleri durmak...annemle az önce konuştuk da, mayısta inşallah biz gidersek bi de yazın, o da benimle dönebilir aydına bi ihtimal ve sonra da kasımda ecrinin doğumgününe gelir :hieyt: selamı var sana ;)

gülaycım, demek konuşma terapisi için randevu verdiler, ben de çok merak ettim nasıl birşey olduğunu :icon_scratch: canere de geçmiş olsun, inşallah antibiyotiğe gerek kalmadan atlatırsınız :amin: derslerinde kolay gelsin canım :-*
64
selam kızlar,
fatma ve gonca sağolun kızlar sözleriniz için ama ben hala aynen devam ediyorum :cildir: goncacım ahhh ahhhh annem gelse o kadar rahatlıycam ki ama maalesef :sad1: anaannem annem onu bıraktığı an hastalanıyo desem yeridir :-[ bi de galiba ben bu halimin nedenini çözdüm. 3 hafta oldu ve hala adet görmedim, bu hafta oldum oldum yoksa şüphelerim kesinleşecek hamilelik konusunda :-\ inşallah yoktur öyle birşey çünkü yaza hamile kalmaktı planım :honk: eşim yoktur diyo ama sürekli bi mide bulantısı var bende, ne biliyim acaba psikolojik mi etkileniyorum anlamadım ki, inşallah öyledir :amin: her wcye gittiğimde inşallah olmuşumdur ümidiyle gidiyorum ama yok... Kızlar dua edin de öyle bişey olmasın :amin:

bu arada hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsunnn :love9:
65
selam kızlar,
çok ama çok yorgunum, bu okul beni mahvetti, zaten tatilde de hiç dinlememiştim :cildir: ecrin de sınırlarımı zorluyor, yazılanları okudum ama maalesef hiçbişey aklımda kalmadı, bu aralar içimden hiçbişey yapmak gelmiyor :crybaby2: ahhhhh annem gelse keşke onu da çok özledim :crybaby2:
ben depresyona mı giriyorum ne :icon_scratch: :dontknow: :k06:
hepinizi  :-* :-*
66
günaydın kızlaaaaarrr :flowers:
ooooo sayfamızın müdavimleri uğramamaış dün ama kaçaklarımız gözde ve zehra gelmişler :love9:
gözdecim maaşallah minaya :nazar: :nazar: Allah analı babalı büyütsün :amin: iyi olmanıza çok sevindim canım, uzun süre haber alamayınca insan meraklanıyor, ne de olsa şurda 2senelik bi tanışıklığımız var ;)
zehracım sağol canım, sen de hoşgeldin, yarıyıl tatilindeyiz 2haftalıktı ama maalesef ptesi başlıyor okullar :honk: arkadaşım için iyi dileklerine de tşk ederim :-* mide yanman için de geçmiş olsun canım, ben ecrinde hiç çekmemiştim onun için nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ;)

bana da bugün bi arkadaşım gelicek 1yaşını geçmiş kızı var, ceylin çok tatlı maaşallah, ecrin 4gözle onu bekliyo, oyuncaklar hazırladı arkadaşına :love9: :k06:
67
zor olduğunu tahmin edebiliyorum canım, neyse yarılamışsın günü, inallah biran önce geçer de eve gidip dinlenirsin ;)
belki de babaanne uyutamamaıştır anca o saatte uyutmuştur ne dersin goncacım?
68
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
05 Şubat , 2009, 09:46:33
Alıntı yapılan: handan - 05 Şubat , 2009, 09:27:18
ay ben bayılırım fırında beşamel soslu karnabahara  :hungry: :hungry:
bende yapiiim bari  :k06:

;) kolay gelsin canım
69
Yemek Muhabbeti / Ynt: çay saati tarifleri
05 Şubat , 2009, 09:45:33
slm handan, remziye buraya uğramıyor artık, arada msnden veya telle görüşüyoruz, uzun zaman olmuştur ama... son zamanlarda telle aradığımda kapalı oluyor, neyse bugün yine bir deneyim aklıma gelmişken ;)
ben de endişeleniyordum ama bazılarını 3-4gün önceden yapıp deepfreeze e atmıştım, bir de kurabiyeler dayanıklı olduğu için onları da 2-3gün öncesinden yapmıştım, salatalarımı o günün sabahı yapmıştım.
eminim sen de herşeyi harika yapıp zamanında yetiştireceksin :opucuk:
yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve yaparım ;)
70
Teknik Yardımlaşma / Ynt: İleti yazmak
05 Şubat , 2009, 09:08:48
esra öncelikle hoşgeldin ;)
soruların hangi konularla ilgiliyse önce o bölüm başlığını bul ve sonra oraya gir. Alt başlıklarda belki sorunla ilgili konu açılmış olabilir. Eğer yoksa, yeni konu açıp sorunu sorabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi paylaşımlar...
72
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
05 Şubat , 2009, 08:46:16
fırında beşamel soslu kıymalı karnabahar
brüksel lahana salatası
elmalı tart
73
Yemek Muhabbeti / Ynt: çay saati tarifleri
05 Şubat , 2009, 08:44:51
ben de ecrinin doğumgününde 40 kişi ağırlamıştım, menüm;

fındıklı kurabiye
nişastalı kurabiye
un kurabiyesi
tuzlu kurabiye
havuçlu-cevizli kek
limonlu kek
elmalı tart
ağlayan pasta
piramit pasta
poaça
sosisli börek
patatesli börek
yalancı su böreği
patates salatası
kısır
makarna salatası
ve tabi bir de doğumgünü pastası ;)

gün sonunda pek de birşey artmamıştı :k06:
şimdiden kolay gelsin ;)
74
bizden haberlere gelince; ecrin grip oldu, şurup ve burun damlasına başladık, inşallah 1-2güne geçer :amin: bu sefer devlette bi dra gittik o da ibunamin cold diye bi şurup verdi, soğuk algınlığı için, peditus ayarında bi şurup galiba, duyan veya kullanan var mı bu  ilacı? Biz başladık dün. Günde 4çay kaşığı veriyorum Dra sordum kaç gün kullanalım diye, dingil adam bitene kadar dedi ya. Yuh yani, bu devlet hastanesindekiler de iyice uçmuş. Onu bitirene kadar 2-3hafta geçer çay kaşığıyla :caca: ben de artık 5gün vericem en fazla sonra bırakırım zaten :)

Ben deseniz strese girmiş durumdayım okul açılacak diye :suclu: bir de çok yakın bir arkadaşımın başına çok üzücü bir olay geldi, pazartesiden beri onunlayım. Arkadaşım 4aylık hamileydi ve maalesef bebeği karnında ölmüş , o kadar şartlamışlardı ki kendilerini bebişe :sad1: en az onlar kadar üzüldüm, 3haftadır ölüymüş anne karnında, dün suni sancıyla doğum yaptırdılar, bebeğini görmüş, minnacıktı diyor, şu yarım ltlik pet şişeleri var ya onlar kadardı hemen hemen dedi :sad1: o kadar üzüldüm ki... ama allaha şükür  bugün daha iyiydi, gittim. İnşallah en kısa zamanda yeniden bebişi olur :amin: Allah isteyen herkese en azından 1tane bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah :amin:
75
anaammmm ne güzel yazmışım  :toothy10: