Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - perim

1
VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER ARMAĞAN...ALLAH ZEYNONU SANA,DİĞER BEBEKLERİ DE ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN...YANİ BENİM MORALİMİ BOZMAK İÇİN Mİ DİYOR BAZI ARKADAŞLAR ANLAMIYORUM BEN  :icon_scratch: YOK BEN MANYAK MIYMIŞIM, 26 YAŞ ERKENMİŞ, BAKAMAZMIŞIM, PARA YETMİYOMUŞ...  :dontknow:  :cussing: :tongue3: BU YÜZDEN MERAK ETTİM BEN... CAN BU CAAAAAN... YEMEM YEDİRİRİM BEYAW :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :flowers:
2
Merhaba kızlar, herkese iyi haftalar :occasion5:
3
KIYAMAM BEN SANA ÖYLE DUDAK BÜKME YAAA... HAYIRLISIYLA SAPASAĞLAM DOĞACAK KIZIN İNŞALLAH  :amin:
4
Hemşeriler :) / Ynt: ARANIZDA BALIKESİRLİ VAR MI ?
23 Ağustos , 2007, 15:41:55
aslında ben de balıkesirliyim ama evlenip izmire yerleştim :hello:
5
KIZLAR İKİ AKŞAM ÖNCE DAYANAMADIM VE HAMİLE BİLE OLMADIĞIM HALDE DOĞMAMIŞ BEBEĞİME GÜNLÜĞE BAŞLADIM... NEDEN ONU BEKLETİYORUZ, NASIL SABIRSIZLANIYORUZ ANLATTIM... BİR DE ŞEEEEY... BENİM EŞİM İKİZ OLMASINI ÇOK İSTİYOR. BUNUN İÇİN Bİ KOCAKARI İLACI BİLEN VAR MI :ehi: :k06:
6
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba
22 Ağustos , 2007, 10:02:28
KOŞ BURCU MU OLACAK OĞLUŞUN? İÇİMDEN ERKEK GELDİ VALLA... HADİ HAYIRLISI  :tongue3:
7
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba
22 Ağustos , 2007, 09:58:50
SELAM AYSUNCUĞUM, SELAM KUZUCUK... BEN DE YENİYİM  :aferin:
8
Hemşeriler :) / Ynt: İzmirli'ler Buraya !
21 Ağustos , 2007, 16:27:19
EE BULUŞALIM BİR GÜN  ;) :muzz: :occasion5: :hello2: :occasion14:
9
BANA NE BANA NE YAAA  :crybaby2: ŞU 3 AY ÇABUK GEÇSİN, BEN DE HAMİLE OLMAK İSTİYORUUUUM, BEN DE CİCİLER ALMAK İSTİYORUUUUUMMM  :director: EY KOCACIM DUY SESİMİ ARTIK YAAA :caca:
10
SAĞOLUN KIZLAR... DÜN GECE HAMİLE OLMADIĞIM HALDE KENDİMİ TUTAMAYIP DOĞMAMIŞ HATTA OLMAMIŞ BEBEĞİME BİR MEKTUP YAZDIM... İLERDE SİZLE DE PAYLAŞMAK İSTERİM. GÜZEL BİR DEFTERİM VARDI EVDE.. ONU GÜNLÜK YAPMAYA KARAR VERDİM. HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER, HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ARKADAŞLARIM  :amin:
11
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba
21 Ağustos , 2007, 09:50:17
HERŞEYİN BİR YOLU YORDAMI VAR GÜLENCİM, EŞİNİ İLİŞKİ OLMADAN DA İDARE EDEBİLECEĞİNİ UNUTMA  :-[ DAHA AÇIK YAZAMAYACAĞIM HEM UTANMAMAK HEM SENİ UTANDIRMAMAK ADINA  :tongue3: ŞİMDİ GÜZEL GÜZEL İSTİRAHATİNE BAŞLA, AZICIK ŞIMART KENDİNİ... BEBİŞE SIKI SIKI TUTUN, ONU ÇOK İSTEDİĞİNİ HİSSETTİR Kİ O DA SENİ İSTEYİP SANA SIKI SIKI TUTUNSUN ANNESİ  :occasion5: ŞU RUH HALİNİ DEPRESYONDAN ÇIKARIP BAŞKA BİR ŞEYLE DEĞİŞTİRMEKLE İŞE BAŞLAYABİLİRSİN MESELA  :k06:
12
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba
20 Ağustos , 2007, 10:52:16
YAŞASINNN, DOKTORA GİDECEKSİN  :muzz: AFERİN GÜLEN, SAKIN İHMAL ETME CANIM... BAK KARARSIZKEN BİRDEN NASIL SAHİPLENDİN BEBİŞİ... KAYBETME KORKUSU BAŞLADI... SEN HİÇ CANINI SIKMA, DR GİT, İÇİNDEKİ MUCİZENİN TADINI ÇIKAR.. BİZİ DE HABERDAR ET DÖNÜŞTE :aferin:
13
Hemşeriler :) / Ynt: İzmirli'ler Buraya !
20 Ağustos , 2007, 10:49:27
şu anda neredesin Emine?
14
Arkadaşlar, günde 2,5 - 3 lt. su, belinize doğum sonrası korse ve mekik çekmek... Bunları unutmayın... Doktorunuza emzirirken almanız gereken kalori miktarını danışın ve o miktarın üzerine çıkmayın. Şekersiz yeşil çay ile metabolizmayı hızlandırın. 3 ana öğünle birlikte aralarda 3 araöğün yemeyi atlamayın. Ara öğünler 1 adet meyve ve ya 1 -2 adet kepekli büsküvi gibi olabilir... Yani günde 6 öğün yiyin. Yemezseniz kilo veremezsiniz. Her öğünde almanız gereken kalori miktarını hesaplayın ve bunu aşmayın... Üç beyazdan da (un,tuz,şeker) uzak durun... :icon_thumright: kilo verme yolunda başarılar. Emzirmeyi bitiren varsa da www.bitkiselmucizeler.com sitesini ziyaret etsin, tavsiye ederim  :tongue3:
15
ARKADAŞLAR BU SORUMA ALLAH RIZKINI VERİR DİYE CEVAP VERMEZSENİZ SEVİNİRİM  :-[

YENİ DOĞAN BİR ÇOCUĞA EKSİKSİZ BAKABİLMEK İÇİN O EVE AYDA ORTALAMA NE KADAR KAZANÇ GİRMESİ GERKİYOR? NOLUR BEBEĞİ OLANLAR BANA BİR CEVAP VERSİN  ??? :k06: