Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BoNCuK GöZLüM

1
BAYANLAR,İŞ ARAYANLAR EVDE OTURUP NE İŞ YAPSAM ACABA DİYE DÜŞÜNMEKTEN YORULMADINIZ MI? HEM ÇALIŞMA SAATLERİ ESNEK OLSUN HEM KAZANMAK MI İSTİYORSUNUZ ? İŞTE SİZE KAZANDIRACAK VE RAHAT ÇALIŞABİLECEĞİNİZ BİR SİSTEM...ÖNCELİKLE;
1.)AWYEN AİLESİNE ÜCRETSİZ GİRİŞ YAPMAK http://awyen.com/UyeKayit.aspx?ReferansKodu=41082847
2.)ÜYE YAPIP ALT EKİBİNİ OLUŞTURMAK
(ÇEVRENDE SENİ SEVENLERDEN EN AZ 5 KİŞİYLE BAŞLAYABİLİRSİN)
3.)ÜCRETSİZ KATALOĞUMUZU ALIP SATIŞ YAPMAK
(HEM SATIŞINDAN KAR SAĞLIYORSUN HEM EKİBİNİN SATIŞINDAN PRİM ALIYORSUN)
İŞTEE BU KADAR BASİT..VE ZAMANLA ALT EKİBİNİN YAPTIĞI ÜYELERLE DAHA BÜYÜK EKİP OLUCAKSIN..YURTTA TOPLANAN KARDAN PAY ALACAKSIN...DAHA FAZLA DÜŞÜNME GÜVENDİĞİM FİRMAYA SENİ DE DAVET EDİYORUM... BERABER KAZANMAK İÇİN RANA ASLANHAN SİZE ÖZEL DAVET LİNKİ http://awyen.com/UyeKayit.aspx?ReferansKodu=41082847
2
Satmak İsteyenler / AWYEN İLE YENİ BAŞLANGIÇLAR
09 Aralık , 2012, 18:01:49
AWYEN    Network Marketing ( Çok Katlı Pazarlama ) yeni nesil pazarlama modellerinden birisidir. Bu pazarlama modelinde kazan-kazan felsefesi uygulanmaktadır.
Sistem kişilere kaliteli ürünleri ilk elden satın alma imkanı sunar ve para kazanmak isteyen kişilere de belirli bir plan dahilinde komisyon verir. Klasik ticaretten faklı olarak bu sistemde sadece kendi satışlarınızdan değil, kuracağınız pazarlama ekibinin yaptığı satışlardan da kazanç elde edebilirsiniz.
Temel mantığı, bir kişinin %100 çabası yerine, 100 kişinin %1 çabası ile çalışmaktır. Yani tek başınıza 100 günde yapabileceğiniz bir işi 100 kişilik bir grupla 1 günde yapabilmektir.



Bu iş yasal bir iş mi?

    Sistemimiz, doğrudan satış sistemi olup, dünyaca kabul görmüş olan satış stratejisi olarak kullanılan bir sistemdir. Tabii ki gerçek ve tamamen yasaldır. Aldığınız tüm primler ve ürünler faturalandırılarak vergisi ödenmektedir. Satılan tüm ürünlerde KDV, aldığınız primlerin ise stopaj vergisi ödenmektedir.

Bu işe nasıl başlarım?

    Sistemimize üye olabilmek için mutlaka bir referans göstermelisiniz. Sitemizdeki "Temsilci Olmak İstiyorum" bölümüne girdiğinizde, üyelik formunda referans müşteri adı bulunmaktadır. Orada büyük ihtimal bir üyemizin ismi yazacaktır çünkü şirket reklam vermez. İnternetteki tüm reklamlar üyelerimizindir ve onların referans linklerine tıklamışsınızdır. Eğer herhangi bir referansınız yoksa bu kısma 1 yazmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde sisteme direkt kaydolmuş olursunuz. Şirket dilerse, daha sonra size bir referans üye belirleyecektir. Formda istenen diğer bilgilerinizi doldurup üyelik paketinizi de oluşturduktan sonra 3 gün içerisinde belirtilen hesap numaralarına üyelik paketi ücretinizi yatırdığınızda üyeliğiniz aktif olur ve çalışmaya başlarsınız.

Üye olduktan sonra nasıl çalışabilirim? Ne kadar kazanırım?

    Üye olduktan sonra hem üye yaparak, hem satış yaparak, hem de ekibinizin yaptığı her satıştan kazanç sağlarsınız. Öncelikle ekibinizi kurmanız gerekmektedir. Bunun için ise ilk etapta çevrenizdeki en yakınlarınızdan, komşularınızdan, akrabalarınızdan başlayıp iş fırsatımızı sunarak onları da sisteme dahil edebilirsiniz. Etrafınızdakilerden sadece 3 kişiyi sistemimize kattığınızda ve onlar da aynı şekilde sadece 3'er kişiyi üye yaptıklarında ekibinizde binlerce kişi olmuş olur. Sonraki aylarda ise bu binlerce kişinin aldığı her üründen size prim gelecektir.

Her ay aktiflik şartı var mı? Sürekli ürün almak zorunda mıyım?

    Her ay primlerinizi almanız için ürün almanız gerekmiyor. Sistemimizde bu şekilde aktiflik şartı yoktur. Ürün alsanız da almasanız da ekibinizdeki kazancınız hesabınıza aktarılacaktır. Ekip cirosu primi hakeden temsilciler için 3 ayda bir 100 TL'lik kendi ihtiyaçlarını sistem üzerinden alma zorunlulukları vardır.

Ne gibi ürün çeşitleriniz var?

    Mikrofiber ürünler, giyim, temizlik, kozmetik, takı, ev gereçleri gibi 6 ana ürün grubunun yanı sıra birçok kategoriden 600'e yakın ürün çeşidi satışınız için sunulmuştur. Sürekli artan ürün çeşitleri ile çok geniş bir ürün gamına sahip olan sistemimiz sayesinde hem kendi alışverişinizi indirimli yapacak, hem de satışlarınızı çok rahat gerçekleştirebileceksiniz. Tüm ürün çeşitlerimizi görmek ve sipariş verebilmek için www.awyen.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ürün fiyatları nasıl? Piyasa şartlarına uygun mu?

    Ürün fiyatlarımız piyasa fiyatlarının üzerinde değildir. Piyasa değerinde sizlere satış için sunulmaktadır. Yani katalog satış fiyatları kesinlikle satılabilir şekilde belirlenmiştir. Bunun yanı sıra, ürünleri temsilci özel fiyatıyla aldığınızda piyasanın da altında alışveriş yaparak kendi ihtiyaçlarınızı uygun fiyata temin etmiş olursunuz. Fiyat politikamız gereği sisteme koyduğumuz ana kalemlerde ekonomik ürün gruplarımız da mevcuttur. Yani herkesin kullandığı ürünlerin her kesimin bütçesine göre satışını yaparsınız.

Girişteki üyelik paketinde bizlere neler geliyor? Paket içeriği nedir?

    Başlangıç paketinizin içeriğinde 100 TL katalog fiyatlarından (sizin seçmiş olduğunuz) ürünler bulunmaktadır. Bunun yanısıra bu pakete ücretsiz katolok , fiyat listeleri, sistem detaylarının ayrıntılı anlatımının bulunduğu temsilci el kitabı ve sistem ile ilgili diğer dökümanlar mevcuttur.

Kredi kartıyla ödeme seçeneğiniz güvenilir mi?

    128 bit SSL güvenlik sertifikası vardır. Gerek kişisel bilgileriniz gerekse kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde kimsenin eline ulaşmamaktadır. Sitemizde ve sistemimizde üst düzey güvenlik sağlanmıştır.

Neden üyelik formunda TC kimlik numaramız isteniyor? Hesap bilgilerimizi de veriyoruz, ne derece güvenlidir?

    Sizin adınıza fatura kesebilmemiz için mutlaka vergi numaranız ya da TC kimlik numaranız gerekmektedir. Sadece fatura kesebilmek için bu bilgi sizden istenmektedir. Gerek TC kimlik numaranız gerekse banka bilgileriniz sizin için risk taşımamaktadır. Yani sizin banka hesabınıza sadece para yatırılabilir, başka hiçbir şey yapılamaz. Aynı şekilde TC numaranızla da sadece kimlik bilgilerinize ulaşılır ki bu bilgileri üyelik formunuzda zaten veriyorsunuz. Sizlere kazançlarınızı aktarabilmemiz için de herhangi bir bankadaki hesap bilginiz gerekmektedir.

Üyelerimin kontrolünü nasıl yapabilirim?

    Hesabınıza giren tüm üyelerinizi, onların da her birinin üyelerini, ödeme tutarınızı, şu ana kadar yapılmış tüm ödemeleri ve ekstrelerini internetten kullanıcı girişi yaparak kontrol edebilirsiniz.

Kargo masrafları kime ait?

    Temsilci olduktan sonra vereceğiniz siparişlerde 75 TL ve üzeri tüm siparişleriniz için kargo masrafları şirkete aittir. 75 TL'nin altındaki siparişlerde ise Türkiye'nin her yerine sabit kargo ücreti alıcıya aittir. Sisteme girişteki ilk alışveriş paketinde kargo bedeli şirkete aittir.


Awyen Doğrudan Satış Sistemi'nin fırsatlarla dolu dünyasında birlikte kazanmak için lütfen aşağıdaki linke tıkla,

http://awyen.com/UyeKayit.aspx?ReferansKodu=41082847

RANA ASLANHAN

3
Satmak İsteyenler / AVON BENDEN ALINIR...
07 Aralık , 2012, 14:58:04
UYGUN FİYATA ÜRÜN VERİLİR KARGO İLE HERYERE GÖNDERİLİR.... SİZDE EVİNİZDEN PARA KAZANMAK İSTEMEZMİSİNİZ () TEMSİLCİ YAPILIR
5
SLM KIZLAR  KIZIM 8 AYLIK AYLIK OLDU 2 TANE DİŞİMİZ VAR YENİ ÇIKARDIK SİZLERİN FİKİRLERİNE İHTİYACIM VAR SEBZE ÇORBALARI SEVMİYO KIZIM SADECE TARHANA VE YOĞURT ÇORBASI İÇİYO BEBEKLERİNİZİN GÜNLÜK BESLENMESİ NASIL NELER YEDİRİYOSUNUZ BENİMKİSİ ÇOK İŞTAHSIZ ŞİMDİDEN YEMEK AYIRT EDİYO HELEKİ TUZSUZ BİZİM YEMEDİĞİMİZ HİÇ BİR ŞEYİ YEMİYO YAA :( BİDE ARANIZDA DİŞ  BUĞDAYI YAPAN VARMI VARSA ONUNDA MENÜSÜNÜ RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :wave:
6
teşekkür ederim canım valla cici bebe yazık şekilden şekile girdi ama benim kızın ağzına giremedi suyla,çayla,bebek sütüyle,meyve suyuyla,sabahları yumurta ve peynirde yani kısacası her yolu denedim ama yinede yediremedim cici bebeyi sevmeyen ilk defa bi bebek gördüm :(
7
şimdi ben yoğurt veriyorum az az çorbada veriyorum ama ne kadar vermeliyim onu bilmiyorum işte elmayı sadece bir dilim rendeleyip suyunu veriyorum..benim kızım bu konuda çok problemli zaten zayıfta doktorumuzda hiç bişey söylemiyo saolsun.ne cici bebe nede başka hazır mama hiç bişey yemiyo :(( mesela ilk defa yediği bi çorbadan yarım kase versem dokunurmu aceba ?
8
slm kızlar nolur banada akıl verin kızım 5 ayını doldurdu 4-5 çay kaşığı herşeyden veriyorum kızım gün içinde hiç emmiyor sadece geceleri uyku arasında 1 -2 defa emiyo.bebelac bebek sütü aldım zorla içiriyorum. sebze çorbası yaptım hiç sevmedi kendimize yaptığım yoğurt çarbasından verdim kaşık kaşık yedi çok vermeyede korktum ilk kez içtiği için eee bu çocuk mama yemiyo emmiyo ben nasıl doyuracam bunu lütfen yardımmmm
9
slm kızlar benim kızım 4 kilo doğdu 10 günlükken idrar yollu enfeksiyonu geçirdi kilo almasına engel bir durummuş.her ay sadece 500 gr aldı şimdi 5 ay 3 günlük kızım sadece 6500 kilo ama gelişimi gayet güzel dedi doktorumuz ben farkında olmadan rejim yaptırmışım kızıma ben kötü bir  anne miyim ?
10
perşembe günü gidecez doktora cnm  benim kızım sadece kaşık mamalarını seviyo bir çok mama denedik hiç birisini severek yemedi sadece arı mamanın sebzeli olanını seviyo zaten yemek konusunda problemli bi bebek bizim her yediğimizi istiyo hepsinin tadına baktırıyorum onları çok seviyo ama mamaları hiç sevmiyor
11
reflü olduğu için doktorumuz bebelac ar verdi bazende arı mama veriyorum aslında çok çeşit kullanmamak lazım ama benim bebeğim sadece onu severek yiyo bu mamadan öncede vardı zaten kabızlığı biraz yeme konusunda problemlerimiz var zorla yediriyorum ayda sadece 500gr alıyo
12
Alıntı yapılan: ¨'°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°'¨ - 30 Eylül , 2011, 16:14:43
elifim yine kabız oldu :y25:akşam çok agladı fitil verdik öyle bıle zor aptı,ıkınarak aglayarak .kakası katıydı ne apıcam bılmıyorum.anne sütü+mama verıyorum arada böyle oluyor ,bunun yokmu bir çözümü ne yapsam olmuyorrr :crybaby2:

benim elifimde aynı durumda 5 aylık oldu hem mama hem anne sütü veriyorum kakasını yaparken öyle çok ağlıyoki dayanamıyorum onun göz yaşlarına doktor fitili önermedi zeytin yağ sürüyorum makatına birazcıkta içiriyorum ama bu kabızlık nasıl geçer fikir verin lütfenn :y25:
13
Alıntı yapılan: ygs - 23 Aralık , 2010, 19:41:10
ya benim çikolatayla aram pek yok bi sabahları nutella yiyom biraz binde bir canım çekerse alıyom...boncuk gözlüm senlede şafaklar aynı bakalım hayırlısı :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

bende kahvaltı da yiyorum nutellayı ama bazen canım sıkılıyo kızımın hareketlerini hissetmek için bi kaç kaşık alıyorum :)))   evt şafaklar aynı hayırlısı bakalım seninkide erkek miş allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
14
benim kızım çikolata yediğim zaman çok hareketleniyo hiç durmuyo kıpır kıpır bazende dediğin gibi hiç hareket etmiyo o zaman çikolata yiyorum bazen de ayaklarımı düz uzatıp yatıyorum o zaman kesin hareket ediyo anlıcağınız hiç rahat vermiyorum bebişime :)))
15
çok heyecanlıyım yaa 134 gün kalmış doğuma Elif imiz olacakmış bizimde