25 Nisan , 2024, 06:57:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ceremi

1
benimki bir kız bir erkek ikiz yani :) rabbim isteyenlere bol bol versin...
2
bebeklerimn biri kız biri erkek öğrenim cinsiyetlerini..:) darısı isteyelerin başına
3
Dualarım hep sizinle canımm..Gercekten bu bır bayan için okadar farklı bır duygu ki rabbim bütün herkese nasip etsin..
4
bugun gittm betamı verdim 3 gün önce 79 idi.Bugun doktor 225 dedi...:):):) Rabbim herkese versinnnn :))
5
arkadaslr hepinize dilekleriniz için tesekkür ederim.Rabbim istyn herkese nasip etsin...Ben Medicanada 4,500.00 ytl ye yaptırdım ama dktorum falan mukemmeldı..her ıhtımalı en basından söyleyen bır doktordu...yarın ıkıncı beta testım var 15.gunum olucak bakalım degerım ne cıkıcak ınsallah yuksek cıkarda ıkız ıhtımalı artar :)))
6
saolun kızlr cok mutluyummmmm:) bugun cok haber aldmm hamiş haberleri..mart kedi ayıdır ama masallah butun byanlar bereketlı oldu bu ay )))))) :nazar:
7
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: hamileyimmmm
13 Mart , 2010, 16:07:33
hayırlı olsun canımm..Allah kucagına allmayı nasip etsinn :nazar:
8
Tüp bebek tedavisi görüyordm ilk denemem ve dün 12. günümdü test yaptım. :nazar:80 çıktı sonucum  2 haftalık hamileyimm  :k06: :k06:   .......Pzt tekrar tahlil istedi doktor

RABBİM HER İSTEYENE NASİP ETSİN...  :amin: :amin: :amin:
9
Tüp bebek tedavisi görüyordm ilk denemem ve dün 12. günümdü test yaptım.80 çıktı sonucum :) 2 haftalık hamileyimm  :sunny: :k06: :k06:.......Pzt tekrar tahlil istedi doktor

RABBİM HER İSTEYENE NASİP ETSİN... :amin: :amin: :amin:
11
Arkadaşlar şimdi doktordan geldim.Tüp bebek tedavisine basladım yarın catlatma ıgnesı vuralımmı die kontrole gıdıcem ona göre bır ıkı gn sonra yumurtalarım toplnıcak.Ama doktorum polip gördü rahmimde ( et ben ) bunun tüp bebek tutmasında sorun olabılecegını ama bunun  yalancı polip olup olmadıgnın yumurta toplma işleminde kesın anlasabılecegını söyledi..Aldırırsam eger 2 ay daha aksıcak buarada embırıyolr dondurlcsak...Bende söyle dusundum..Nasılsa dondurulacak ozman bız bır embırıyo deneyelım tutmazsa operasyonu gecırıp nasılsa donmus embryolarım var onlardan tekrar denerız..Sizde bu durumu yasayan varmı..Benımle pylasırsanız sevınırım..
Öpüldünüz kocaman..
13
KIZLAR benim her testim normal cıktı esımde sperm sevıyesı dusuk ve varikosel cıktı..bir kac doktora gittik.Benim doktorum asılama tutmaz bosuna 5-6 kez deneyıpte maddı manevı bır çökuntu yasamayın dıyor.direk tüp bebek diyor..varikosele gelince gene bnım doktorum önce tüp yapalım eger agrısı sızısı yoksa suanda bu opeasyona gerek yokdedı..sımdı yaparsak zaten sperm sayısı az.size artabılır dedıgım gıbı azaabılecgınde demem gerek dedı..bünyeye baglı dedı..sonra amelıyat yapalım esıne dıyor.oda rahatsız ederse tabı..iki doktorda aynısını dedı.bu operasonnu yaparlarsa zaten 1-2 sene bekleme surecı oluyormus..( bebek ıcın ihtimal üzerine )..VARİKOSEL i NE ZAMAN YAPTRMAMIZ LAZIM BILGISI OLAN VARMI ? Birde bir doktora daha göstermek ıstıorum testlrımı..tüp bebek doktoruna..bakalım aynısımı dicek.yoksa para yemek içinmi diyor anlarız.İSTANBUL AVRUPA YAKASI BİLDİĞİNİZ GÜVENDİĞİNİZ TÜP BEBEK DOKTORU VARMI ?..tek bebekte olsa 2 kiz 3 üc de olsa ilçlar dahil 4.000 tl istiyorlar..TÜP BEBEK FİYATLARI HAKKINDA BİLGİSİ OLNDA BENİMLE PAYLASABILIR...ona göre ayın 22 sinde başlıcam tedaviye..


Ne olur bilgilendirin beni.....
14
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: yardim istiyorum
06 Ocak , 2010, 00:49:04
acil
15
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: yardim istiyorum
06 Ocak , 2010, 00:40:26
arkadaslar bu tüp bebekte yumurta gelıstırme yumurtlama asısı nerden ve ne sıklıkta kactane vuruluyor.. bende baslıcam tüp bebege merak edıyorum