19 Nisan , 2024, 19:49:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sevdenur

1
BEN DE YAZIYIM BAKALIM MERAK ETTİM.BENİM DOĞUM TARİHİM 26 OCAK,EŞİMİN DOĞUM TARİHİ 4 EKİM,SAT TARİHİM 6 MART.
2
ezoo ben dramamin diye bulantı için ilaç kullanıyorum iyi geldi. iki doktora gittim ikiside bunu önerdi.ama yinede ilaçta kullansam mide bulantılarından tamamen kurtulmak çok zor yinede oluyo.bende senin gibi mutfağa giremiyorum 11 hafta oldu ama bulantılar devam ediyo azda olsa.Allah yardımcın olsun canım kolay atlatırsın inşallah.
3
SULUGÖZ BURDADA ÖYLE DOKTORLAR SON ADET TARİHİNİ SORUYORLAR ONU BAZ ALARAK HEASPLIYOLAR.MESELA BENİMDE SON ADET TARİHİM 6 MART  7+3 HAFTALIK HAMİLEYİM BENDE.
4
SAOLUN KIZLAR YAZDIKLARINIZDAN DOLAYI AMA BEN MİDE BULANTILARIYLA BAŞ EDEMEDİM NE YAPTIYSAM FAYDA ETMEDİ DOKTORUMA GİTTİM BULANTI İÇİN İLAÇ VERDİ.ŞİMDİ ONU KULLANIYORUM.ÇOK İYİ GELDİ.ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ İYİYİM :icon_thumright:
5
gülaycım ben yesemde yemesemde hep bulanıyo.oyüzden yemek istemiyorum.arasıra çıkarıyorum.ama bulantı hep var.mesela az önce havuç yemek geldi içimden şuan midem daha kötü.dediğin gibi yakınımda biri olsa belki daha iii olcak ama malesef ben yakınlarımdan çok uzaktayım.buarada annem9 ay boyunca mide bulantısı çekmiş.inşallah ben ona çekmem. :y25:
6
arkadaşlar henüz 7 haftalık hamileyim ama mide bulantılarından bişey yiyemiyorum.ne denediysem olmadı.sürekli yatıyorum.artık yatmakta istemiyorum. herşeyden tiksinir oldum.içimden yemek yemek gelmiyo.bazen zorluyorum kendimi yine bulanıyo.bişey farketmiyoyani.ve bebeğim için korkuyorum.ben birşey yiyemediğim için oda beslenemiyo gibi geliyo.ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim. :crybaby2: :icon_scratch: ???
7
SELAM KATYUSYACIM EVET 11 AYDIR HİÇ SORUN OLMADIĞI HALDE OLMUYO.AMELİYAT FALAN GEÇİRMEDİM.2 DEFA DOKTORA GİTTİM İKİSİDE ANORMAL HİÇBİR DURUMUN YOK HERŞEY NORMAL DEDİLER.VE BEN BUGÜNDE  ADET OLMADIM YA.ASLINDA BUGÜN TEST YAPCAKTIM AMA DÜN AKŞAM PEMBE GİBİ GELDİ BENDE KORKTUM.ADET OLDUM DEDİM BUGÜN TEST YAPMADIM OYÜZDEN AMA BİDAHA GELMEDİ.ARTIK TESTTE YARINA KALDI.AYYYYYYYY ŞİMDİDEN HEYECAN BASTI İNŞALLAH BU AY ADET OLMAM HAMİLEYİMDİR YA.
8
ya gülaycım gerçekten çok sevindim ya.önce okuyunca 1 nisan şakası sandım.ama gerçekmiş.inanki gözlerim doldu.çok sevindim yaaaaaaa.rabbim hamileliğini en güzel şekilde geçirmeni nasip etsin ve hayırlısıyla bebeğine kavuştursun.burda bebek özlemiyle yanıp tutuşan birçok insan var.allah onlarada nasip etsin tez zamanda
9
kızlar bende her ayın 6 sında oluyodum.bugün ayın 6 sı ama ben hala olmadım.sadece kasığımda batma var ve göğüs uclarım acıyo.hepsi bu kadar.hamile olabilir miyim sizce? 11 aydır bebek istiyoruz.yarında olmazsa test yapıcam
10
ayyyyyyy canım benim bende senin gibi hasretle bebek  bekleyenlerdenim.yazdıkların aynı benin içinde yaşadığım ruh haletimi anlatıyo.seni çok iii anlıyorum bende dün adet oldum.kendimi yapayalnız hissettiğim bi anda senin yazdıklarını okudum ve gerçekten dediğin gibi teselli oldu bana.rabbim bu güzel günün hatrına bütün duaları kabul etsin.bebek isteyenleri sevindirsin.kandiliniz mübarek olsun :love7:
11
MERABA ARKADAŞLAR DÜN DOKTORA GİTTİM GÖĞÜSLERİM VE KASIKLARIM  ÇOK ACIYODU ADETİM BİTTİĞİ HALDE ONA BİŞEY DEMEDİ SADECE ARA SIRA BÖLEHASSASLAŞMALAR NORMAL DEDİ MUAYENE ETTİ SİMİR TESTİ YAPTI NE ALAKAYSA.BENDE ÇOK KORKUYORUM ŞİMDİ TEST SONUCUDA DAHA ÇIKMADI MERAKLA BEKLİYORUM.AMAHALA GÖĞÜSLERİM VE KASIKLARIM ÇOK FENA AĞRIYO.YA BUNUN İÇİN Bİ FİKRİ OLAN VARMI VE SİMİR TESTİ YAPTIRAN VARMI ARANIZDA??????????
12
bende ceylin eslem ve beyaz kelebeğe katılıyorum çok gereksiz bişey rabbim ne isterse o olur önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması gerisi önemli değili :nono:
13
HOŞGELDİN NAZLIM SAOL YAZDIKLARINN İÇİN.ŞEKERKIZ DEDİĞİN GİBİ ÜZÜLMEK HERŞEYİ DAHA DA KÖTÜYE GÖTÜRÜYO.HERŞEYİN HAYIRLISI :hieyt:İYİKİ BURAYA ÜYE OLMUŞUM YAAA  :hello2:NE MUTLU BANA .HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ :hello:
14
Tanışma Bölümü / Ynt: selamun aleyküm
07 Şubat , 2009, 22:41:01
ALEYKÜMSELAM ESRACIM HOŞGELDİN :hello:
15
ŞEKERKIZ DESTİNA VE CEYLİN ESLEM HEPİNİZ ÇOK İYİSİNİZ .İYİKİ VARSINIZ.İNANIN MORAL KAYNAĞI OLDUNUZ.RABBİM SİZİNDE GÖNÜL MURATLARINIZI HAYIRLISIYLA VERSİN.ÇOK TEŞEKKÜREDERİM :opucuk: