Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - (A)yşe (D)eniz (A)da

121
canım çok geçmiş olsun bırak işi gücü düşünmeyi şimdi sen doktorunun dediklerini dinle allahın izniyle atlatırsınız bu günleri... çok üzüldüm ne sıkıntılar yaşamışsın böyle :'( :'( :'( Allahım bebişini sana bağışlasın inşallah  :amin: :amin: :amin:
122
Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 15 Temmuz , 2012, 13:29:54
ayşe maşallah ya,bayıldım kızına  :nazar:

Allahım ya şu masumiyete bi bakın hele,yirim seni kuş lokumu :)


teşekkür ederim canım... her zaman böyle masum kızım bana hiç zorluk yaşatmıyor :nazar: :nazar:
123
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 15 Temmuz , 2012, 13:24:58
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: anommmm büyümüşte elbise giymiş yesin teyzesi onu yaa maşallah  :nazar:

evet teyzesi büyüdü kızım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile onunlayken... darısı başına canım
124
 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Kızım 53 günlük


buradada 46 günlüğüz






kızımın evimizde ilk günü


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
125
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: YAREN GELDİ
12 Temmuz , 2012, 16:53:52
 :flowers: :flowers: :flowers: Canım çok tebrik ederim sağlıkla bebeğine kavuştun çok güzel günler bekliyor seni :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
126
Doğum / Ynt: nez doğuma girdi
12 Temmuz , 2012, 11:10:22
canım benim allah yardımcın olsun. Allahım sağlıkla bebeğin kucağına almayı nasip etsin :amin: :amin: :amin:
127
 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Canımmm  çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Güzel kızına mutlu, sağlıklı ve uzun bir yaşam diliyorum
128
 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Ayy inanmıyorum liste nerelere gelmiş girmeyeli... ne günlerdi gün gün saydım resmen... bizim için geriye sayım bitti, artık ileriye sayıyoruz 48 günlük olduk  :nazar: :nazar: :hello2: :hello2: Darısı sizlerin başına kızlar Allah sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin hepinize  :amin: :amin:
129
Alıntı yapılan: burcum - 06 Temmuz , 2012, 17:50:03
maşallahhhh prensesine annesi ALLAH ayırmasın bir daha :amin: :nazar:

Çok teşekkür ederim canım benim amin :amin: :amin:
130
Kızlar çok geç oldu ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: kızım artık evimizde bu nedenle nete giremiyorum uzun süredir sıkıntılı günler geride kaldı, kızım büyüyor bile... Canancım mutluluğumu paylaştığın için sana ayrıca teşekkür ediyorum :opucuk: :opucuk: :opucuk:
131
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: biz de doğduk:)
06 Temmuz , 2012, 17:28:18
 :nazar: :nazar: :nazar: Çok tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün  :amin: :amin: :amin:
132
Tuğbacım gözün aydın Allahım yavrularını sana bağışlasın... içini ferah tut herşey çok güzel olacak inşallah bebeklerinde iyiymiş maşallah  :nazar: :nazar: :nazar: bende erken doğum yaptım çok korktum ama hiç bir sorun olmadı inşallah seninde bebişlerinle biran önce evinize dönersiniz  :amin: :amin: :amin:
133
Canım çok tebrik ederim seninle aynı gün doğum yapacaktık ama bizim hesaplar şaştı  :k06: :k06: :k06: allahım bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, bebeğinizi size sizide bebeğinize bağışlasın inşallah  :amin: :amin: :amin:
134
 :hello2: :hello2: :hello2: Rabbimin nasıl güzel adaleti var... Çok tebrik ediyorum Canan'cım çok sevindim senin adına çok bekledin ama allahım güzelliklerini nasılda seriyor önüne... Allahım sizi nazarlardan korusun  :amin: :amin: :amin: :amin:  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
135
 :flowers: :flowers: :flowers: hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu oldum... Allahıma şükür bugün ilk defa bebeğimi kollarıma aldım, emzirdim, kokladım tarif edilemez bir duygu, dualarınız sayesinde herşey çok daha güzel olacak inşallah kızımı sağlıklı bir şekilde çıkaracağız oradan