28 Nisan , 2024, 01:23:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ceyloşş

1
badem yağı yerine jhonson bebe yağı kullanmanızı tavsiye ederim
2
kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım çok faydasını gördüm şimdi mustela önerdi dr.um fiyat açısındada daha avantajlı gibi 200 ml. 80 tl. badem yağı falan sakın sürmeyin çok kıllandırıyor
3
betüşüm çok çok çok sevindim hayırlısıyla kucağına almışsın kuzucuğunu allah uzuuuun uzun hayırlı ömürler versin inşallah nazarlardan korusun çok tatlı maşallah  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:
4
kızım olsaydı karin koyucaktık oğlum olucakmış isim bulamıyoruuuuum kızlar yardımm  :y25: :y25:
5
canım çok çok sevindim allah tamamına erdirsin sorunsuz hamilelik geçirirsin inşallah  :amin: :amin: :amin:
6
Alıntı yapılan: betüs26 - 11 Nisan , 2010, 01:11:18
ayy çok sevindim ne güzel allah gönlüne göre vermiş hayırlı olsun  merak ettim seni ama hiç karşılık yazmamışsın aşkolsun

betüşüm işten çıktığımdan beri bilgisayarda çok vakit geçiremiyorum arada bir girip bakabiliyorum iyiyim ama sağol canım sende iyisindir inşallah az kaldı seninde  :opucuk:
7
Alıntı yapılan: CeRoXiMo - 06 Nisan , 2010, 20:42:26
Çevremdekiler havuza gitme ya da aman hamama da gitme (Eskişehirdeyseniz vazgeçilmezdir hamam) bebek düşer, olmadı sen düşersin diyip duruyorlar, ben halen 2 haftada bir hamam çok ısınmadan sabah saatleri kullanıyorum, ama sıcak havuzu aslaaa, cehennem gibi, tansiyonu fırlatır.

O kadar hamamda düşeceksin dediler ben üst kat komşumdan gelirken tüm merdivenleri tet tek popomla basarak düştüm, şakası yok fena bir düşüştü. Sağlamız Allaha şükür.  İnsanın başına nerede ne geleceği belli olmuyor.

Ama havuza sırtüstü kendini bırakmak yok mu ahhh  :)  Bebiş içerde yüzüyor siz dışarıda aynı hissi yaşıyorsuuz , yapabilen tüm hamişler haydi havuzlara.


canım bende eskişehirliyim ve 16 haftalık hamileyim hamam konusu çok kafama takılıyodu ve çok özlemiştim dr.uma sordum bu hafta düşmediğim sürece sakıncası olmadığını söyledi en kısa zamanda atıcam kendimi hamamlara  :k06:  bu arada eskişehirliler sayfasına gelsene
8
edacım çok çok çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah canım  :amin: :amin:
9
kızlaaaaar oğluşum olcakmış  :hello2:  :hello2:  :hieyt:  :hieyt: çok mutluyum allah herkese nasip etsin bu mutluluğu  :amin: :amin:
10
benimde tutmadı kızlar oğluşum olcakmış  :hieyt: :hieyt:
11
kızlar herkesin 50 lerde çıkmış değerleri benim 106 çıktı bakalım ne çıkacak
12
ben ceylinde 12 haftada öğrendiğim için umutlanıyorum bundada belki öğrenirim diye aman neyse sağlıklı olsunda hiç farketmez benim için yalnız ben erkek bence dedikçe babası havaya girdi iyice  :ehi: :ehi: napçaz bakalım
13
Alıntı yapılan: betüs26 - 07 Mart , 2010, 12:05:59
ceyloş nrelerdesin canım ya merak ettim seni

betüşçüm çok fazla bakamıyorum internete iş yerindeyken akşama kadar bilgisayar başında iyi oluyodu  :ehi: şimdi pek fırsat bulamıyorum zaten bir süredir bulantılardan kafamı kaldıramıyordum 1 haftadır daha iyiyim çok şükür haftaya dr.a gidicem 1 ay oldu gitmeyeli çok özledim bebişimi napıyo acaba  böyle uzun süre gitmeyince çatlıyorum yaa cinsiyeti gözükürmü acaba gerçi bana erkek gibi geliyo ama  :laughing7: merak işte...
14
Alıntı yapılan: g10ca - 08 Mart , 2010, 14:16:10
Alıntı yapılan: ceyloşş - 24 Şubat , 2010, 11:05:24
slm canım yaa sorma bulantılar beni mahfediyo işi bile bıraktım bu yüzden kusma yok ama kuru kuru bulantı  hiç bişey yapasım gelmiyor ben ilk hamileliğimi ne rahat geçirmişim öyle şimdi bu ne böle diyorum umudum 3. ayda bitmesi 2 haftam daha var bakalım  ??? :icon_scratch:

hayırlısı olsun canım , inşallah dediğin gibi 3.ayda biter , onların sağlığı için bu fedekar anneler herşeye katlanıyor  :love3:


sevilay içini ferah tut, eğer olumsuz bir durum varsa bile , henüz bebeğinin kalp atışlarını duymadığın için şanslı olduğunu düşünebilirsin , hakkında hayırlısı olsun  :amin:


aynen öyle canım onlar iyi olsunda varsın biz kusalım sabahlara kadar  :D
15
Alıntı yapılan: ღ♥ Nilda♥ღ - 08 Mart , 2010, 21:29:22
kızlar cuma günü dr.gittim bebeği  :binkybaby:  gördük kalp atışınıda gördük çok şükür  :D :D

hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim bulantıların başladımı ne durumdasın