27 Nisan , 2024, 22:23:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Oº°‘¨SeLiN¨‘°ºO

1
dün 200 tane salavat çektim. bugün inşallah daha fazla çekeceğim Allah (cc) izin verirse.
2
çok güze bir dua. anlamı ne acaba?
3
bugün başlıyomuyuz o zaman???
4
allahım hepinizden razı olsun. dilerim allahımdan bana ettiğniz bu kalpten dualar karşılığı sizlere hep güzellik nasip etsin..  :amin: :amin: :amin:
5
Allah cümlenizden razı olsun. bana önerebleceğiniz dualarınız var mı? fetih suresini okuyorum bolbol.
6
ALLAH RAZI  OLSUN KIZLAR. BEBEĞİM İÇİN ÇOK KORKUYORUM. BU KORKULAR ONA ZARAR VERMEZ İNŞALLAH. SABAHTA KUSTUM HERALDE ÇOK DÜŞÜNMEKTEN OLUYOR. NOLUR BEBEĞİME BİŞEY OLMASIN.ŞU AN İŞ YERİMDEYİM. SÜREKLİ AĞLAR DURUMDAYIM. SABAHTAN BERİ NE DUA VARSA OLUYORUM. ALLAH YARDIM EDER DEĞİL Mİ???
7
Din Bilgisi / allah rızası için yardım edin...
22 Şubat , 2011, 11:43:13
kardeşlerim, arkadaşlarım... şu an hamileyim ve 7. ayıma girdim. başıma bir olay geldi. anlatamayacağım ama beni çok korkutan allak bullak eden bir olay. uzun zamandır süren bitmesi için hep rabbime yalvardığım bir olay. yeniden nüksetti. çok korkuyorum ve yine Allahıma sığınıyorum. sizlerden dileğim Allah rızası için içinizden bi dilek de olur şu kardeşinize bir dua yollayın. başımdaki derdimi bi rabbim bir de ben biliyorum. nolur bana derdin ne diye de sormayın anlatamam. tek isteğim bana dua etmeniz. Allah aşkı için yardım edin. ben çok dua ediyorum. elimden geleni yapıyorum ama insanın bilmediklerinin duası makbul olanmış. bebeğimi korkutmak istemiyorum. onun acı çekmesini istemiyorum. inşallah rabbim feryadımı duyar sizinde yardımınızla. Allah şimdiden hepinizden razı olsun.
8
ben cüz okumayı bilmiyorum ama aranıza katılmayı çok isterdim.bu durumda Allah hepinizin cüzlerini kabul etsin  :amin:
9
sen kaçıncı haftasasın da? senin bebişte kesin erkektir. bu sene erkek senesiii
10
benim bebişim 1 haziranda geliyor doktorun dediğine göre. yine de Allah bilir tabikiiii
11
Hemşeriler :) / Ynt: Antalya Antalya Buraya
16 Şubat , 2011, 10:13:55
 antalyalı kıslaaaarrrr :-* bana yardım edin yaaa. eşim analyada ve bende doğumumu antalya da yapacağım. haziranda doğum var. ama antalyayı bilmiyorum daha. hastanelerini de tabi ki. bana tavsiye edeceğiniz hastane ve doktorlar var mı doğum için??????
12
SIKMA CANINIIIIIIIIII. BEBİŞİNE HİÇ BİŞEY OLMAZ. RABBİM ONLARI ÖYLE BİR KORUYUP SAKINIYOR Kİ. ÖYLE BAĞIRMAKLA AĞLAMAKLA BEBEK ZARAR GÖRSE DÜNYA DA NÜFUS ARTIŞI DİYE BİŞEY OLMAZDI. HEM BEBİŞİ HER ZAMAN HİSSEDEMEYEBİLİRSİN. BAZEN O KADAR YORGUN OLUYORUM Kİ BEBEK 1 GÜN HAREKET ETMİYOR. AMA ASLINDA EDİYO DA BANA YORGUNLUKTAN ETMİYO GİBİ GELİYOR. SENİNKİ DE EVHAMDANDIR. AMA BEBİŞLER DUYMAYA BAŞLADIKTAN SONRA YÜKSEK SESLERDE PLESENTA İÇİNDE SİNEBİLİYOLARMIŞ YAZIK KIZZZZZZ. DİKKAT EDELİM AZCIK
13
17 yi tuttum. hediyeleşmek ve hediyeye daha iyisiyle karşılık vermek

o zaman eşim bana 14 şubatta çok güzel pırlanta zümrütlü yüzük yolladıç ben ona ne alıcam :honk: :honk: :honk:abowwwwwww
14
benim minnoşumun gelmesine de 109 gün var. bende heyecanla bekliyorum.  bu sene erkek bebek senesiymiş. herkesin oğlu olacak neredeyse. benim dairemde 6 tane hamiş var. hepsi erkek bekliyooo :-ooo
15
ama ağrılar çok arttı yaaa. oturamıyorum fazla. bebeişim daha 24 haftalık. başını dayıyodur diyolar ama daha küçük değil mi bebek.