27 Nisan , 2024, 10:15:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - shekersheyler

1
benim doktorum öneriyorum dedi ve hatta kendi bebeğine de yapmış zaten bu aşı ağızdan alınıyor ve 3.doz yapılıyor biz 2 doz yaptırdık 3.doz da bu ay inşallahi herhangi bir yan etkisi olmadı, bu aşı Sağlık Bakanlığı onaylı bir aşıi ödememesinin tek sebebi pahalı olması, 3 sene önce prevenar(zatürre) aşısı da ödenmiyordu ve isteğe bağlı parayla yapılıyordu ama devlet bütçe düzenlemesi yaptığında takvime dahil etti ve ödemeye başladı. Kısa bir süre sonra da rotavirüsü kapsama alacak diye biliyorum.
2
Canim benim bebegimde 3.ayinibitircek kilo alimina gore sutun yeterli gorunuyor ve eger sutun yeterliyse, yeterince bezini kirletyorsa  6 ay su bile verme dedi benim doktorum, bizimkilerde ayni senin gibi doymuyor diyorlar ama ben kulakasmiyorum sen sadece anne sutu vermeye devam et ve doktorundan habersiz kesinlikle baska birsey verme :icon_thumright:
3
Mayayi sulandirip icmek nerden aklina gelmis kadinin :ehi:
4
Kizlar ulkerin maltana diye bir malt icecegi var oyle digerleri gibi pahali da degil,markette buldum ben  tanesi 1,5 tl idi, ananaslisini tavsiye ederim,ben de fark etti gunde bir tane icilmesi yeterli :)
5
Kizlar uyumayan bebek cok zor biz Attlattik ogunleri cok sukur, uyumasi icin dus aldirip masaj yapiyorduk, bi de eger kolik varsa topuklarina aci elma yagi ile masaj yapin hemen rahatlatiyo, bana da hemsire bi arkadasim onermisti, bide bir damla varmis bitkisel nurseharvey diye ama artik ihtiyacimiz kalmadi cok sukur
6
geçmiş olsun canım, diğer enfeksiyon ile bağlantısı var mıdır bilmem ama gögüs ucu agrısı için göğüs kalkanlarını tavsiye ederim çok işe yarıyor
7
Alıntı yapılan: Almiş'inAnniş'i - 20 Şubat , 2008, 10:03:08
ÇATLAK KREMİ HAZIRLANIŞI

3 çay kaşığı buğday yağı
3 çay kaşığı tahin (hani şu pekmeze karıştırılan  ;D )
1 çay kaşığı kayısı yağı


bu karışım sabah-akşam çatlak olan bölgeye sürülür   :icon_thumright:

anaaamm benim basenler öyle geniş ki çatlak için 3 çay kaşığı ne diycek bana  :ehi: :ehi: :ehi:
8
Alıntı yapılan: eguzel89 - 21 Temmuz , 2011, 23:51:48
canım sen o silikon ucuna sütünden damlat öyle ver birde evet valla beni öyle acılardan kurtardıki o kalkan heryerde anons ediyorum süper bişey diye:)
Kesinlikl katiliyorum sana ben de kalkanlardan sonra rahata erdim :basardim:
9
Allahim Allahim neler duyuyorum ben buralarda yokken neler olmus :-oooCok sevindim tatlim Allah tamamina erdirsin insallah :amin:
10
Kizlar teker teker hepinize cok tesekkur ederim,dunyanin en guzel duygusuymus gercekten.. Oglusum uykusuz bi bebek ve surekli memede kalmak istiyor,bu yuzden pek giremiyorum nete, duzene oturur oturmaz aranizda olacagiz insallah :nazar: :amin:
11
Ben daha dogurmadim kizlar  :suclu: haber veririm hastaneden size :amin:
12
Biz de 38+3 3.500 gr olmusuz teyzeleri heyecanla bekliyoruz oglusu  :nazar:
13
İlk siradayim  :-ooo :-ooo
14
Alıntı yapılan: •❤•pisicikk•❤• - 08 Mayıs , 2011, 17:51:20
Alıntı yapılan: shekersheyler - 08 Mayıs , 2011, 17:33:58
Biz de 37+3 3.200 olmusuz :nazar:

Arkadasım maaşallah meleğine ya :nazar:32. haftada yada 33 te ne kadardı hatırlıyormusun benimki çokmu tombiş diye kafama takılıyoda :k06:
tesekkur ederiz canim 34+3 de 2.450, 32. haftada 2.020 idi:) ama son haftadalarda cok dogru olculemiyormus :icon_scratch: