Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

ANNELER İÇİN => Hamilelikte Anne İle İlgili Konular => Hamile Günlüğü => Konuyu başlatan: **Gül** - 13 Temmuz , 2010, 14:22:26

Başlık: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 13 Temmuz , 2010, 14:22:26
Inci Taneme..

   Sana inci tanem diye başladım seslenmeye. Neden biliyor musun bebeğim? Bir inci tanesi gibi buyuyorsun cunku icimde. Nasil ki bir istirideyenin icine giren bir kum tanesi harika bir inci olarak cikiyorsa ordan Sende benim icin oyle degerlisin iste. Varligini bilmek benimle oldugunu dusunmek bile inanilmaz bir duygu. Hele ki bizimle olacagin gunleri dusunmek anlatilmaz.

   Melegimm! senin bize geldigini ogrendigim gun ne yapacagimi sasirdim. Zaten heyecanli olan bu annen o gun bulutlarin uzerinde gibiydi. Ne yapacagini bilemez halde saskin, mutlu, heyecanli bir sekilde dolanip durdu evin icinde. Ta ki aksam babanla bu guzel haberi paylasana kadar. Seninle guzel bir supriz hazirlayarak verdik bu guzel haberi babana. Ve onun o anki mutlululugu saskinligi hala gozumun onunden gitmiyor bebegim. Onu ilk defa boyle gormustum. Butun bu sevincimiz senin gelisineydi bitanem.

   Bunca yasanan heyecanin seni gorecegimiz gun ikiye katlanacagini hic tahmin etmemistim tabi. Seni gorecegimiz ve varligindan tam emin olacagimiz gun olan o ilk ultrason randevusunu iple cekmeye baslamistim. Gunleri sayiyordum. ve artik son gundeydik. Birgun sonra seni gorebilecektik artik. Ama tum bu karmasik duygular icerisinde endiselerim agir basmaya basladi. Her nekadar iyi dusunmeye calissamda kotu ihtimalleri aklimdan cikaramiyordum. Ve bu beni mahvediyordu  :crybaby2:
Rabbime dua ediyordum senin saglikli olman icin. Babana bile anlatamadigim bu duygulari birtek seninle paylasiyordum. Bebegim ne olur benimle kal diyordum. Duyuyormuydun Bitanem..

  Ve sonunda o beklenen gun gelmisti. Onca gun gecmesine ragmen saatler dakikalar gecmek bilmiyordu. O gece sık sık uyanip saati kontrol edip sabah olup olmadigini anlamaya calisiyordum. Sabahin erken saatlerinde uyanip hazirlandim. Dilimde hep ayni dualar. Taki muayene odasina girene kadar. Tam zamaniydi seni gormenin. Ama ben o ekrana bakamiyordum bile. Aklimda hep o kotu ihtimaller vardi. Ta ki Doktor teyzenin '' Iste Bebeginiz Burda'' cumlesini duyana kadar. Elini sımsıkı tuttugum baban baksana dıyordu bana. Biryandanda doktora heyecanımı anlatmaya calısıyordu. Evet Gordum ordaydin. Iste o an gozumu senden alamadim. Basin vucudun kollarin bacaklarin hepsini gorebiliyordum. Gozumu kirpmadan bakiyordum sana. Doktorun soylediklerini cogu zaman duymuyor anlamaya calismiyor sadece seni izliyordum. Babanin her cumleden sonra cok guzel demeleri yetiyordu bana. Birara nefesimi uzun sureli tuttugumu farkettim. Rahatlamaya calisiyordum ama ne mumkun. Hic bitmesin dedigim anlarin en guzeliydi bebegim. Iyiki ordaydin Iyi ki benimle kalmistin.

  Hastaneden eve giden yolda o minik fotografina kackere baktim hatirlamiyorum. Ve eve gelince ilk isimiz telefonu elimize almak oldu tabi. Bu guzel haberi paylasmaliydik sevdiklerimizle. Babaannen, ananannen, halalarin ve duyan herkes cok sevindi, heyecanlandi ve duygulandi. Herkes senin gelisine coook mutlu oldu bitanem. Ve butun bu paylasimlarin hepsini senin icin hazirladigim kasete kaydettim. Buyuyunce beraber izleyecegiz bitanem  :opucuk:
Herkes cok sevindi dedim ya bebegim biri varki o beni cok etkiledi iste. Dayin. Annaannen haber vermis ona da. Dayi oluyorsun deyince o da ne yapacagini sasirmis. 2 gun sonra arayabildi beni. Hayirli olsun, Saglikli olsun, Cok sevindim diyordu ama sesi hep kesik kesik ti. Bir anlam veremedim once. Aksam baban gelince soyledi. Cok duygulanmis ondan arayamamis basta aradiginda da cok konusamamis aglamamak ve beni uzmememk icin. Evet duygulanmasi normal diyeceksin belki de ama 27 yildir taniyorum ben dayini ve kendi cocuklari olacagi zaman bile boyle gormemistim duymamistim onu. Duygusalliga pek yakin degildir hic bir konuda ama neden bu kadar duygulandi bilmiyorum. O kucuk kiz kardesinin buyudugunu mu farketti yoksa..

  Iste boyle bitanem seninle olan kisa ama bir o kadar duygu yuklu hikayemiz boyle. Ve bundan sonra da uzuuuun yillarimiz olacak insallah birlikte. Su an cok kucuksun. henuz 13 haftaliksin. Ama buyuyeceksin. Yakinda hareketlerini hissettireceksin annene. Sonra cinsiyetini ogrenecegiz. Aramiza gelmek icin sabirsizlanacaksin belkide. Ve sonunda bizimle olacaksin insallah. Ve iste o zaman seni cok seven annen ve babanla birlikte olacaksin. O zamana kadar hep bizimle kal bebegim :amin: :amin:

  Inci Tanemm.. Seni bekliyoruz. Hayatimiza gel ki mutlulugumuza mutluluk kat Bitanemmm..
Rabbime Emanetsin..
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **fatoş** - 13 Temmuz , 2010, 14:26:01
gül cüm çok güzel yazmışsın ço kduygulandım hayırlı olsun sayfanız hep güzel şeyle ryazarsın inş  :flowers: :opucuk: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 13 Temmuz , 2010, 14:35:24
Alıntı yapılan: KaRa_CicEGiM - 13 Temmuz , 2010, 14:26:01
gül cüm çok güzel yazmışsın ço kduygulandım hayırlı olsun sayfanız hep güzel şeyle ryazarsın inş  :flowers: :opucuk: :amin:

Tesekkur ederim canim. Insallah guzellikleri yazariz hep.  :amin: :amin:
Yazmaya basladigimda ne yazacagimi bilmiyordum basladim devami geldi. Biraz uzun oldu ama Hissettiklerimin yuzde birini bile anlatamaz kelimeler. Sende bilirsin bu duygulari. Allahim bize saglikli hamilelik donemi bekleyen herkese de bebek haberlerini versin insalllah  :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 17 Temmuz , 2010, 13:52:42
Bebegimmm

Seni o kadar merak ediyorum ki. Biran aklimdan cikmiyorsun. Sagligin nasil buyuyormusun. Rahatmisin. Seni goreli 2 hafta oluyor ama ben seni cooook ozluyorum. Ve tekrar gorusmemize daha cok var bitanem  :-\
Dun aksam anneyi biraz uzdun. Ilk defa boyle oldu. Yine o bulantilar sonunda lavaboya kostum ama cok kotuydu bebegim. Nefes alamadim bir sure ve cok korktum. En cok da senin icin. Sana bir zarari varmi diye dusundum hemen :sad1: . Ama babacigin hemen sakinlestirdi beni. Sefkatle sabirla rahatlatti beni.
Inci tanem cok sansli bir bebek olacaksin. Cunku mukemmel bir babaya sahip olacaksin. Dun beni rahatlatmaya calisirken yaptiklarini izlerken anlattiklarini dinlerken sizi dusundum hep. Senin sordugun her soruya merak ettigin her konuya sabirla cevap verebilecek bir baban var bitanem. Bunu dun daha iyi anladim.
Gecen gunde ruyasinda gormus baban seni. Senin erkek oldugunu ve hatta pipini bile gormus  :k06: :k06: Bir gunluge de insanin oglunun olmasi cok farkli bir duyguymus diye yaziyormus. Gozunu acar acmaz anlatti bunlari ve belliki cok etkilenmisti. Ama sakin farkli dusunme bitanem. Babanin erkek cocugu olmasini istediginden degil bu ruya sadece seni cok dusunmesinden. Bazende kizimiz olursa soyle yapariz boyle oynariz diye hayal kuruyoruz birlikte. Bebegim henuz cinsiyetini bilmiyoruz. Ama ne olursa olsun seni coooook sevecegiz.
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 17 Temmuz , 2010, 13:54:10
Gulcum Hayirli ugurlu olsun sayfaniz cnmm   :flowers: :flowers:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 18 Temmuz , 2010, 14:01:43
Alıntı yapılan: BaLbocegi - 17 Temmuz , 2010, 13:54:10
Gulcum Hayirli ugurlu olsun sayfaniz cnmm   :flowers: :flowers:

Tesekkur ederiz Eda Teyzesi  :binkybaby: :binkybaby:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: ♥♥♥gülbeşeker♥♥♥ - 18 Temmuz , 2010, 14:09:30
canım sayfan hayırlı olsun
hep güzel duygular,sağlıklı anları paylaşmanı dilerim
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 22 Temmuz , 2010, 17:40:09
Bebegimmm
Su an anneyi cooook mutlu ettin. Simdi hastaneden mektup geldi. test sonuclarimiz cikmis. Hersey iyiymis.  :hello2: :hello2:
Mektubu ilk aldigimda biraz korktum. Cunku bir sorun oldugunda size haber veririz demislerdi. Ama simdi okudum ve anladigim su. Down Sendrom test sonucu dusuk riskli yani iyi cikmis. Ve bunu bizimle paylasmaktan mutluluk duyuyorlarmis. Bizde cook mutlu olduk degilmi annecigim  :occasion5: :occasion5: :occasion5:
Aksam babana da bu guzel haberi verip onu da sevindirelim.
Seni cooook seviyorum melegim..
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 22 Temmuz , 2010, 19:48:21
gulcum cok sevindim cnmmm rabbim sana bagislasin  :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 22 Temmuz , 2010, 21:03:50
Canim sagol hepimizinkini insallah :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 30 Temmuz , 2010, 13:52:36
Inci Tanem
Gun gectikce buyuyorsun icimde. Ve ben seni hissetmek icin sabirsizlaniyorum. Ondan sonra da seni tekrar gorebilmek icin. Ama en az 1 ay var tekrar gorebilmeme seni. Seninle ilgili konularda zaman gecmek bilmiyor sanki melegim. Ama seninle ilgili hayaller kuruyorum hep. Suan 15. haftadayiz ama ben senin dogdugunu buyudugunu guldugunu seninle oyunlar oynadigimizi dusunuyorum hep. Ve bunlarin hepsi beni cook mutlu ediyor melegim.
  Dun annen cok mutlu oldu bitanem. Belki sende hissediyordun. Anneciginin bugunlerde cani cook sıkkındı. Hatta bunalima girmek uzereydi. Cunku Annen Ananeyi goremiyordu 1.5 yildir. Ve cok ozlemisti ama yanina da gidemiyordu. Dort duvar arasinda hapis olmustu artik. Icinde firtinalar kopuyordu ve bunu bababndan baska bilen yoktu. O da sadece uzuluyor elinden birsey gelmiyordu. Amaaaa dun saat 9 da calan kapi ziliyle annen cok mutlu oldu bitanem. Cunku uzun zamandir bekledigi pasaportu gelmis artik turkiyeye gitmek icin bir engel kalmamisti. Ne kadar mutlu oldum anlatamam bebegim. Hemen babani aradim. o da cook sevindi ve hemen Turkiyeye gidiyorsun dedi. Bunu duymak bile beni coook mutlu etti. Sende mutlu oldun mu bebegim?
  Dun tum gun gozunaydin telefonlari ve mesajlari aldik bitanem. Evet artik gidebilecegiz. Ne zaman olur bilmiyorum. babana gore 1 aydan daha kisa surede ama senin kontrollerin var ve ona gore ayarlamamiz gerekecek. Bakalim ayin 12 sinde doktor randevumuz var ondan rica edecegiz ultrason randevusunu en kisa zamana almasi icin. Insallah olur bitanem. ve bizde bayramda ananne babaanne halalar amcalar ve tum sevdiklerimizle birlikte oluruz. Bu gidis benim icin cok iyi olacak ve cook daha iyi hissedecegim kendimi. Tabi gelince de senin hazirliklarina baslariz yavas yavas.
  Iste boyle melegim annen daha iyi simdi. Sende hep iyi ol olurmu bitanem. Seni Coook Seviyorummmm
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 06 Ağustos , 2010, 13:05:20
Bebegimm
Seni oyle merak ediyorum ki. Nasilsin ne kadar buyudun cinsiyetin nedir. hepsini dusunuyorum her an. 17. haftanin icindeyiz ve haftaya kontrolumuz var. Seni goremeyecegim yine ama ne zaman gorecegimi ogrenirim insallah. Ve biliyormusun bebegim seni gordukten hemen sonra gidiyoruz Turkiyeye. Ananeye dayiya babanneye halalara amcalara. herkesi gorecegiz insallah. ve bize coook iyi gelecek bebegim. Ve insallah bir sonraki gidisimizde de sen bizimle kucagimizda olacaksin. o gunleri sabirsizlikla bekliyorum.
Hep anneyle kal olur mu bitanem..
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 06 Ağustos , 2010, 13:15:24
Cok sevindim valla turkiyeye gidecegine sanki kendim gidecekmisim gibi oldu anneni gormek cok iyi gelcek
hem cinsiyetini goremesende dert etme sag salim tr git orda girersin ultrasyona nasil olsa zarari yok ultrasyonun  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: gülfer - 06 Ağustos , 2010, 16:54:28
gül canım yazdıkların çok güzel çok etkilendim inşallah hep güzel şeyler yazarsın

birde annene kavuşacaksın yakında ne güzel inan çok mutlu oldum ben anneme yakın olduğum halde bir hafta görmeyim çok özlüyorum sen 1.5 yıldır görmüyorsun galiba yanlış okumadıysam tez zamanda kavuşursun inş  :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 07 Ağustos , 2010, 12:01:35
Alıntı yapılan: ~²º¹º~«вαℓвσ¢єgι» ~²º¹¹~ - 06 Ağustos , 2010, 13:15:24
Cok sevindim valla turkiyeye gidecegine sanki kendim gidecekmisim gibi oldu anneni gormek cok iyi gelcek
hem cinsiyetini goremesende dert etme sag salim tr git orda girersin ultrasyona nasil olsa zarari yok ultrasyonun  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:

Tesekkur Ederim Eda. Insallah sen de en kisa zamanda kavusursun annecigine. Yok yok cinsiyet gorme isini dert etmiyorum kendime. Eger olmazsa dedigin gibi Turkiyede giderim yada burda ozele giderim. Ogreniriz insallah..
Alıntı yapılan: gülfer - 06 Ağustos , 2010, 16:54:28
gül canım yazdıkların çok güzel çok etkilendim inşallah hep güzel şeyler yazarsın

birde annene kavuşacaksın yakında ne güzel inan çok mutlu oldum ben anneme yakın olduğum halde bir hafta görmeyim çok özlüyorum sen 1.5 yıldır görmüyorsun galiba yanlış okumadıysam tez zamanda kavuşursun inş  :amin:
Tesekkurler Gulfer Evet yanlis okumadin 1.5 yili gecti gormedim. ve cok ozluyorum. Ki ben bekarken annemden hic ayri kalamazdim. 2 gun biryere gitsem kosa kosa donerdim eve ama simdi boyle oldu. :y25: sadece annem degil ozledigim. 2 tane yigenim var Yanimizda buyuduler ki burnumda tutuyorlar  :crybaby2: :crybaby2:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 14 Ağustos , 2010, 15:40:32
Melegim
Zaman nasil da hizli akip geciyor degil mi. Senin varligini ogrendigim gun dun gibi aklimda hala. Ama bak 18. haftadayiz artik  :nazar: Ve her gecen gun seninle ilgili dusuncelerim hayallerim artiyor. Ve bunun yaninda endiselerimde bitanem :-\ Nasil bir anne olacagim seni nasil yetistirecegimiz konusunda hep sorguluyorum kendimi. Sana iyi bir anne olabilecekmiyim bebegim. Ileride iyiki benim annemsin dedigini duyabilecekmiyim ???
  Bunlar simdilik hep aklimda ama suna inan ki melegim senin icin en iyisini yapmaya calisacagim hep.
  2 gun once doktora gittik seninle :hello2: Seni goremedik ama kalbini dinledik bitanem. O minicik olan ve pit pit atan o guzel kalbini  :love7: Tabi anne yine heycanlandi. Cunku ilk kez duydum senin ve senden gelen sesi. hayatima bir guzellik daha ekledigin icin cok tesekkur ederim melegim.
  3 Hafta sonra tekrar gorebilecegiz seni. ben simdiden heycanlanmaya ve gun saymaya basladim bile. Baban hala sogukkanli. Ama laf aramizda oda basliyor galiba ufak ufak heycanlara  ;) Bugunlerde karnimi dinleyip senden bir isaret almayi bekliyor  :D Hareketlerini hissettigimi soyledigimde seviniyor hemen elini sana uzatiyor. Varligini hissetmeyi bekliyor sabirsizlikla. Babayi cok bekletme olur mu bitanem  :aferin:
  Inci tanem Seni cooook seviyoruz. Ve gelecegin gunu umutla bekliyoruz bitanem.
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 14 Ağustos , 2010, 15:45:48
iyi bir anne olmak .. Benimde endisemde ama olacagiz insallah gulcum bilincli anne olmak cok daha iyi olacak  :D allah izniyle sende benim gibi gec duymussun kalp atisini bende 14. haftada duydum  :suclu:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 14 Ağustos , 2010, 15:49:43
Alıntı yapılan: yoLdas~²º¹¹~baLboceqi - 14 Ağustos , 2010, 15:45:48
iyi bir anne olmak .. Benimde endisemde ama olacagiz insallah gulcum bilincli anne olmak cok daha iyi olacak  :D allah izniyle sende benim gibi gec duymussun kalp atisini bende 14. haftada duydum  :suclu:
Insallah eda iyi birer anne olabiliriz bizde.
Evet kalp atislarini gec duydum. ultrasonda dinletmemisti sesini. Sadece gorebilmistik. Ama bu doktor elinde kucuk bir aletle dinledi sesini de acti bizde dinledik. Cok guzeldi. Eve geldikten sonra keske dedim o aleti isteseydik doktordan hergun dinlerdik evde  :k06:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 14 Ağustos , 2010, 15:56:25
Alıntı yapılan: **Gül** - 14 Ağustos , 2010, 15:49:43
Alıntı yapılan: yoLdas~²º¹¹~baLboceqi - 14 Ağustos , 2010, 15:45:48
iyi bir anne olmak .. Benimde endisemde ama olacagiz insallah gulcum bilincli anne olmak cok daha iyi olacak  :D allah izniyle sende benim gibi gec duymussun kalp atisini bende 14. haftada duydum  :suclu:
Insallah eda iyi birer anne olabiliriz bizde.
Evet kalp atislarini gec duydum. ultrasonda dinletmemisti sesini. Sadece gorebilmistik. Ama bu doktor elinde kucuk bir aletle dinledi sesini de acti bizde dinledik. Cok guzeldi. Eve geldikten sonra keske dedim o aleti isteseydik doktordan hergun dinlerdik evde  :k06:
oyle bir alet varya evde kullanmak icin  :hello2:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 31 Ağustos , 2010, 10:58:11
Bebegim..
Uzun zaman oldu sana yazmayali. Ama sana yazmasamda soylemesemde aklimdan hic cikmiyorsun melegim. Hareketlerini dinliyorum hissediyorum. Hele gun gectikce seninle ilgili herseyi dusunuyorum. guzel hayaller kuruyorum. Zaman nasilda hizla geciyor degilmi bitanem. Bugun 20 haftalik oldun artik. yolun yarisini bitirdik  :hello2: ve bugune kadar anneyi cok fazla uzmedin benim minik melegim  :binkybaby:
  Ama gecen gun ilk defa endiselendirdin anneyi  :sad1: Birgun boyunca seni hic hissedemedim bitanem. Belki hareketli bir gun gecirdigimden belki dinlenmedigimden duyamadim hic hareketlerini. Ve aksam saatlerinde sana birsey oldu korkusu iyice sardi beni. Hicbirsey dusunmuyordum senden baska. Yaptigim tek sey uzanip senden kucucuk bir hareket beklemekti. ama olmadi bitanem. Hala hissetmiyordum seni. Babana soyledigimde beni rahatlatmaya calisti. endiselenmeme gerektigini soyledi durdu ama  ben o bogazimda takili duran sikintiyi atamiyordum. Aglayamiyordum da ama icim cok aciyordu bebegim.  :y25:
Oylece uykuya dalmisim. Beni rahatlatmaya calisan baban da endiselenmis olacak ki o zamana kadar hic hissetmemesine ragmen seni, Ben uyurken eli hep karnimda durmus. hareketlerini duyabilmek icin. Sabah uyandigimda haftalardir hastaymisim gibi hissettim kendimi. o bogazimda duran tarifsiz sey hala ordaydi. Aklimda yine sen. Amaaa fazla uzun surmedi bu durum. Baban uyanmisti ve tum endiselerimi bitirmisti. Uyandigimi gorur gormez o guzel haberi verdi senle ilgili. Gece uyumamis seni hissetmeyi beklemis hep. Veee sonunda mutlu son. Evet bitanem. babayi hissedip hareketlerine baslamissin gec saatlerde. Hemde oyle bir iki hareket de degil. Benim bile simdiye kadar hissetmedigim kadar cok. Yarim saat kadar oynadik diyor baban. Ve ben bunlari duyunca kahkaha attim sabahin o saatinde yeni uyanmisken. Hem benim endiselerimi bitirmis hem de babani cok mutlu etmistin bebegim. seni coooook seviyoruz.
seni tekrar gorebilmek icin sabirsizlaniyorum. Gun sayiyoruz artik. 8 gun sonra yine gorebilecegiz seni. Baban yine heycansiz gorunuyor ama biliyorum ki o da cok merak ediyor seni. sadece anne kadar heyecanini belli etmiyor o kadar  ;) Melegimm seni cook seviyoruz ve bizimle olacagin gunu sabirsizlikla bekliyoruz. o zamana kadar hep bizimle ol olurmu minik kelebegimm..
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 02 Eylül , 2010, 01:05:15
Inci tanemm
Bugun annenin ne kadar mutlu oldugunu biliyormusun . Sende hissediyormusun bebegim. Yakin zamanda ananneye gidiyoruz insallah seninle birlikte. Hasretimizi dindirmeye gidiyoruz melegim. inan cok iyi gelecek bu bize. Seni gormeye gun sayiyordum simdiye kadar simdi de Tatil gunumuzu sayiyoruz birlikte.
Bu mutluluguma bir mutluluk da sen kattin melegim. buaksamki hareketlerinle anneyi cok heycanlandirdin yine. Hemde hic olmadigi kadar gucluydu bu sefer. Seninle konustukca sanki cevap veriyordun bana. Seni coooook seviyorum bitanemmm
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 07 Eylül , 2010, 09:41:09
Son 24 Saat
Zaman nasilda ilerliyor degilmi Bebegim. Bugun 21. haftayida bitirdik seninle. Artik buyuyorsun yavas yavas.  :aferin: Yolun yarisini geride biraktik bitanem. Ve yarin bu saatlerde seni tekrar gorebilecegim. oyle ozledimki minicik bedenini.  :binkybaby: seni en son gordugumde 12 haftalikken sadece 52 mm idi boyum. o yuzden sus biberimizdin sen bizim  :k06: sen artik buyudunmu bitanem. O minicik bedeninin benim kalbimdeki yerini bir bilsen melegim. Hicbiryere sigdiramiyorum sevgini. Ve hergun kendini bana hissettirmenle daha mutlu ediyorsun beni seni cooooook seviyoruzz  :opucuk:
Yarinki kontrolumuzde insallah cinsiyetini de ogrenecegiz bitanem. Tabi gosterirsen eger  :suclu: Seni cok merak ediyoruz. yarin bizden gizlenme olurmu melegim  :aferin: Gizlenme ki hem ismini dusunelim yavas yavas hemde yeni ciciler alalim sana dimi  ;) hadi bebegim son bir gun Ve anne oldukca heycanli. Seni Cooook Seviyorum..
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: yoncaa - 07 Eylül , 2010, 09:50:14
ne güzell geçiyomuşş zamanın ve bebegine olan aşkın tutkun biliyormusun güll düşün senin yine bir bebegin var bende olamayan bebegime böle aşkla tutkuyla baglıyım ve bekliyorum canım










Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 07 Eylül , 2010, 10:05:24
Alıntı yapılan: yoncaa - 07 Eylül , 2010, 09:50:14
ne güzell geçiyomuşş zamanın ve bebegine olan aşkın tutkun biliyormusun güll düşün senin yine bir bebegin var bende olamayan bebegime böle aşkla tutkuyla baglıyım ve bekliyorum canım

Canim benim bak sen de cok sanslisin bircok insana gore. Hazirsin suan ve baglisin. Ne kadar bebegin henuz gelmemis olsa bile sen anne olmussun bile bu sevginle. Sadece bebegin biraz bekletiyor seni. Belkide geldigi zaman daha kiymetli olsun diye nazlaniyordur bebegin. Eminim birgun gelecek annesine ve iste o zaman zaten hazir olan annecigini cok daha mutlu edecek gelisiyle. Sadece rabbimin ol demesi gerekiyor. Ve o bizleri izliyor. Eminim bunun icin dualar ettigini. Bende burdan dua ediyorum cani gonulden. Allahim seni de fazla bekletmeden gondersin bebegini insallah. Hem senin hem tum isteyenlerin  :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: SiRiNe - 10 Eylül , 2010, 11:42:54
gul canim sayfan hayirli olsun
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 10 Eylül , 2010, 11:49:32
Tesekkur ederiz Duygu teyzesi  :flowers: :flowers: :flowers:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 11 Eylül , 2010, 21:34:51
Canimm Oglum
  Duyuyorsun degilmi artik oglum diyorum sana. 4 gun once ogrendik cinsiyetini bebegim. Ama sana yazamadim daha  :-\ araya bayramlar girdi bitanem. hem ramazan bayramimiz vardi hemde senin saglik haberlerini almamizin bayrami vardi bizde.
  8 Eylul gunu randevumuz vardi hastanede. Hem gelisimini ogrenecektik hemde belki cinsiyetini. 7.40 da olan randevumuz icin saat 6 da kalktim oglum. seni gormeye gec kalamazdim ya  ;) Saat 7.30 da hastanenin kapisindaydik. ve ben yine heycan doluydum. O saatte kimse yoktu bizden baska tabi senin kontrolunu yapacak olan doktor teyzede gelmemisti henuz. Uyuyakalmisti galiba  :D Beklemek zorundaydik ama zaman gecmek bilmiyordu. Laf aramizda kalsin o bekleme suresinde kackere tuvalete gittigimi hatirlamiyorum  :k06: ya heycandan yada zaman gecirmek icindi ben de bilmiyorum. neyse saat 8.05 de girebildik odaya. Doktorumuz merhaba dedi kendini tanitti ve uzanmami soyledi. bende ses yok ama aklim hep sende. Ve iste o buyuk an gelmisti senin goruntun ekranda benim gozlrim sendeydi. gorebiiliyordum. Gozlerimi kirpmak bile istemiyordum o an. Once kafa olculerini aldi doktor teyze. sonra sira kalbine geldiki o an benim heyecan tavan yapti zaten. Minicik kalbin nasilda hizli hizli atiyordu. Sanki gormuyormus gibi birde babana gostermeye calisiyordum  :D AQma ne yapayim bebegim heycanli bir annen var iste  :) bu heycan biraz sonra endiseye dondu. Doktor kalbinin uzerinde cok durdu cesitli olcumler yapiyordu ve bu beni telaslandirdi bebegim. neden bu kadar uzun surduki bir sorunmu var diye soyleniyordum kendi kendime. Her ne kadar soylediklerimi anlamasa da telasimi anlamis olacakki cevapladi doktor teyzen. Istedigim aciyi bulamadim o yuzden ugrastim diye. Bir ohhh cekebildim . sonrasinda kaburgalarini goruyordum bacaklarini. herseyi inceliyordum. Fotografini istiyormusunuz diye sordugunda tabiki diye atildim hemen  :D Bu arada baban hadi sor sor diyordu bana. Evde anlasmistik cinsiyetini ben soracaktim. Ama o heyecan o endise sonrasindaki rahatlama benim soru sorma yetenegimi almisti galiba elimden  ::) ben soramayacagim dedim ve baban sordu sonunda. Doktordan cevap gecikmedi : Poposunun uzerinde oturdugu icin goremiyorum dedi.  :-[ tamam dedim. bebegimiz gostermeyecek bize cinsiyetini   :icon_pale: ben bunlari dusunurken doktor teyzen hafif hafif salladi seni ve senin donmenle doktorum oooh its a boy demesi bir oldu.  :D nasilda sasirmistim sanki bir milyon ihtimalden birini soylemis gibi  :k06: ya kiz diyecekti yada erkek niye bu kadar sasirdiysam  :dontknow: o anda dilim cozulmus olacakki eminmisiniz diye sordum. tabi cevap yine beklenen gibi Nooooo. hicbir doktor emin olamaz bundan dedi. ama olsun ilk soylerken terddutsuz soylemesi benim icin garanti niteligindeydi. :laughing7: butun bunlar bittikten sonra heycanla sordum doktora o iyi mi diye. hersey normal dedi. ve ben cok mutluuu  :muzz: :muzz: :muzz: agirli nedir diye sordum 368 gr dedi. oyyyy oglusum minicikmis benim  :aferin: :aferin: peki o yarim kilo dah olmayan agirliginla nasil tekme atiyorsun bakim sen su an bile guclu guclu vuruyorsun anneye. yazdiklarimi hissedip sendemi heycanlaniyorsun yoksa  :D :D
   iste boyle bitanem. iyi haberlerini aldik saglikli oldugunu ogrendik ve artik erkek oldugunu biliyoruz daha ne olsun  :hello2: :hello2: bundan buyuk bayram mi olur bizim icin. sen hep boyle saglikli ol olurmu akilli oglum. bizde seninle hep bayram yasayalim bitanemm  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 15 Eylül , 2010, 11:25:17
Oglumcugummm

Anne yine bir heycanlarda. daha dogmadan annenin bu heycanli hallerine sende alisiyorsun galiba  :D. ama nasil heycanli olmayayyim oglum. 2 yil once ayrildigim eve gidiyorum. Hasretini cektigim annemi abimi yengemi ve yigenlerimi gorebilecegim sonunda. Onlari ne kadar ozledim bir bilsen. hepsine saatlerce sImsIki sarilmak istiyorum. Sen benim ilk bebegim ilk cocugumsun bitanem ama dayinin cocuklari yani kuzenlerinin yeri de cok farkli gozumde. Bir abin birde ablan var orda bizi bekleyen. Ikisini de coook seviyoruz bebegim. onlarda bizi. ve dort gozle bizi bekliyorlar. Sen dogdugunda sen de cok seveceksin eminim onlari. Canim oglummm nasil gozumde tutuyorlar bir bilsen  :'( her dusundugumde burnumun diregi sizliyor resmen  :crybaby2: :crybaby2: Ama gidiyoruz iste oglum. gorecegiz insallah hepsini. Tamam hepsini degil. bir yanimiz hep buruk kalacak. Ama dayanmaya calisacagim bebegim. sen hiiic uzulme olurmu .
2 gun sonra bu saatlerde veden cikiyor olacagiz. ve biliyormusun melegim anananen bizi haftaya bekliyor. Supriz yapacagiz ona. sadece dayin biliyor gelecegimiz tarihi. Herkese supriz yapacagiz bitanem. ve eminim coook sevinecekler. Oraya giderken orda kalirken ve donerken sen hep iyi ol olurmu oglum. tum hayatin boyunca saglikli kal bitanem. seni cooook seviyorum  :aferin: :aferin: :aferin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: SiRiNe - 15 Eylül , 2010, 15:08:22
Gulcum canim ne guzel ifade etmissin duygulariniii rabbim seni ve bebisini korusun
:amin: :amin: :love9:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 15 Eylül , 2010, 15:23:45
Alıntı yapılan: ★ikiz AnneSi★ - 15 Eylül , 2010, 15:08:22
Gulcum canim ne guzel ifade etmissin duygulariniii rabbim seni ve bebisini korusun
:amin: :amin: :love9:

Aminn canim hepimizi insallah  :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 15 Eylül , 2010, 16:18:33
Cok duygulandim bir an kendimi hayal ettim insanin icine isliyor  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: insallah seneye bizede nasip olur gule gule git gul yolun acik olsun bizim yerimizede op anneyin ellerinden  :love3: :love9: :flowers:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 15 Eylül , 2010, 16:25:38
Canim benim. Insallah sende en kisa zamanda gideceksin. hemde bebeginle insallah.  :amin: :amin: :amin: :amin:
Tesekkur ederim Edam guzel dileklerin icin.
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 15 Eylül , 2010, 16:28:16
 :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: ● GϋŁ ßαКιşŁιм ● - 02 Ekim , 2010, 01:01:37
Gül'cüm Yazdiklarini büyük bir zevkle okudum :love9:
hepsi cok güzel ve içtenler... Bazen sanki benim yasadiklarimi düsündüklerimi ve hissettiklerimi tercume etmissin gibi geldi..
Insallah mukemmel bir Anne olursun canim ... :amin: :amin:
Rabbim meleklerimize tez zamanda Sag saglim kavustursun bizleri...  :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 09 Ekim , 2010, 00:04:18
Alıntı yapılan: °• αуşєηυя •° - 02 Ekim , 2010, 01:01:37
Gül'cüm Yazdiklarini büyük bir zevkle okudum :love9:
hepsi cok güzel ve içtenler... Bazen sanki benim yasadiklarimi düsündüklerimi ve hissettiklerimi tercume etmissin gibi geldi..
Insallah mukemmel bir Anne olursun canim ... :amin: :amin:
Rabbim meleklerimize tez zamanda Sag saglim kavustursun bizleri...  :amin:

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz iyi birer anne olabiliriz :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 09 Ekim , 2010, 00:22:46
Oğlumm
Bir hayli vakit oldu sana yazmayalı. Ama biliyorsun ananedeyiz ve hasret gideriyoruz. 3 hafta oldu.3 hafta değil 3 yıl olsa yetermi doymaya  :-\ Ama olsun bitanem. Buna da şükür. Geldik gördük hasret giderdik. şuan da dönüş için gün sayıyoruz. Babana gidiyoruz bitanem. bizi çok seven babacığına. o da özlemiş bizi. Hem biliyormusun bugün onun doğum günüydü ve biz ondan ayrıydık bebeğim. inşallah bu ilk ve son ayrılığımız olur onunla. Hergün seni soruyor baban. Oğlum nasıl diyorda oğlum derken bile sesindeki mutluluğu gururu duymamak mümkün değil. Ve ben inanıyorumki hayatın boyunca da hep gurur duyacak baban seninle. Hep gurur duyduracaksın bize  :aferin:
Buraya gelirken annenin karnı çok belli değildi bitanem. Ama şimdi şiko bir annen oldu  :D Ve senin için bir sürü ciciler hazırlandı. Anannen yengen ben aldık yaptık. hediyelerin bile geldi oğlum daha doğmadan. görsen hepsi o kadar şirin ki. Hele bir hediye varki aralarında hem çoookgüzel hemde çok özel. Oğuzhan abinin hediyesi. Henüz 13 yaşında olmasına rağmen seni düşünüp çok güzel bir ayakkabi ve minicik bir çorap almış sana. Hediye paketindeki notu da *Canım Halama Minik Yiğenime*. ne zaman büyüdüde hediye almayı düşünebildi bilmiyorum. daha dün gibi benimde ona daha doğmadan hediyeler almam. Büyüyünce sende çok seveceksin onu oğlum  :aferin: :aferin:
Bunca telaş sevinç arasında seni biran olsun aklımdan çıkarmıyorum bebeğim. Seninle olan hayallerin hep devam ediyor. Hem ben unutacak olsam bile sağolsunlar unutturmuyorlar  ;) aman dikkat et. Aman yorulma. Eğilme doğrulma. Sen bırak biz yaparız. Anneni şımarttılar oğlum   :tongue3: Acaba diyorum eve döndüğümüzde babanda da devam ettirsekmi bu durumu ha ne dersin  ;)  :k06: :k06: :k06: Yok yok kıyamayız ona.
Canım Oğlum bugünlük bu kadar. En kısa zamanda yine yazarım bitanem.
Hep bizimle kal olurmu meleğim  :amin: :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Lă_Tăhzen! - 09 Ekim , 2010, 10:06:16
canım ya nasıl duygulandım okurken raabim hep iyi gunlerini göstersin sana ogluşunun
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: derbeder - 09 Ekim , 2010, 11:02:53
 :y25:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 24 Ekim , 2010, 15:32:20
Can oglumm
28. haftadayiz artik. Gunler gectikce buyuyorsun icimde. hem sen buyuyorsun hemde senin gelecek olmanin heyecani mutlulugu gun be gun artiyor bitanem. Bir gunu beklemek, gun saymak, hayaller kurmak, heycanlanmak ancak bu kadar guzel olabilirmis bebegim. 3  aydan daha kisa bir sure kaldi artik kavusmamiza. Rabbim kismet ederse 3 ay sonra bu sozleri kulagina soyleyecegim. Karnimdaki tekmelerinin yerine misss kokunu hissedecegim icimde. O minik ellerini ayaklarini opup koklayacagim insallah. Offf oglum annen yine daldi hayallere dimi. Ama ne yapayim bitanem seni dusunmeden biranim gecmiyorki.
Dun yine ufak bir endise yasadi annen   :-[ Birkac saat duyamadim tekmelerini. Herzaman hareketli olan oglum neden bu kadar durgundu? Cok fazlada yorulmamistim aslinda neden hissettirmiyordun kendini  :honk: :honk: Aklimda butun bu sorular yine dolasmaya basladi bitanem. Uzandigim yerde artik yuzum ne haldeyse baban anladi yine birseylere telaslandigimi. ve hemen geldi yanimiza. Ne oldu derken bile anlamisti aslinda. Cunku daha oncede yasamistik bu durumu. tabi hemen basladi teselli calismalarina. yorulmustur oglumuz, uyuyordur belkide......... ve basladi seni cagirmaya. Yuzumdeki ifade ilk kipirtinla degisti bebegim. ikimizde hissetmis ve birbirimize bakiyorduk gulerek. Dilimden cikan ilk soz cokk sukur oldu. ve sonrasinda benim canim oglum basladi oynamaya. babasi konustu o vurdu. annesi soyledi o oynadi. ben simdi nasil mutlu olmayayimki. Canim oglumm benim..

Oglum artik bir isminde var biliyormusun. Sonunda babayla kararlastirdik ismin Sercan olacak. Dun hep Sercan diye cagirdik seni. Biz simdiden alistik bitanem ismine sende sevdinmi ismini ?  :aferin: :aferin: :aferin: Oglum, can oglum, Sercan oglum isminle uzuuuun bir omur sur olur mu. Seni cooook seviyoruz...
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 18 Kasım , 2010, 13:20:19
Oglummm..

  Canoglum. Yolumuz kisaldi artik. 8. ayimiza da girdik sukur  :amin:. Senin gelisinin ilk gunleri geldi aklima. Miniciktin o zaman. Ve varliginla ilgili sadece bir test vardi elimde. Ama bunun yaninda tum kalbimi saran sevgin basgostermisti. Merak endise mutluluk butun duygulari yasamaya baslamistim seninle. Gercekten gelmismiydin anneye. Iyimiydin sagliklimiydin. Butun bunlari ogrenmek icin haftalar vardi onumuzde. nede uzun gelmisti 6-7 hafta beklemek  :-[ :-[ Oysaki simdi 31 haftayi geride biraktik bitanem. Ve son 8 haftayi sayiyoruz artik. O da ne kadar uzun gelsede simdi gozume biliyorum ki onlarda gececek ve kavusacagiz sana bitanem. Iste o an neler hissedecegimi tahmin bile edemiyorum.  :love9: :love9:
  Bugunlerde yine annen zor gunler gecirdi bitanem. Yine herkesten tum sevdiklerinden uzak bir bayram  :sad1: 2 yil oncesine kadar hep kalabalik senlikli bayramlar gecirirken bu bayram bir basinaydi annen evde. duvar arasinda kimsesiz bayram mi olur. Oldu iste bitanem. Hele ki bu bayram babanda calistigi icin boyle bir basimiza kaldik bitanem. Bayram kutlamalari icin aradigimiz her telefonda kalabaligi coskuyu duydukca birdaha uzuldu annen. Dilinden Saglik Olsun cumlesi dusmezken yuregi hep Keske.. dedi bitanem. Keske..
Ama bu bayram oyle yanlizken hep sana sarildim melegim. Senin gelecegini dusunerek gecirdim. Birdahaki bayramda birlikte olacagimizi hayal ettim hep. Bunlar daha da guc verdi bana. Iyi ki varsin bitanem.. Seni cooook seviyorum.... 
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: __nil__ - 18 Kasım , 2010, 13:46:17
Gül'ün minik oğluşu,,,kocaman mı oldun sen maşaaalllaaah sana :nazar: :nazar:

hatırlıyorum annene geldiğin günü,nasıl sabırsızlıkla bekliyordu seni ve nasıl mutlu olmuştu varlığını öğrenince...allah sizi hiç ayırmasın..sağlıkla gel inş dünyaya.. :flowers: :flowers:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 18 Kasım , 2010, 13:56:02
Tesekkur ederiz Nilcigim.
Bizde seni kutlayacagimiz gunu sabirsizlikla bekliyoruz  :amin: :amin: :amin: Oglum abilik yapacak insallah teyzesi  :aferin: :aferin:
Guzel dileklerinin hep daha fazlasini sana yasatsin insallah rabbim  :amin: :amin: :amin:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Lă_Tăhzen! - 18 Kasım , 2010, 14:08:46
 :love9: :love9: :love9:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Balböceği - 24 Kasım , 2010, 22:10:52
MasALLAH gulcum cok sukur az kaldi  :nazar: :nazar:
7 ay cabucak gectite simdi bu 2 ay cok zor oluyor dimi  :k06: :k06:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: Shadowqueen - 02 Aralık , 2010, 00:13:29
Gülcüm inan yazdıkların çok etkiledi beni çok güzel şeyler gerçekten. Umarım herşey yolunda gider ve bir ömür sağlıkla geçer canım  :love9:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 09 Aralık , 2010, 15:42:13
Kizlar tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin  :flowers: :flowers:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 09 Aralık , 2010, 15:43:41
Canima can katam Ogluma..

    Minicik bir can minicik bir insan nasil bu kadar  girer bir hayatin taa icine..  :love9: :love9:
Gelisini ogreneli  7 ay oldu henuz. 7 ay kisa bir sure belkide insan hayatinda. Ama bu 7 aya ne sevincler ne mutluluklar ne endiseler ne hayaller sigdirdin sen bebegim. Hayatimizdaki en buyuk dusuncemiz oluverdin. Once varligin sonra sagligini dusunduk. Sevindik endiselendik. Ve simdi de gelisini bekliyoruz buyuk bir sabir ve merakla. Tabi hayaller burada da bitmiyor melegim. Sen dogduktan sonra ilk bakisin ilk gulumsemen cikardigin ilk sesler ilk adimlarin kisaca seninle ilgili hersey umutlarimda.
    Biliyormusun bebegim  Sakinligiyle bildigimiz tanidigimiz baban bile heyecan yapmaya basladi. Senin icin hazirladigimiz herseyle ilgileniyor. Kiyafeylerini opup kokluyor. Yatagini yorganini seviyor Icinde sen varmiscasina.  :aferin: Ve ben onu oyle gorunce gozlerim doluyor  :y25: Biliyorum cok iyi bir baba olacak sana. Biz cok sansliyiz degilmi oglum..  :icon_thumright:
    Seninle ilgili tum hazirliklarimiz yaptik melegim. Herseyin hazir seni bekliyor.  Bir de ananemiz gelirse hersey super olacak. Dua ediyoruz hergun gelebilmesi icin. Tabi sonrasinda da seni bekliyoruz kucuk ama huzurlu yuvamiza. Henuz seni gormeden kucaklamadan bu kadar baglanmisken sana dogduktan sonra nasil olacagini tahmin edemiyorum. Biliyorsun senin bu annen tum duygularini biraz yogun yasiyor. Ama ne yapayim bitanem sen benim canimsinn..
    Bugune kadar varligin hep mutlu etti beni melegim. Kisa bir sure sonrada seni kucagima alip kokunu hissetmeyi sabirsizlikla bekliyorum. Sen hep iyi ol olur mu bitanem. Hep bizimle ol Bize verdigin mutluluk hep daim olsun. Seni cook seviyoruz..  :love9: :love9: :love9:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: dilengisk - 09 Aralık , 2010, 23:00:28
cnmmm allah bebişinle mutlu huzurlu guzellikler dolu gunler nasip etsin inşallah

koklaya koklaya mis mis icine cek bebeginin kokusunu hayırlısıyla :nazar: :nazar:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: hüzünden_gelme - 09 Aralık , 2010, 23:10:14
MEVLAM sağlıcakla kucagına almayı nasıp eder inşallah :amin:
ne güzel bır duygu bu böyle okurken tuhaf oldum  :love9: :love9: o kadar güzel anlatıyorsun ki annelığı :opucuk: :opucuk:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 17 Aralık , 2010, 18:32:15
Oglummm

    Agizdan cikarken kolay olan ve kisa gibi gelen 9 aylik seruvenimizin son ayindayiz artik. Evet bitanem buyuyorsun ve gelecegin gunu bekletiyorsun bize. Eskiden ne kadar kolay gelirdi. hamile kalinir 9 ay sonra bebek dunyaya gelir. Oldu da bitti gibi. Ama hic de oyle degilmis bitanem. bunu ogrettin sen bana. bu 9 ay boyunca hep seninle ilgiliydi duygularim. Ne olursa olsun sonucu hep sana baglaniyordu oglum. Acaba iyimisin, sana birsey olurmu, sana zarari dokunurmu annelik dedikleri sey bumu melegim. Sen bana anneligimi ogretiyorsun daha gelmeden.
    Baban seni severken Akilli Oglum benim diyor hep. sakayla soruyorum ona nerden geliyor akilliligi diye. tabi akilli benim oglum diyor. Hic uzmuyor annesini. Evet bitanem hic uzmuyorsun beni. Bu 8 ay boyunca hic off dedirtmedin bana. Acaba banin dedigi gibi akilli bir bebek oldugundan mi yoksa varligini bilmek herseye degdiginden mi !!! Seni coook seviyorum bitanem..
    Biliyormusun bebegim Su 1 haftadir cok zor gunler gecirdim. Hastayim. Hemde hayatimda hic yasamadigim kadar kotu. Cok sIkIntI cektim. Bir yandan agrilar sizilar biryandan yalnizlik  :( Baban bile cok fazla ilgilenemedi bizimle. Ama bunlardan once aklimda fikrimde hep senin sagligin vardi. Sana birsey olur mu. Sende etkilenirmisin diye. Atesim yukseldiginde aklimda sen vardin, oksururken elim karnimdaydi, Ilac alirken tekrar tekrar dusunuyordum. Ama her seferinde sen hareketlerinde ben burdayim ben iyiyim diyerek icimi rahatlattin bebegim. Bu arada gittigimiz kontrolde kalp atislarini duymak butun ilaclardan daha iyiydi benim icin. Ve ebenin merak etme bebege birsey olmaz demesi cok rahatlatti beni. Bugun dayanamayip gittim doktora ve verdigi ilaclarla daha da iyi olacagim insallah. Bende seni uzmeyecegim melegim.  Sen hep iyi ol olurmu bitanem. Ben hepsini atlatirim.
    Seni cok ama cok seviyorum. Ve gelecegin gunu sabirsizlikla bekliyorum  :love9: :love9: :love9: :love9:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: ✿گสЯเ_ќĮż✿ - 18 Aralık , 2010, 14:25:41
GÜLCÜM ÇOK AZ KALDI.RABBİM SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMANIZI NASİP ETSİN :amin: :amin: :amin:
MAŞALLAH KOCAMAN OLDU OĞLUŞUN  :nazar: :nazar: :nazar:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 30 Aralık , 2010, 00:44:38
37+1

Oglummm

     Artik iyice buyudun bitanem. Bugun ebe kontrolumuz vardi ve artik dogsanda bir sorun teskil etmeyecegini soyledi. Bu bile beni o kadar rahatlatti ki anlatamam bitanem. Cok sukur bugune kadar geldik.  :amin: :amin: :amin:
    Melegim bugune kadar anneyi cok fazla uzmedin bitanem. Bundna sonrada uzme olurmu. Uzulmekten kastim agri aci cekmek zorlanmak degil bitanem sagliginla uzme beni. senle ilgili en ufak bir sorunla aci cektirme bana. Bunun disinda herseye raziyim ben. katlanirim senin icin. Ama senin kilina zarar gelmesine dayanamam bitanem. Hep iyi ol olurmu melegim.
Hemen hemen herseyin hazir oglum. Seni bekliyoruz. Ve hergun babanla hayaller kuruyoruz seninle ilgili. erken veya gec ne olursa olsun saglikla gel olurmu bitanem. Seni coooook seviyoruz
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: βαlκιz - 30 Aralık , 2010, 01:05:50
:love9: :love9: :nazar: :nazar: az kalmış canım hayırlısıyla gelsin paşa :hieyt: :hieyt: :hieyt:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 30 Aralık , 2010, 01:08:35
tesekkur ederiz teyzesi   :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Beraber gun sayiyoruz Abilerinin dogum gunuyle  :D :D :D :D :D :D
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: βαlκιz - 30 Aralık , 2010, 01:10:49
nezaman doğum bi gün verdimi doktor
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 30 Aralık , 2010, 01:13:42
Bastan beri soyledikleri hep 18 ocak. Bakalim ufakligin ne zaman keyfi yeterse o zaman gelir herhalde  ???
Yoksa burda birsey demiyorlar erken olur gec olur diye. Sadece eger 40 haftada olmazsa 10-12 gun sonra zorla dogurtuyorlarmis  :-ooo :-ooo :-ooo
Bende 18 ocagi baz aliyorum bakalim simdilik. Zaten erken gelmeye de niyeti yok bizimkinin. Sozde erkek ama biraz nazliyiz galiba  :k06: :k06: :k06:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: βαlκιz - 30 Aralık , 2010, 01:15:37
hadi bakalım
18 ocakta gelicekmi daha erken mi gelicek
aman durdugu kadar dursun suss ses yapma :toothy10:  :nazar: :opucuk:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 30 Aralık , 2010, 01:16:53
Senin umut gibi Ssssssssttt sussss  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: βαlκιz - 30 Aralık , 2010, 01:21:09
Alıntı yapılan: **Gül** - 30 Aralık , 2010, 01:16:53
Senin umut gibi Ssssssssttt sussss  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: **Gül** - 20 Ocak , 2011, 02:31:48
Can Oglumm  :love9:

   9 Aylik seruvenimizin sonuna geldik artik. Senin olusumun buyumen ve yeni hayatin icin tum hazirliklarin bitti artik. Suan kucuk bir insansin. Ayni zamanda bizim kalbimizdeki buyuk sevgi kaynagi.
   Su 9 ay hic gecmeyecek  gibi geliyordu bitanem. Belki heycandan belki endiselerden belki de sana kavusma arzusundan. Gunler hep yerinde kaliyor zaman gecmek bilmiyordu. oysaki sen minicik bir hucre halinle basladigin yolculuga yavas yavas buyuyerek devam ettin. Once basin ve vucudun belirmeye basladi. Sonra minicik bacaklarin ve kollarin tomurcuklandi. Gozlerin kulaklarin burnun. Yavas yavas buyuyordun buyudukce de tum eksiklerin tamamlaniyordu. Varliginin haberinden sonra en buyuk heycani yasattin bize o ilk goruntunle. Sonra minik kipirdanislarin. O kipirtilarin harekete donmesi. Senin iyi haberlerini almamiz. Yavas yavas buyumen ve heran ben burdayim diye bildirmen. Bunlarin hepsi cok buyuk sevinc ve mutluluk verdi bize melegim. Ve tabiki bunlarin yaninda endiselerimiz. Seni gormeden varligindan duydugumuz endise. Sonra sagligindan. Buyuyup buyumedigin. Hareketsiz kaldigin zamanlarda dolan gozlerim. Bunlarin hepsini yine birlikte yasadik bitanem..
  8 ay once basladi seninle ilgili umutlarimiz hayallerimiz. Babanin o gunku hali gozlerindeki o parilti yuzundeki saskin ifade ve gozlerinden akan yaslar hala aklimda. Butun bunlar senin mutlulugundandi melegim. Ve o gunden beri hep hayaller kurduk seninle ilgili. Sen buyudukce hayallerde buyudu sen gibi. Henuz kucagimizda degilsin ama o kadar birikmis hayallerimiz varki. Sen gelince hepsi yasanacak insallah sirayla.
  Bu yazi belkide sana son olacak. Yuzunu gormeden kokunu almadan yazdigim son yazi. Cunku artik vakit tamam. Artik heran seni bekliyoruz. Dogusunu gozlerini gormeyi bekliyoruz bebegim. Kokunu duymayi sana dokunmayi sende birdaha mutlu olmayi bekliyoruz. Kucucuk ailemizi o minicik bedeninle doldurmani bekliyoruz. Evet biliyorum gelecegin dunyada zorlu bir hayat seni bekliyor. Onune cikacak engeller kacinilmaz. Yasaminin her aninda karsinda bulabilecegin dikenli teller olacak. Ama sakin korkma bebegim. Burada seni bekleyen seni coook sevecek koruyacak her konuda sana destek olacak yasama hazirlanmada yardimci olacak bir ailen var. Biliyorum sen bizim ilk evladimiz olacaksin ama seni en guzel sekilde yetistirmek icin Zorlu hayat karsisinda hep dimdik durman icin elimizden geleni yapacagimizi sakin unutma.
   Can Oglum. Sercanimm. Seni bekliyoruz bitanem. Ve sunu bilki babanda bende son nefesimize kadar seni coook sevecegiz..  :love9: :love9: :love9: :love9:
Başlık: Ynt: İNCİ TANEM Bitanem..
Gönderen: βαlκιz - 20 Ocak , 2011, 02:38:28
kız sen daha dogurmadın mı :k06: