20 Nisan , 2024, 01:07:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - derbeder

61
AlıntıProfesyonel takoz kullanıcısıyım
Hazal Kaya, hakkında çıkan "Boyu kısa olduğu için sette takozla geziyor" şeklindeki haberlerle ilgili konuştu



CNN TÜRK'te ekrana gelen Burada Laf Çok'a katılan ünlü oyuncu "Sette profesyonel takoz kullanıcısıyım. Çok eğleniyorum. Kıvanç, Çağatay, ondan önce Genco'da Orhan hepsi minimum 1.80-1.90 boyunda adamlar. Artık ayaklarım alıştı. 'Hazal sağ' diyorlar. Ben takozlarla birlikte sağa dönüyorum. Takoz çok faydalı bir set ihtiyacıdır. Her şeye yarar ve çok mühimdir. Neden insanlar bu kadar boyumu dert etti çok şaşırıyorum. Çünkü ben hayatım boyunca hiç boyumu dert etmedim. O yüzden ben bu haberleri görünce çok eğleniyorum" dedi.
62
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: SÜNNET DÜĞÜNÜ
04 Ocak , 2012, 10:16:49
ozlem ust tarafi cok hos elbisenin, ama tarif etmek istedigin elbiseyi dusunemedim  :suclu:

bende youtube ta dolanirken gormustum. bayan tamamen dantel giyinmis ayni renk tul salinida hindliler gibi takmis filan. o anda acaba 2. nikahimi olacak diye dusunuyordumku sunnetlik cocuk geldi. cok abartiydi ortada paralar ucusuyor filan. sunnette bu kadar sasali dugun yapan gercek dugunde ne yapar bilemiyorum.
63
Kurabiyeler - Bisküviler / Ynt: Islak Kurabiye
04 Ocak , 2012, 10:04:35
browniye benzeten bendim  :ehi: islakligindan dolayi  :ehi:


64
AlıntıMilli Piyango talihlisi para çıkınca kalp krizi geçirdi
Milli Piyango'nun İstanbul talihlisinin oğlu bugün kameralar karşısına geçti. * Babasının hastanede olduğu belirten Nedim Akoğlu, "Kalp krizi geçirdi" dedi. * Akoğlu, parayı noter aracılığıyla aldıklarını da söyledi.



Mili Piyango'nun yılbaşı talihlisi olduğu belirtilen 73 yaşındaki SSK emeklisi Yusuf Akoğlu'nun Arnavutköy Haraçcı mahallesindeki evinde sessizlik hakim. 1 Ocak Pazar sabahından bu yana evine uğramadığı iddia edilen talihlinin üç oğlundan en küçüğü Nedim Akoğlu ortaya çıktı. Sabah saatlerinde evinden çıkarak kahveye giden Akoğlu babasının durumunu ve büyük ikramiyenin kendilerine çıktığını nasıl öğrendiklerini anlattı. Talihli Yusuf Akoğlu'nun 20 yıllık arkadaşı Hasan Yayla ise , " Para çıkarsa ilk önce evleneceğim " dediğini söyledi.

" HİÇ SEVİNMEDİM. NORMAL HAYATIMA DEVAM EDİYORUM " Milli Piyango'nun 40 milyonluk büyük ikramiyesinde çeyrek bilet alarak 10 milyon lirasının sahibi olanYusuf Akoğlu'nun mahallesindeki sessizlik sürüyor. En son 1 Ocak Pazar sabahı Haraçcı Merkez Kahvesine gelerek biletlerini kontrol eden yaklaşık yarım saat burada kalan Akoğlu o günden bugüne ortaya çıkmadı
. Ancak Akoğlu'nun akrabaları hala köyde. Akoğlu'nun yeğeni Semra Akoğlu amcası Yusuf Akoğlu'nun eşinin 5 ay önce vefat ettiğini söyledi. Akoğlu'nun Nihat , Nedim ve Nejdet adında üç oğlu olduğunu söyleyen Akoğlu, amcasıyla konuşamadığını da sözlerine ekledi. Akoğlu'nun üç oğlundan en küçüğü olan Nedim Akoğlu ise önce kameradan kaçmak istedi ancak sonra konuşmaya ikna oldu. Akoğlu, babasıyla birlikte pazar sabahı kahveye gittiğini ve büyük ikramiyenin babasına çıktığını orada öğrendiğini söyledi.
Babasının Milli Piyango biletini yılbaşına iki gün kala aldığını söyleyen oğlu, biletleri seyyar biletçiden seri halinde aldığını kaydetti. Babasına büyük ikramiyenin çıkmasının ardından nasıl duygular içinde olduğu sorusuna ise Akoğlu, " Hiç sevinmedim. Normal hayatımı yaşıyorum işte " dedi. Babasını milyoner olduğunu öğrendikten sonra sonra hastaneye kaldırdıklarını söyleyen Akoğlu, " Hastanede şu anda. Kalp krizi geçirdi. Şeker hastası zaten. Beş ay önce zaten annemizi kaybettik. Üzüntüsü ondan yani " diye konuştu. "
ÇİFTLİK VAR BİZİM EDİRNE'DE ONU DEVAM ETTİRECEĞİZ "
Babasının büyük ikramiyenin çıkmasının ardından ne yapacağı sorusuna ise oğlu Nedim Akoğlu, " Çiftlik var bizim Edirne'de onu devam ettireceğiz " dedi. Paranın noter aracılığıyla alındığını da söyleyen Akoğlu, " Parayla işim olmaz. Ben parayı sevmiyorum. Vallahi sevmiyorum " diye konuştu. Babasının parayla ev ya da araba da alabileceğini kaydeden küçük oğlu, bir süre sonra fikrini değiştirip "Keşke parayı bana verse " diye konuştu. Babasının arada sırada, piyango bileti aldığını söyleyen küçük oğlu, " Şanslı herhalde. Şanslı olmasa çıkmazdı " şeklinde konuştu. "
PARA ÇIKSA BANA EVLENİRİM DİYORDU "
Milli piyango talihlisi Yusuf Akoğlu'nun 20 yıllık arkadaşı Hasan Yayla ise, Akoğlu'nun büyük ikramiyenin kendisine çıktığı anda neler yaşadığını anlattı. Yayla " O gün kızardı bozardı. Bir süre durdu. Oturdu düşündü ondan sonra kalktı oğluna gitti " dedi. Pazar gününden bu yana Akoğlu'nu görmediğini ifade eden Yayla, " Hastaneye kaldırıldığı yalan ama iğne vuruyorlarmış. Bir evde ama nerede olduğu belirsiz " dedi. Yayla, Akoğlu'nun kendi halinde kimseye zararı olmayan biri olduğunu günlük 5 - 10 lira yevmiyeyle taksicilik yaptığını anlattı. Yayla, Akoğlu'nun hayalini de söyledi.
Yayla, " Birinci hayali evlenecekti. Hanımı öleli beş ay oldu.Para çıksa bana evlenirim diyordu. Başka da ne yapar bilmiyorum parayı. Ben evleneceğini duydum. Başka da birşey duymadım " dedi. Arkadaşı Yayla, Akoğlu'nun parası olduğu zaman harcayan biri olduğunu ancak yokluk çektiğini söyledi. Zaman zaman ona borç para verdiğini de söyleyen Yayla, " Durumu kötüydü " diye konuştu. Yayla, Akoğlu'nun seri bilet aldığını hatta aldığı en son bilete büyük ikramiyenin isabet ettiğini söyleyerek, " İkramiye en son aldığı bilete çıkmış " dedi. Aynı seyyar biletçiden kendisinin de dört çeyrek bilet aldığını kaydeden Yayla, kendisine ise amorti çıktığını belirterek, " Onunla teselli olduk. Allah'a şükür dedik. Koyduk cebimize " dedi.
Büyük ikramiyeyi satan seyyar biletçiyle de konuştuğunu anlatan Yayla, biletçinin " Kısmet onunmuş. Ben bilseydim Kendime alırdım " dediğini anlattı. Akoğlu'nun büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öğrendiği Haraçcı Merkez Kahvesinde ise, herkes hala büyük ikramiyeyi konuşuyor.
65
AlıntıOcak ayında dizi bereketi.
2012 yılının daha ilk günlerinde kaç dizi piyasaya çıktı biliyor musunuz?



İşte sorunun yanıtı... Tam 12...
İşte yeni başlayan o diziler:
Yalan Dünya (Kanal D), Ayrılık Olmasa (Kanal D), Son (ATV), Göç Zamanı (ATV), Koyu Kırmızı (Star), Kalbim 4 Mevsim (Star), Gina (TNT), Araf Zamanı (FOX), MUCK (Show TV), Suskunlar (Show TV), Ustura Kemal (Show TV), 80'ler (TRT).
Bu dizilerin yanı sıra çekimlerine başlanan ve bir süre sonra ekranda yer alacak olan diziler de yok değil. Örneğin Uçurum dizisi atv için çekilmeye başlandı. Hababam Sınıfı'nın da Star TV için hazırlandığı biliniyor.
Planlanan diziler de var... Dostoyvski'nin Budala isimli romanının uyarlamasının yanı sıra, Burası Osmanlı 1711/Sır Kanunu TRT için çekilmişti, TRT'de ekrana gelmesi bekleniyor.
Özcan Deniz de TNT için bir dizi hazırlamakta.
2012'nin daha başında dizi sayısı neredeyse 20'ye yakın...
66
kizlar cok guzel eslerinizle olan muhabbetleriniz  :nazar: :love9: alperenimize cok cok yakismis hediyesi, rabbim nazarlardan korusun yavrumu  :nazar: :love7:
67
1 tanesi varki cok $ik gercekten  :icon_thumright:
68
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 03 Ocak , 2012, 16:35:56
Alıntı yapılan: AککORTįє - 02 Ocak , 2012, 22:56:37
ŞERİFECİM ÇOK BIRAKMIŞSIN KENDİNİ PSİKOLOJİK OLARAK

AİLEDE HUZURSULUK ÇOK KÖTÜ

İLGİ HOŞGÖRÜ ANLAYIŞ HERŞEY KARŞILIKLI

TABİ ÖNCE SENİN Bİ KENDİNE GELMEN LAZIM.

BEN HİÇ BIRAKMADIM KENDİMİ OĞLUM ŞUAN 2 YAŞINDA

BELİME KDAR SAÇLARIM VAR KESTTİRMEDİM HALA  BELİMDE

YANİ DEMEK İSTEDİĞİM ÖZGÜVEN EKSİLİĞİ YAŞAMA DÖNEMSEL Bİ DURUM

BU SADECE PSİKOLOJİK DURUMUN ; BU DÖNEMİN UZAMASINA YOL AÇMIŞ

SEN KENDİNE; EŞİNDEN ÖNCE, KENDİN  İÇİN BAKMALISIN.

SEN KENDİNE İYİ BAKTIĞIN ZAMAN PSKİLOJİNDE YERİNE GELECEK VE EŞİNDE ESKİ HALİNE DÖNECEKTİR

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
bencede oyledir, anneler daha iyi bilirler tabii. ama alinan kilolar, vucut degisimi, dogumdan sonra uykusuz geceler, yogun gunduzler...bunlarin hepsi kadini etkiliyordur eminim. gecici bir surec olduguna eminim.
69
Kurabiyeler - Bisküviler / Ynt: Islak Kurabiye
03 Ocak , 2012, 16:32:11
ozlemmm bacim ben goncanin verdigi tarifi yaptim, 1 firin tepsisi cikmisti.

Alıntı1 paket sanayağ
2 yumurta
2 kaşık kakao
3 fincan toz şeker
1 p. kabartma tozu

Şerbeti:
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su

yazan; Nurcan  :k06:
70
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 03 Ocak , 2012, 16:13:03
:honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk:
Tovbe tovbe gorum degil baska bisey bu  :-ooo
bana neyi hatirlatti ya, bi arkadasim kaynanasi gunluk tutuyor kim icin gelini icin   :-ooo
tesadufen arkadasim gunlugu buluyor kadinin foyasi boyle ortaya cikti  :ehi:
dunyada nasil insalar var ya  :dontknow:

o da bi cesit terapi olsa gerek, kendi kendine tutsun dursun zararsiz  :k06:
71
bunye alisik degil tabi, gulsumu carpti  :k06:
72
siyirmis senin valideyle kizi desene. teknolojinin kotu yonleri diyelim. kapatin face, twitter hesabinizi telefondan telefona gorusun, mesafe koysun esin. koymazsada sIki bir sekilde tehdit esinin aklini belki basina getirir. lohusa bir kadinin uzerinede bu kadar gidilmez. demekki seni bi gelin/yenge gibi degilde bi dusman olarak goruyorlar. kafayi yemis bunlar  :caca:

sen genede bu gunler gececek diye kendini teselli et ve sabret, eminim bi 6 ay sonra cok farkli dusuneceksin.
73
kizlaarrr  :-ooo ilkay okurken yazini boyle kaldim  :-ooo ama bence olaylari algilamanlada ilgisi var. baska zaman olsa belkide bu kadar takmayacaksin. Allah sabir versin hepinize, kaynanalarinizi gorumcelerinizide islah etsin ne diyelim.
75
Alıntı yapılan: tweety0555 - 02 Ocak , 2012, 20:57:42
ZEHRA CIM YAAA BEN 8 BUYUK BIR OKADARDA UFAK OLURUZ DIYE DUSUNUYORUM AMA EN IYISI HAZIR ALMAK GALIBA AMA SNEINKININ GORUNTUSUDE SUPER MUTLAKA DENICEM
iki tane yapsan yeterli olur aslinda, baska seylerde ikram edeceksen tabiiki.

miraycim cocuklar olunca oyle oluyordur mutlaka, bir dahaki sefere telafi edersiniz canim  :opucuk: