28 Mart , 2024, 18:35:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - nilyumm

1
Sizin Seçtikleriniz / Yardım Eder Misiniz
24 Şubat , 2014, 02:00:28
Merhaba. Sizden bir ricam var. Acaba yapacağım çekiliş için oy verebilir misiniz?

http://nilyumm.blogspot.com.tr/2013/05/cekilis.html
2
Merhabalar. Oğlumun yaşına girmesine çok az bir zaman kaldı. Ama gece uykusu hala problemli çok sık kalkıyor. Bazı günler 3-4 defa kalkıyorsa bugün az uyandı diyorum yani.Bazı zamanlar yarım saate bir kalkıyor bazen de saat başı. Çok nadir olarak da 3-4 defa kalkıyor sadece. Ama hiç bunun altını görmedik. Akşam 9 gibi yatırıyorum sabah 6 gibi kalkıyor. Gündüz de haftanın belli günleri 10-11 arası ve 3-4 arası birer saat uyuyor yani toplam 2 saat civarı uykumuz var. Diğer günlerde de sadece 1 saat uyuyor yarım saat sabah saatlerinde yarım saat öğle saatlerinde. Gündüz uyumamasından şikayet etmiyorum. Ama gece beni çok yoruyor.
Doktorumuza en son gittiğimizde uyuduktan sonra yatağına koyma, o yatağında kendi uyusun buna alıştır sorun düzelir dedi. Babası yatağına koyup ninni söylediğinde bazen kendisi uyuyor. Ama değişen bir şey olmadı.
Ayrıca akşam yatmadan muhallebi veriyoruz içine de tahıl karışımı koyuyoruz tok tutuyormuş doktorumuz tavsiye etmişti uyku problemi için bu da bir işe yaramıyor. Milupanın gece çaylarını denedik o da işe yaramadı.
Benim size sormak istediğim sizin bebekleriniz ne zaman gece az uyanır olmaya başladı.
Aslında beni yormasından çok kendi de huzursuz oluyor bu durumdan gün boyu gözlerini sürekli ovuşturuyor ve hiç derin uyuyamıyor. Bu da onu huysuzlaştırıyor. Uyanırken de hep çığlık atarcasına ağlayarak uyanıyor.
3
Merhabalar. Oğlum 8 aylık. Geçen hafta 3 gün ateşlendi, dişten sandık ama birden bire ayaklarında ellerinde kızarıklıklar oluşmaya başladı. Doktorumuz el ayak ağız hastalığı olduğunu söyledi. Boğazı da çok kötü yemede zorlanıyor.
Size sormak istediğim bu hastalığı geçiren bilen var mı? Nelere dikkat etmeliyiz, hangi durumlarda endişelenmeliyiz.
Şuan kafasında bile var kızarıklıklar ve su topluyor.

Bir de yetişkinlere bulaşma ihtimali var mıdır acaba ?

4
Hamur İşleri / ACİL DURUMLAR İÇİN TARİFLER
03 Nisan , 2013, 15:25:07
Merhaba, acil durumlar için buzdolabında saklayabileceğiniz 2 tarif. Yemek tariflerini paylaşacağım ama tariflerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz;
http://nilyumm.blogspot.com/2013/04/bayatlamayan-tarcinli-kurabiye.html

http://nilyumm.blogspot.com/2013/04/buzluk-boregi.html


7
Börekler / ÇAY SAATİ İÇİN OVALAMAÇ
28 Mart , 2013, 11:39:11
Çay saati için annemden yöresel bir tarif, ovalamaç.

http://nilyumm.blogspot.com/2013/03/ovalamac_28.html
8

Kızıl ve kırmızı saç rengi konusunda fikir edinmek isterseniz

http://nilyumm.blogspot.com/2013/03/en-sevdigim-renk-kirmizi.html