27 Nisan , 2024, 10:55:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - shekersheyler

1
Sevgili Tecrübeli anneler emzirme sütyenlerinin hangileri daha kullanışlı oluyor, ortadan açılanlarını üstten açılanlarını ,hangisini önerirsiniz  :icon_scratch:
2
Anne, Bebek ve Çocuk / Bebek Bakım Çantası
08 Şubat , 2011, 16:57:58
Selam kızlar, deneyimli annelerin ve hamişlerin yardımına ihtiyacım var. Bebek bakım çantası alacağım da siz nerden aldınız, önerileriniz var mı, nasıl özellikte olması gerekir, biraz bilgi verebilir misiniz  :icon_scratch: :icon_scratch:
3
Kızlar Selam,

Küçük Meleğim geldi  :angel12:, Allahıma şükürler olsun  :hieyt: :hieyt:, o kadar mutluyum ki, benimle kal bebeğim, sağlıklı bir şekilde seni kucağıma alırım inşallah  :amin:
:wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:
4
Kızlar 5.gün reglim gecikmişti ve hiçbir regli belirtim yoktu, ama bu sabah koyu renkte bir iki damla lekenmem oldu, sanırım yerleşme kanaması 4. veya  5.haftada olurmuş ve 1-2 gün sürermiş. Bir de alt karnımda acayip sancı var, ara ara da 1,2 damla lekelenme oluyor, ama sadece günlük ped yetecek kadar az, benim normalde ilk gün çok yoğun olurdu. Bu konuda tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi ???
5
Arkadaşlar selam, benim reglimin gecikmesinin bugün 4.günü. İdrar testim negatif çıktı kan testi yaptırmaya şimdilik korkuyorum :cildir:

Aranızda kan testi negatif çıkıp, sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı?

sevgiler
6
Biraz da Eğlenelim / Online Gebelik Testi
13 Ağustos , 2010, 14:40:32
Kızlar çok saçma ama bir site buldum, adamlar bi de demişler ki Uzaktan sensör teknolojisi ile 30 sağlık parametremizi tanıyorlar mış bak bak bak  :ehi: ve %99 oranında doğruluk payı varmış yok artık. Yapmanız gereken sadece adını yazıp beklemek, ekran hormonlarınızı ölçüyormuş.. :toothy10: :toothy10: e anam bu kadar kolayı varda neden gidip tüpler dolusu kan veriyoz yahu  :toothy10: :ehi:

http://www.thepregnancytester.com/
7
Selam Kızlar,

Gebe kalmayı düşünen arkadaşlarım eğer özelde doğum yapmak istiyorsa Özel Sağlık Sigorta'ları var mı? Ne kadar gerekli, özel hastanelerde doğum ne kadar, poliçeler ne kadar paylaşalım? :flowers: