Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - __nil__

61
Arkadaşlar eğer bebeğimiz kız olursa bu bebek odasını almak istiyoruz.Sizce nasıl?




Birde eğer bebeğimiz erkek olursa bir türlü güzel takım gözüme çarpmadı.Sizin Paylaşımlarınızıda bekliyorum.Ben biraz canlı renklerde istiyorumda ondan denk gelemedim.
62
Forumumuzun Güzel Anneleri ve Güzel Hamileleri Bebeklerimizin Ultrason Resimlerini Paylaşalım mı?
63
hamile kalmam zor olduğu için nezaman hamile kalacağımı bilmediğimden saç rengimi değiştirip açtırmıştım.Şimdi dipler çıkıyor yavaştan.Şuan birazdaha idare ediyorum ama uzadıkça kötü hal alıcak.Boyatan varmı saçlarını?
64
Arkadaşlar bebeğimin ense kalınlığı 2.8 mm çıktı.doktor sınırın üstünde dedi.kan tahlili de verdim.Doktor eğer kan tahlili sonuçları temiz çıkarsa o zaman ense kalınlığının sebebini araştırmak için riskli gebelikleri inceleyen bir dal varmış ona başvurucakmışız.Ama eğer kan değerinden de risk çıkarsa direk 16.haftada amniyosentez yaptırırsınız dedi.Yarın yada en geç cuma sonuçlar çıkıcak.Çok moralimiz bozuldu.
Umarım bebeğimiz iyidir sağlıklıdır çok korkuyorum.Buna benzer bişiler yaşayan varmı?
65
doktorum bugün büyük ihtimalle kız dedi.ama daha erken yanılabilirim dedi.merak ettim sizlerden de erken öğrenenler sonradan değiştimi dktorunuzun fikri
66
Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Atatürk milliyetçiliğine bağlı vatandaş yetiştirme" ve "Milli Güvenlik Siyaseti'ne bağlı olma" kuralı kaldırıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren KHK ile, "Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun" yürürlükten kaldırılarak, bakanlık merkez teşiklatlanması yeniden yapılandırıldı.

Yapılan değişiklik ile bakanlığın görevleri arasından "Atatürk Milliyetçiliği'ne, laik sosyal hukuk devletine bağlı vatandaş yetiştirme" çıkartılırken, Bakan'ın görevleri arasında yer alan "milli güvenlik siyasetine" bağlı olma şartı da yeni KHK'da yer almadı.

Yeni bakan "Eğitim sistemi en başından itibaren tek tipçi devlet ideolojisini ve Türk milliyetçiliğini egemen kılmak amacıyla tasarlanmıştı. Okullarda her gün okutulan ırkçı "Andımız" kaldırılmalı, zorunlu din derslerine ve tek tipleştirmeye neden olan tüm düzenlemelere son verilmeli" dedi.
67
Takı ve Mücevher / pırlanta yüzük modelleri
16 Eylül , 2011, 00:46:45








68
a) Bulaşık yıkamak
b) Çamaşır yıkamak
c) Ütü yapmak
d) Elektrik süpürgesi tutmak
e) Yer silmek
f) Cam silmek
g) Kapı silmek
h) Toz almak
j) Yemek yapmak
k) Evi toplamak
vs.vs.vs.

Tecrübelerinizi bekliyorum
69
bugün 9+3 olduk ve ben gribim.boğazlarım ağrımıyor ama burnum akıyor vs.hapşırıp duruyorum.Ne yapmam gerekiyor geçmesi içinn??
70
Arkadaşlar ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1hafta önce Prof.Dr.İBrahim Saraçoğlunun Polikistik over kürünü satın almıştım.Bu kür Çay şeklinde hazırlanmış tek tek poşetli özel metal kutuda geldi.Kullanmak nasip olmadan hamile olduğumu öğrendim.
Bu kürün içindeki kağıtta 15gün soğan kürü uygulandıktan sonra bu çayları içmeye başlanması gerektiği yazıyor.Zaten kullanma kılavuzunu da yollayacağım.
Şimdi ben bu kürü kullanacak olan bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum.İbrahim Saraçoğlunun sitesinin linkinide vericem ürünü buradan inceleyip karar verirseniz özel msjla bana ulaşın.Bayramdan sonra allah nasip ederse kargo ile yollarım.Birden fazla isteyen arkadaş olursada adil olmak için en uzun süre bebek sahibi olmayı bekleyen kim varsa ona yollayacağım.

http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=urunler&s_op=ushow&urunid=polikistik_over_kuru

71
24 temmuz 2010
Miniğimi ilk farkettiğim an...İçime bir şüphe düşüp idrar testi yapmıştım adetime 1-2 gün kalsa bile.Çıkmayacağını düşünüp bakmamıştım bile.Ama 2. silik çizgiyi gördüm.İnanamadım sonra 2.3.derken e son digital gebelik testi yapıp orada "hamile 3-4 haftalık" yazısını okuyunca inandık geldiğine.
Baban havalara uçtu.Evin içinde koşturdu,oynadı,zıpladı,bana sarıldı,oturdu şükretti dua etti sonra yine oynadı.O halini hiç unutamam heralde. :toothy10:
Ertesi gün kan testimiz pozitif çıktı bhcg:65ti.Sonra dayanamadık doktora gittik doktor muayene etti tabi daha kese bile yoktu ben senin gelidiğini çok erken farketmiştim :binkybaby: Ama rahim duvarımın çok güzell kalınlaştığını herşeyin iyi gittiğini söyledi ve 2 günde bir kan testi yaptırıp yükselmesini bekleyecektik.
O bekleme günleri çok zor geçti gerçekten korku ve endişe doluyduk.Herşeyin iyi olması için dua ediyorduk ama bi yandan da ikimizde kötüsüne kendimizi hazırlamaya çalışıyorduk.Ama kendime hep şöyle teselli verdim.Doğal yolla çocuğumuzun olması imkansızken rabbim bize bu meleği nasip etti eminim devamınıda nasip edecektir diye düşünmeye çalıştım.Çok şükür ki kan dğerlermiz 65-132-325-1409 şeklinde çok iyi yükseldi. :nazar:
Ve doktorun çağırdığı tarihte kesemizi gördük.Yine doktorumuz çok olumlu konuştu.Kese çok düzgün.Yolk sac oluşmuş boş kese olacağını sanmıyorum deyip 1hafta sonraya randevu verip bizi neşe dolu eve yolladı.
Artık elimizde ilk ultrason resmimiz vardı.Günlerce o siyah keseye gülümseyerek baktık babanla.
Sonra yine doktor kontrolümüz geldi ve korku doluydum o gün.Doktor daha ultrasonu koyar koymaz Bak annesi sana göz kırpıyor gördünmü kalp atışlarıda oluşmuş dedi.Eşimi de çağırdı.Sonra kalp atışlarını dinletti.Eşim ben duymadım bir daha dedi.Sayesinde ben 2kere duymuş oldum pıt pıtlarımızı :love9: :nazar:
Doktor herşeyin yolunda olduğunu ve folic asit haricinde hiçbirşey kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Artık evimize üzüm çekirdeği kadar olan bebeğimizin ultrason resmiyle dönüyorduk. :basardim:
Çok şükür rabbime ki herşey sorunsuz geçti.İnşallah hep böyle sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız seni.
Etrafımızdaki herkes hamile olduğumu duyunca çok mutlu oldular..Şimdilik herşey yolunda çok şükür.Ayın 23ünde tekrar doktor kontrolümüz var merak ediyorum seni bebeğim.İnşallah büyüyorsundur sağlıkla.

Bugün 7+3 olduk  :nazar:  :nazar:
Rabbim korusun seni inşallah.. :nazar: :nazar: :amin: :amin:
72
okuyup beğendiğiniz faydalandığınız kitap isimlerini paylaşırmısınız
73
arkadaşlar bliyorsunuz daha yeni hamişim.kasık ağrılarım var.doktora sordum normal dedi.ama bel ağrılarım 2günde çok arttı..çok az ayakta bile dursam ağrıyor yatıncada ağrıyor.ilaçta içemiyorum neden oluyorki_devamlıda dinleniyorum yormadımda kendimi.ne yapmalıyım :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
74
http://www.uzmantv.com/kac-aylik-hamile-olundugu-nasil-hesaplanir

ben merak ediyordum belki merak eden arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim
75
 
arkadaşlar şuanda ellerim titriyor yazamıyorum resmen.ben daha geçen ay tüp bebek yaptırdım tutmadı.buay bitincede adetimle 2.tüp bebek için istanbula gidicektim.bugün adet günümdü.eşimle tatildeydik bikaç günlüğüne ve eve gelince biraz önce idrar testi yaptım.sonra bakmayı unuttum aradan zaman geçti bir baktım ikinciçizgi silik çıkmış ama belli baya.sonra hemen ardından ikinciyi yaptım ondada ikinci silik çizgi anında çıktı.inanamadım şimdiben yaa napçağımı şaşırdım...

bende polikistik over var.eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu tüp bebek bile tutmazken nasıl olurki?üzülmekten çok korkuyorum.
fotolarınıda koyacağım birazdan
76
yapılacak olan 55bin öğretmen atamasının 30binini sırf seçimler öncesi yaranasınız diye yaptığınız yetmiyormuş gibi yine dalga geçer gibi açık olan bir sürü okulu göstermiyorsunuz...2senedir emek sarfediyorum ben çabalıyorum...ama birtane bile batı illerinde açık yok yine....izmirde kaç tane ücretli öğretmen çalışıyor..kaç tane öğretmen açığı var neden atama yapmıosunuz o zaman...hangi adamınıza ayırdınız o yerleri...
kendi çocuklarınız yabancı ülkelerde okudu,gemiciklerle gezio die mi bu duyarsızlığınız...eşinden çocuğundan ayrı yada senelerdir sınava girip atanamayan onca öğretmenin ahı varken üzerinizde geceleri uyku nasıl uyuyorsunuz??
her defasında emeklerim suya düşüyor...lanet olsun sizede yalanlarınızada,vaatlerinize de...
bizden bin beter mağdur olasınız inşşş....
77
tecrübelerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar endişeliyim biraz da korkuyorumda  :dontknow:
78
arkadaşlar eşimin sperm sayısını artırmak için yeniden keçiboynuzu kürüne ve macuna başladık..daha başka neler yapabiliriz siz neler yapıyorsunuz?
79
arkadaşlar adetim 6 gün gecikti ancak idrar testleri negatif çıkıyor..adet olunca tüp bebek merkezine başvuracaktık ama gelmedi bir türlü..
kasıklarım ağrıyor arada,tam gelicek diyorum sonra ağrıda kesiliyor ne gelen var ne giden..bende anlamadım.biraz daha beklesem mi  yoksa doktoruma bu durumu söylesemmi??

kafam karıştı :dontknow: :dontknow: :dontknow:
80
doktorum daha önce böyle birşey söylememişti bizde adet olana kadar ilişkiye ara vermedik..sonra geçen ay adete 1hafta kala ilişkiye girmeyin dedi.bu ay da adetime az kaldı ama doktor öyle dedi diye ilişkiye girmiyorum..sizlerin doktoru ne diyor bu konuda