27 Nisan , 2024, 13:49:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - esra(azra)

1
slm kızlar ...

Fatmacım seni ve eşini tebrik ediyorum gerçekten çok güzel bir işe kalkışmışsınız inşallah sıkıntı çekmeden güzelliklerle dolu bir hayat geçirirsiniz ..  :hello2:

Meltem senide kutluyorum belemirin erkek kardeşi sağlıklı büyür anneciğinin karnında ve sıkıntısız sağlıkla huzurla dünyaya gelir inşallah ..

Goncacım çok geçmiş olsun meleğime ayy kıyamam onun yüzüne canım benim inşallah biran evvel iyileşir küçük melek..

Ayşegülcüm eşinede yağızadsa geçmiş olsun yağızın dişleri umarım biran evvel ağrısız sızısız patlarda oda rahat eder sende canım..

Jduncum ecrinde inşallah biran evvel dişlerini çıkartır inşallah başka bir sorunu yoktur kuzucuğun..

Baharcım sanada geçmiş olsun...


şu sıralar forumda yoktum bizim pc çöktü eşimde ancak dün akşam oturupta halletti kafayı yemek üzreydim artık şu erkekler işimiz düşünce biranda ne kadar tembel olabiliyorlarrr  :violent1: herneyse burdayım artık:) azranın 2 gün önce kontrolü vardı küçük hanım 66 cm ve 9 kilo olmuş genel kontrolümüz iyi geçti kilo alımı 1kilo kadar fazla dedi doktorumuz eğer 1kiloyu geçersek rejim vereceğiz dedi ama ben yapabilirmiyim (hiç sanmıyorum!!) şu sıralar yine geçmişe döndük kabızlığımız başladı kaka tahlili yaptırıcaz umarım temiz çıkar..
ilginiz için teşekkür ederim kızlar nakliye şirketini dava ettik fakat adli tatil nedeni ile şimdilik bekliyoruz dilekçemizi verdik tabiki ne olursa olsun onların yanına kar kalmamalı diye düşünüyorum.. eve apar topar taşındığımız için boya yaptırmamıştık şimdi boya badana işine girmemiz gerekecek biran evvel biraz onun sıkıntısı var bende onun dışında iyiyizzzzzzzzz Allah hastalık vermesin....

biraz böceğimin resimlerini eklim teyzeleri büyümüşmü benim böceğimmmm (tv izliyo)






[/URL
2
bizzzzzzzz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  :binkybaby:
uzun bi aradan sonra herkeze merhabalarrrrrrr  ;D

daha geriye dönük okuyamadım arkadaşlar umarım görüşemediğimiz sürew zarfında hepiniz böceklerinizle beraber iyisinizdir.. bizi sorarsanız berbat günlerden sonra hele şükür taşındık başımıza gelmeyen kalmadı tabi çok şükür hastalık falan yok çok yorucu günler geçirdik ama hepsi bitti yerleştik çok şükür herkezi çok özledim yahuuuu  :D kısaca bi özet geçeyim size;

ilk şok çamlıcada tuttuğumuz eve temizliğe gidecekken ev sahibi vazgeçtiğini başkalarına kiraladığını söledi evi. 1hafta içinde kendi oturduğumuz evi boşaltmamız gerektiği için tam bi şok oldu napcaz ne etcez derken yakın dostlarımız evden çıkmamıza 2 gün kala bi yer buldular ve taşındık tabi apar topar olduğu için çok zor oldu ..
ikinci şok nakliye firması tutmuştuk eşyalarımızın bi kısmını çalmışlar bi kısmını kırmışlar ve bi kısmınıda haşat etmişler nasıl bi sinir harbi yaşadım anlatamam tencerelerime kızımın kıyafetlerine kadar alıp götürmüşler..
son şokumuzda taşındığımızda evde ne su ne elektrik vardı 1 geceyi dökme sularla ve mum ışığında geçirdik Allah bizi susuz bırakmasın arkadaşlar mum ışığında oturmak bi derece de susuz hiç bişi olmuyo..
hepsi geride kaldı çok şükür..
azra hanımı sorarsanız ilk kelimesi hoppa oldu :) yemek yedirirken birde hoppa dedi velet 2. keimeside odasında oyun parkında yanlız oynarken ınneee diye çığırması oldu nasıl bi mutluluktu anlatamam mutluluktan saattlerce ağladım 3.kelimeside vava oldu babasıda benden aşa kalmadı yani erkekliğe toz kondurmamak için ağlamadı ama gözleri doldu oda en az benim kadar mutlu olmuştur tabi daha konuşmayan böceklerin anneleri darısı başınıza hanımlar..
işte böle bizden haberler şimdi sizleri çok merak ediyorum okumaya koyulayım :)
3
teşekkür ederim ayşegülcüm bu ayın sonunda evin tadilatı bitecek bende ay başı gibi taşınıcam canım Allah kısmet ederse ..

canım çıktı sabahtan beri temizlik yapıyorum gecedende uykusuzluk var Allahım ne zaman bitecek benim çilem  :cildir:
4
sağlık olsun canım dediğin gibi ewet çok yakın oturuyoruz 10dk lık yürüme mesafesinde  :D
5
slom kızlar hepinize teşekkür ederim..

ay inanmıyorum goncaaaaaaa yanından geçtim azranın arabasını biraz ilerde durdurdum hatta baktım baktım ya diilse dedim devam ettim inanmıyorum komşu yanından geçtim selamlaşamadık şansa bakarmısın :D gel canım bi yerleşim başımın üstünde yerin var canım

aslıcım 8.ayınız kutlu olsun demek ayağa kalkıyor zilli maşallah ona  :nazar:

şerife beratada maşallah  :nazar: bende çok istiyorum azranın emeklemesini inşallah emekler

ayşegülcüm üzülme takma kafana bu kadar azrada yemiyor ama ben zorlamamayı seçtim bu ay doktora mama yemediğini söledim tartısı bi kilo fazla geldi doktor fazlası var küçük hanımın dedi zorlama acıkınca yesin zorlayarak yedirsende bunun ona bi faydası yok canım bırak acıkınca iştahlı yesin canım ya sıkma canını..
6
heyyyyyy bende varım hanımlarrrr bende gelicem bende gelicemmmmm ama temmuz başında yaparsanız bize gelin ev taşırız:D ve hafta sonu olma konusunda bende hemfikirim benim içinde hafta sonu daha makul olur..
7
Bebeklerimizin İlkleri / Ynt: Canım Böceğim..
20 Haziran , 2007, 01:44:02
şaşkın böceğimden  :ehi:











:k06: :nazar:
8
ayy inanamıyorummmm  :-ooo
bu afacanların hepsi kocaman olmuşşşşşşş ee anneler iyi bakıyorlar tabi...

selam kızlar hepiniz iyisiniz galiba biraz okuyabildim böcekten fırsat buldukça biliyosunuzki bi yandanda taşınıyorum bitemedi bi türlü ay başı yeni evimden yazıcam size Allahın izni ile görüşmediğimiz süre içinde bol bol yoruldum gerildim üzüldüm bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan toparlanıyorum taşınacağım evi temizliyorum azra olduğu için mecbur toz içinde bırakamıyorum bu arada azracık hasta boğazlarımız şişti doktor salgın var havalardan  dedi günlerdir onunla uğraşıyorum bi yandna ateş bi yandan öksürük mahvoldu kuzucum huysuzluk diz boyu antibiyotik kullanıyoruz pazartesi tekrar kontrolümüz var azracık bu ay 8300kilo 64cm boyumuz olmuş :nazar: onun dışında iyiyiz hiç bu kadar yorulmamıştım hastalıkta tam üstüne geeldi bizden haberler böyle..

goncacım
eylüşümün 9,ayı kutlu olsun mantıda afiyet bal şeker olsun meleğime  :nazar:

Jbduncum
eşine havale et bencede gereksiz polemiklerden kurtulmuş olursun

gözde inan içim hop etti Allah korumuş canım yavrularımız sana emanet Allahım

Emine ceylinide Allah korumuş bizim forumun afacanlarına nazarmı deydi yahuuuu geçen azrada koltuktan düştü aklım gitti elim ayağım boşaldı Allahtan kafasını vurmamış dahada dikkat etmek lazım hanımlarrrr :director:

berilce gece gece ağlattın beni Allah sabır versin o yavrulara..
ayy nolur kızmayın gerisini unuttumm:) yorgunluğuma ve uykusuzluğuma verin nolur 20 gündür günde 2 saat uyku uyuyorum biran evvel kazasız belasız atlatayım şu taşınma işini dua edin bana..

Gonca yaaa geçen yeni evin tadilatı bittimi die kontrole giderken birini gördüm aynı sana benziyordu akşam üstü 5-6 gibi yanındada hafif kilolu kaprili bi hanım vardı sana benzettiğim kişide mavi tişörtle kot pantolon vardı bebek arabası kullanıyordu yanından geçtim ama ya değilsin ddir die ses edemedim yanlışanlaşılırım belki die tam çamlıca ömürün arkasında bi fırın varya hatta orda durakladılar falan çok git gel yaşadım sorsammı die ama yanlış anlaşılırım die ses edemedim:) SENMİYDİNN YOKSAAAAA ??? :dontknow:
9
Bebeklerimizin İlkleri / Ynt: Canım Böceğim..
02 Haziran , 2007, 05:31:49






:nazar: :nazar: :nazar:



merhabalarrrr

kızlar sabahın 5.  :sleepy1: anca vakit bulabildim taşınıyorum  ev topluyorum bi türlü girip oluyamadım kusura bakmayın nolur şu taşınma işlerrim biter bitmez damlıcam herkeze selamlar ..
Not: forumdaki değişiklik süper olmuş emeğine sağlık Eminecim.
10
merhabalarrr kızlar hepinize iyi öğleden sonraları..

kaç gündür azrayla ilgileniyorum düştükten sonra gözümden bir dakika ayıramıyorum çok hareketli hemencecik dönüveriyo zilli yerde yastıklarla düşeceği yerleri sınırlamama rağmen yinede nasıl beceriyosa kendini atıp 180derece dönüyo çok hareketli ve bide bi çenesi düştüki sormayın 5dk yanlız bırakınca başlıyo bazen başım çatlıyo dır dır dır  :ehi: şu sıra azra çok ama çok iştahsız dün gece hiç bişi yemedi :( biberon mamasını biraz olsun kaşıkla ağzına dökim dedim onunda hepsini ben kaşıkla döktükçe yanından geri verdi zorlasam kusacak die veremedim iştah açıcı şurupta kullanıyorum ama hiç bi işe yaramıyor napıcamı şaşırdım  :( bazen kafamı duvarla vurasım geliyo okadar gerginimki yemedimi kafama takıp kendi kendimi yiyorum.. bizimki başladı yine çığırmaya ben bi bakayım hiç rahat yok bu kızdan uyumuyoda yemiyoda offfffff  :cildir: :cildir:
11
maşallah benim meleğime çok yakışmış yüzündeki ifadeyi görünce yanımda olsa her yerini ısırırdım. Aşk olsun eminecim hiç önemli değil güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah  :opucuk:  :hungry:  :nazar: :nazar:
12
sağol şerifecim valla alnı dışında hala fıldır fıldır kusmada yok yinede dikkat ederim ccanım sağol :(

şeydacım tamirden bu gün geldi salıncağı adalar emniyet kemerlerini koymayı unutmuşlar bende uyusun die koydum hay koymaz olaydım :(
13
moralim çok bozukkkk azra düştü salıncağından kendini nasıl attıysa alnını çarpmış hemencecik kızardı aklım çıktı ya :(
14
goncacım eylüşümün 8.ayı kutlu olsun  :nazar: :flowers:
Ayşegüllll çok geçmiiş olsun canım üzülme desemde boş biliyorum en küçücük şeyler bile ne kadar endişelendiriyor bizi ama Allah yardımcınız olacaktır canım yağızıma Allahtan acil şifalar diliyorum  :amin:

bütün gece uykusuz geçti kızlar azranın ateşi 38.5dan aşağıya hiç düşmedi 4saatte calpol vermiş olmama rağmen ağrısıda vardı ne kendi uyudu ne beni uyuttu akşamda babamızla tartıştık azra çok huysuz olduğu için yemek hazırlayamadım neymiş bütün gün oturuyormuşum bende sinirlendim azrayı başına bıraktım azrada 5dk durmadı tabi bırak yemek yemeyi tuvalete bile gidemedi anladı sabah neler olduğunu gönlümü almaya çalışsada başaramadı çok kırılıyorum erkeklerin böle sanki çocuk büyütmek kolaymış gibi bütün gün yattığımızı düşünmelerine..  :-\ bu ggün dünya kadar işim var şu yaz temizliğini bi bitiremmedim azrayla biraz zor oluyo tabi neyse sonuç itibari ile azranın bu sabah ateşi düştü huysuzlukta yok artık gülücükler dağıtıyo kuzum  :aferin:
15
Geldimmm jbduncummm girmeyeli forumun bütün böcekleri kocaman olmuş hepsine :nazar:
Allah sık sık hastalanan bebişlere şifa anne ve babalarınada sabır versin. azra çok fazla geçmişe dönelik okumama izin vermedi kusura bakmayın hepinizi çok özledim uzun zamandır yoktum azranın rahatsızlığı ve yaz temizliği derken zaman geçti.. bu günde aşı olduk felaket huysuzuz.. doktorumuz bıngıldak ve kafasının hala çok yumuşak olduğunu bunun içinde kalsiyum kullanmamızı söyledi 61 cm ve 7 kilo olmuş kuzucuk herşey iyi güzelde şu yumuşaklık kafama fena takıldı. uzun zamandır doktor hastane uğraşıyorum çocuk büyütmek ne zormuş kızlar yaaa annem derdide kulak arkası ederdim hep.. azra hanımın hala yapılmayan önümüzdeki günlerde yapılacak dünya kadar tahlili var kan tahlili idrar tahlili vs.. sadece önlem için yapılacak bu doktordan şüphe etmeye başladım sürekli bu kadar tahlil istemesi garip geliyor neyse kızımıza geçtiğimiz günlerde kalbi delik dedi artık bi ünvan koyamadığım doktorun biri 2 gün boyunca hastanelerde ayılıp bayıldık sonra eko çektirdiğimizde gördükki erken doğan bebeklerde görülen üfürüm olduğu söyledi doktor 6,aya kadar kapanacağını eğer kapanmazsa bi sorun teşkil etmeyeceğini söyledi ama azranın bir çok deliğinin kapandığını bununda çok küçük olduğunu söylemiişti doktor 6.ayı bekliyoruz şimdi bişi çıkmasın diye önemsiz bile olsa insan endişe ediyor yinede..


Goncacımmmm tatilin hayırlı olun eylülcüğümle mutlu ve eğlenceli bi tatil geçirin inşallah..

Emine en son 350.sayfalarda bıraktığımda hastaydın canım hala iyileşemedinmi çok geçmiş olsun umarım sınavına çalışabilirsin ceylinde büyümüşte yerinde duramıyormuş yerim onu ben  :nazar:

Meltemcim Allah kavuştursun canım sınavın başarılı geçer umarım.

ayy gerisini unuttum  ;D
azranın mamasını verip geliyorummmm  ;)