15 Mayıs , 2024, 12:41:38

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - -Butterfly-

46
TUbis'cigim sagol tatlim simdi gider okurumm  :hello2: :hello2: Bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederimm  :opucuk:


Guzel hamislerr, hamislikleriniz bitiyor vee  siz artik hamilelik safhasindan , cocuklu anne  safhasina gecit yapiyorusuznuz dolayisiyla  bu sayfadan  firar etmeniz gerekecek.. Bende size  yeni bir sayfa actim, madem  artik bebekleriniz var sizlerinde (tabi dogacaklarida dusunerek) 0-6 ay sayfasina  ilk topikiniz hayirli olsunn  :hieyt: :hieyt: :hello2: :hello2:   Umarim  guzel paylasimlarda bulunursunuzzz  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:


Sayfanizinn adi  DUNYADAKI CENETIN MELEKLERI (HAZIRAN-TEMMUZ-AGUSTOS 2008 )   :hieyt: :hieyt: :hello2:


bUDA LINKI


http://www.bebegimonline.com/forum/index.php/topic,3211.new.html#new ;
47
Evet !

Ilk   Emosumuzunn  dogan bebegiyle, yeni bir sayfaya gecmeniz gerekigini dusundum.. Bu sayfayi acmakta  bana kismetmis  :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: .. InsaAllah Deniz bebek'ten sonra ,gelecek olan bebeklerinizin tum guzelliklerinide buradan takip edersiniz...


Guzel paylasimlar diliyorummm  :hieyt: :hello2: :hello2: :hello2:


Gelecek olan ve gelmis olan tum bebeklerimizeee kocaman kocamannnn   :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: 
48
Hamisler ve hamis olmayanlar..  Kandiliniz mubarek olsun.. Dulariniz yerine bulsunn  :amin: :amin: :amin: :amin:


Kizlar  emostan haberiniz varmi ?  Deniz bebek dogmusmu ?? DOgduysa Ohh cok guzel birgunde dogdu melek, Allah bahtinida dogdugu gun gibi  hayili kilsin insaAllahh  :amin: :amin:
49
Emosumm demek yarin Deniz bebegimiz geliyor :hello2: :hello2: :hello2:  Hosgeliyor melekkk... :love9:

Canim sana kolay dogumlar diliyorum, insaAllah dusundugunun otesinde kolay olur hersey. Bizi merakta birakma olurmu  :opucuk: Gerci sevda arayacaksa  o bizi haberdar eder sanirim :hello2: :hello2:  Seni ve karnindaki deniz bebegi ck opuyorumm.. Dogdugu zaman benim icimde soylee koklarsan cok mutlu edersin  beni  :love9: :opucuk: :love9:
50
Tamam canim,  istemiyorsan ekleme tabi  ;)  Bana aldirma sen , istersen eklersin , istemezsende israr yok .. Sadece senin hai cok sirin oldugunu dusundugum icin gormek istemistim  ;)

Seker sey bende cikiyorum,  cok optum seni iyi  geceler sana  :wave: :wave: :wave:
51
Hayirlisi olsun insaAllahh  :amin:


Emosssss nerde benim resmimmm  :caca:  doguracan ben yine goremicem hamis resmini ama olmuyor bakk  :sad1:
52
glaibaa canimm , simdiden kostuguna gore  :toothy10: :toothy10:   Valla omu can yakar, onunmu canini yakarlar bilemiyorum.. Tabiki benim tercihim , her ikisininde can yakmamasi yonunde olur  :amin: :D
53
Ahh guzelim benim yaaa demek 5 gunn  :hello2: :hello2:  Super haber  :hieyt:  Cok heyecanli , en azindan ben oyleydimm  ;D

Normal mi, sezeryan mi ?
54
Sagol ablasi  :opucuk:  Daha simdiden kizlarin pesinden kosuyoruz, buyuyunce nasil olur hic bir fikrim yok. Simdilik ayberk bey kosuyor kizlarin pesinden  :toothy10: :ehi:

Canim havadan belkide rahavet coktu ustume sanirim  :dontknow:
55
Mavis o sikistirmalar sanirim canim..senin icin cok erken.. Oyle seyler soyleme, vaktinde gelsin bebegin.. O kasilmalar olacak, heleki son aylarda dahada  sIklasacak  ;) 


Emosum   himm seninkini anladim, seninki kanala girdiginden kaynaklanan sikintilar  ;)  Ama ak, bu nedemek oluyor , her  sanci seni bebegine bir adim daha yaklastiracak demek oluyor  ;)  Cok az kalmis seninkine yaaa .. Allah saglikli doum verir insaAllah  :amin: :amin:
56
emosum neyin var guzelim, ne agrisymis o gebegindeki agri  ???


Maviscimm  seni niye gormuyorum forumda bakim ..  Himmm  :icon_scratch:  gizlendi guzelimm bizdenn  :k06: 


Gezmediydik biz ogluslaa, gezdik geldik ablalari.. Arkadas edindik  2 tane biri japon, digeri amerikali  :ehi:  Oyun oynadilar ama cok komiklerdi  :ehi: :toothy10: Bende keyifsizim bigun hernedense  :-\
57
Emosum sen hala ayaktamisin sekercimm, bk bu gunleri cok arasinn  ;) demedi deme  :suclu:   Nasilsin fistikk  :opucuk:


Gamze selamm  resmin ne guzel, sen ne guzelsin  :nazar: :nazar:
58
Emine'cigim ben hic bir avon kullanmadim. Bak sen oyle diyince merak ettim .. Bu arada ticker  dugun resmine bayildim  :nazar: :nazar: :nazar: Ne hos gelin olmussun  canim  :nazar: :nazar:
59
Emosum parfulerinni hic ama hic hatrlamiyorumm .. seviyorsan kullanmaya devam et guzelim  ;)

Sevdamm  sanada aferin canimm  :aferin: , hadi arkadasinin kalbini kazanmak icin aldinda, ne diye kulaniyorsun ayol.. Belli beirsiz seyleri  :k06:
60
Valla emosum sen  hangisini kullaniyordun bilmiyroum ama. Ben her ikisi icinde memnun olmadigimi gonul rahatligiyla soyleye bilirim.. Haa belki el-ayak kremleri, dus jelleri iyi olabilir ,inan onlarla ilgili hic bir bilgi ve donanima sahip degilim. Ama yillar once Oriflame temsilciligi yaptigimida eklemem gerek  ;) Yaklasik 8 tane uyem vardi. 3-4 aya yakin yapmistim  ;D Ne kendim kullandigim urunlerden mutlu kalmistim, nede etrafimda kullananlar mutlu kalmisti.  Sen boyle bir baslik acinca, internette bir search yaptim, kullanici yorumlari hangi yondedir diye. Valla onlardan  hic olumlu seyler okumadim.. Sadece bu ise ginul vermis olanlar,  kendi urunlerini  havalara  ucurmus.. Haaa birde dikkatimi bir sey cekti  ve cok guldumm  :toothy10:  Avon satanalar, oriflam kotulemis,  digerleri digerlerini.. Arada kalan  kisilerinde % deleme yapsan %5 civari sevdim demis  . Enteresan dimi  :toothy10:

Bana gore hem cok ucuz , bir okadarda  kalitesiz urunler.  Tabiki bu benim dusuncem.. Sevenler varsada lutfen fikrime saygi duysunlar. Herseyden once kadinlara para kazandirmak umuduyla, yuzdeli bir aktif pazarlama olmasi kadinlarimiza nedense cazip gorunuyor.Tamamiyla para tuzagi  ;D  Neyse benim dusuncelerim bunlar  ;)

LInk olarakta verim bak istersenn..

http://www.kadinlarkulubu.com/avon-ve-oriflame-urunleri-hakkinda-kullanici-tecrubeleri-t32315/index4.html