Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - --elif--

3391
kzıımın ilk hareketlerini tam 12. haftanın bittiği gün hissettim ondan beri kıpır kıpır durmak bilmedi çok güzel bi duygu RABBİM herkese nasip etsin inş.  :amin:
3392
ya bencede şafaklara çok bakmayın çünkü aynı olmuyo ben dün dra gittim nst sonucuna göre sancıların başlamış dedi ben şu an 37. haftamdayım yani her an için olabilirmiş  :muzz:  :muzz:
3393
hamile olduğum için her krem iyi olmaz belki bebeğe zarar eder dedim druma sordum pahalı bi ilaç yazdı  :-\ aldım bakalım inş. bi sorun olmaz kimisine yaramıyomuş ama görcez bakalım
3394
Alıntı yapılan: __Derin__ - 23 Kasım , 2009, 18:40:50
Ne anlatayım canımcım :) son günler işte kızım kıpır kıpır o hareketleri bir daha hissedemeyeceğimi bilmek değişik bir duygu, insan mahzunlaşıyor ama kokusunu duyacağımı düşünmek anne olacağımı içimde tekrar etmek falan o his daha da başka.

Rabbim inşallah tüm hasletlerimizi dindirmek nasip eder.
İlk zamanki heyecanlar da bambaşkaydı, ilk üç ay heyecan dorukta bir yandan endişeler vs. sonra türlü türlü değişimler hafta hafta takip etmeler acaba ne yaşayacağım diye vesveseler kuruntular...
Sonra ultrasonda ilk kez görmek  daha dün gibi parmaklarını uzatmıştı dua eder gibi, sonra o geçti idrar kesesini midesini gördüm omurgasını saymıştık itiraf edeyim ağlamıştım. :)
O bitti 4 boyutlu hevesi başladı acaba sıkıntısı var mı gerçekten kız mı yoksa sürpriz erkek mi vs. hamd olsun sağlıklı bir bebek dendikten sonra bir iç çekiş şükretmek.
Kızımın sert sert tekmeleri azcık durda uyuyayım anneciğim diyip elimi karnımın altına koyup sanki ona sarılmış gibi uyumalar.

Hamd olsun herşeyi yaşadım, hiç olmayacak dediğimiz anda tek yumurtalıkla düşük sperm sayısıyla birlikte ve müdehalesiz bir bebek. Rabbimin hikmeti...Hamd olsun inş. kucağıma alıp doyasıya koklamak da nasib olur.
Rabbim bekleyen tüm kardeşlerimize nasip etsin. Her anı yaşanılası bir deneyim. Dahası yok anne oluyorum  :love9:


9 aylık bi süreç ancak bu kadar güzel anlatılırdı heralde bende yolun sonundayım ama anlatmaya kalksam bu kadar güzel ifade edemezdim o 9 ayı heralde ne diyim RABBİM tez zamanda kucağına almayı nasip etsinde doğum hikayenide dinleyelim böyle
3395
teşekkürler cnm biz daha beklicez sanırım hevesleniyoz ama daha zamanı var inş. hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize  :amin:
3396
merhaba derincim bişey soracam ya sen listenin ilk başındasın ya en tecrübelimiz olaraktan  :k06: sen şuanda kaçıncı haftadasın ben 36. haftadayım hani 9a girdiğim için her an olabilirmiş gibi geliyo bana 9. aydamı tam bitiyo yanii  :dontknow: azcık sıkıldımda beklemekten  :-\
3397
Alıntı yapılan: __Derin__ - 18 Kasım , 2009, 11:53:01
Alıntı yapılan: nesali - 18 Kasım , 2009, 11:35:01
Alıntı yapılan: __Derin__ - 17 Kasım , 2009, 18:43:54
seninki azcık hatalı gibi 41 haftadan fazla çıkıyor son adet tarihin ne
benim son adet tarihim 17 mart olması gerek cnm pek aklımda tutamamda


Bugün itibariyle 35+1 günlük hamilesin cicim tabii 17 Mart'a göre.
Muhtemel doğum tarihiniz 22 Aralık gözüküyor.

35 günün kalmış hayırlısıyla inş.
Hata olan kısım kalan günlerin hesabında yapılmış olmalı 10 gün kadar sapmış.

çok teşekkürler cnm  :opucuk: bu arada bişey soracam seninki baya az kalmış çatı muayenesi oldunmu?normal olabilecekmi doğumun?
3398
Alıntı yapılan: __Derin__ - 17 Kasım , 2009, 18:43:54
seninki azcık hatalı gibi 41 haftadan fazla çıkıyor son adet tarihin ne
benim son adet tarihim 17 mart olması gerek cnm pek aklımda tutamamda
3399
hamileleiğin son aylarında oluşan göğüs ucundaki çatlak doğumdan sonra bebeği emzirirken çok acı veriyomuş hatta yara olup kanayan bile varmış siz bişey kullandınızmı?*
3400
kızlar ben bugün tam 35+1 oldum şafağım 45 bu hesaplama işine bi türlü aklım yatmıyo daha az olması gerekmiyomu  :dontknow:
3401
sağol cnm seninde az kalmış bugün yarın olur belki kız gününü doldurmaz derler bizde.hadi sen çabuk doğurda doğum hikayeni dinleyelim hayırlısıyla..kolay olur inş.
3402
slm kızlar bugün tam 35 haftamı bitirdim ama benim bebişim daha 2 kilo 300 grammış drum biraz ufak dedi sizinkiler kaç kiloydu bu zamanda ve hızlı bi şekilde kilo aldırmak için önereceğiniz besinler varmı
3403
siz ne koydunuz ismini bende kız bebiş isimleri arıyorumda merak ettim
3404
zeynep,sude,meva,reyyan,ebrar
3405
ben 4. ayda öğrenmiştim benimkide kız ama öyle bişey olmadı direk göründü bizim kız biraz terbiyesiz olacak heralde  :ehi: