Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pnr

1
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEYİİİİMMMM
09 Aralık , 2009, 10:29:13
canlarımmmm... çok teşekkür ederim..sizler bana uğrlu geldiniz.. :binkybaby: :nazar: :nazar: :nazar:
2
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEYİİİİMMMM
08 Aralık , 2009, 21:09:13
inşallah canım benim..inşallah hemen hamile kalırsın..ilk ay kalamasan da hiç üzülme olur mu..hepinize nasip etsin Allah..hamilelerin duaları kabul olur derler.hepiniz için dua edicem bol bol..  :amin: :flowers:
isim daha evlenmeden düşünmüştük biz  :D kız olursa ece,erkek olursa ege Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı doğmasını nasip ederse  :nazar:
3
tatlım guatr olan bir arkadaşım 5 ay önce sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi..aynı şekilde annemin komşusu da..sadece hamilelik süresince ilaçlarını düzenli kullandılar..ben 19 yaşındayken beyin kanaması geçirdim ve beynimde 7 kanama noktası mevcut ayrıca ms hastasıyım.her ikisi için de sürekli kullanmam gereken ilaçları hamilelikte kullanmam imkansız.tüm itirzlara rağmen hamile kaldım  :nazar: inadına hamileyim dün öğrendim  :hello2: hiç üzülme canım..sadece hayırlısını dile Allah'tan.. :amin:
4
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEYİİİİMMMM
08 Aralık , 2009, 17:10:39
çok teşekkür ederim canım  :flowers:
5
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEYİİİİMMMM
08 Aralık , 2009, 15:11:02
ayyyy çok teşekkür ederim şeker dilekleriniz için kızlarrr...inşallah hepinizin kucağını doldurur Allah'ım..klomenle ilk ay hamile kaldım hiç beklemiyordum.. :hello2:
6
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEYİİİİMMMM
08 Aralık , 2009, 14:54:33
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Allah 'ım hepinize nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi burada okurum ben de
7
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: HAMİLEYİİİİMMMM
08 Aralık , 2009, 14:52:05
Alıntı yapılan: hapyy - 08 Aralık , 2009, 14:18:22
tebrikler pınar
kasık ağrıların ne zaman başladı...
pazar başlamıştı canım..2gündür vardı yani.çatlatma iğnesinden 4gün sonra.
8
Anne Olmak İstiyorum / HAMİLEYİİİİMMMM
08 Aralık , 2009, 13:41:10
 :nazar: :nazar: :nazar: kızlar dün kasık ağrımdan bahsetmiştim..akşam onun için doktora gittik ve saat tam 20.20 de hamile olduğumu öğrendikkk  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
meğer ondan ağrıyormuş :k06: Allah'ım inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik ve doğum nasip eder  :amin: bebişimin sağlıklı sıhhatli vatanına milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını diliyorum  :amin: Allah'ım hepinize nasip etsin bu duyguyu..en güzel birşey  :basardim: :binkybaby:
9
hamile kalmak için 4 ayım kaldı doktorumun tanıdığı süreye bakılırsa.. ama ben bu ay da umutlu değilim  :y25: sanırım bu ay da hamile kalamıycam,öyle hissediyorum. :sad1:
10
çok güzelsiniz kızlarrr.. :nazar:çok imrendim..inşallah ben de hamiş olduğumun haberini alırım en yakın zamanda. :amin:Allah hepimize sağlıklı sıhhatli ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın..çok güzel anneler olacaksınız.. :flowers:
11
ben de hep aynı şeyi hayal ediyorum..kucağıma aldığımda tüm sıkıntılarımı unuturum diyorum..O güzel duyguyu Allah herkese nasip etsin..teyzenizin kızını da gönülden tebrik ediyorum..Allah onu ve bebişlerini nazardan korusun,mutluluğu hep daim olsun.. :nazar:
12
destekleriniz ve iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler..iyiki katılmışım aranıza..inşallah mutlu haberimi de sizinle paylaşırım ilk olarak :amin: hamileliğimin ve doğum sonrasının zor geçeceğini söyledi doktorum.bir de 8 yıl önce beyin kanaması da geçirmiş olduğum için özel bir takip gerektirecekmiş.hatta kadın doğum uzmanı bana açıkça; şu an olduğundan çok daha kötüleşeceksin..bebek için buna razı mısın diye sordu..razı olduğumu söyledim..hayırlısını diliyorum her zaman.cevaplarınız için tekrar tekrar teşekkürler..her zaman mutlu ve umutlu kalın.. :nazar:
13
herkese merhaba..
aranıza yeni katıldım.çok pozitif düşünen ve pozitif bir eşe sahip bir MS hastasıyım.geçtiğimiz ay 3. atağımı geçirip hastanede 3 gün kortizon aldım.doktorum bu ataktan sonra eğer bebek düşünüyorsak ertelemememiz gerektiğini söyledi.6 ay içinde normal yollarla hamile kalmazsanız tüp bebek deneyelim dedi.1.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır da doğum kontrol hapı kullanıyordum.hemen bir kadın doğum uzmanına muayene oldum.bana eğer bir bebeğim olsaydı 2. ye izin vermeyeceğini söyledi.ancak ilk bebek olacak inşallah.bana klomen isimli bir ilaç verdi.bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar? çok heyecanlı ve endişeliyim.hepinize mutluluklar diliyorum..