Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - birbuçukyıl

1
Ben kullanmıştım ama üzerinden baya süre geçti.Şimdi tam hatırlayamayacağım. Ama zaten ovulasyon testi aldıysanız içindeki kağıtta gayet teferruatlı ne zaman kullanmaya başlayacağınız yazıyor.Adet döngüsüne göre değişiyor.
2
Bu kadar çabuk gebelik belirtileri başlamaz diye biliyorum. Eğer çok merak ediyorsanız kan testi yaptırabilirsiniz. Varsa idrarda değil ama kanda çıkar. Eğer bebek düşünmüyorsanız korunmayı kesinlikle ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Çünkü ne zaman yumurtlayacağımızı bilemeyiz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
3
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: Korkuyorum!
02 Eylül , 2015, 17:26:31
Ben de senin yerinde olsam endişelenirdim.Bu konuda haklısın. Ama her seferinde aynı sonuçla karşılaşacaksın diye birşey yok.Bence de denemelisin. Bazılarımız malesef diğerleri kadar şanslı olmuyor. mutlu sona ulaşmamız daha zor ve meşakkatli olabiliyor.Allah yardımcın olsun.
4
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: hamileyim ben
13 Temmuz , 2015, 16:39:46
Ne güzel bir haber.Çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah. :flowers: :nazar:
5
Dur bakalım negatif düşünmek için çok erken. İdrara kandan daha geç geçiyor hormon biliyorsun. 12.gün kanda bile bazen çok düşük değerlerle hamile olduğunu öğrenen insanlar var.Dua ve ümit etmeye devam
6
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.Ben de sekiz aya yakın kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanmıştım.
pozitif düşün, moralini yüksek tut.Çok faydası olacaktır.
7
O testin malesef güvenilirliği yok. Ben hamile değilken yapmıştım köpürdü. Başka bir siteden okumuştum hamile birileri denemişti köpürmemişti. Hiç inanma bence köpürdü diye sevinme köpürmedi diye üzülme.  :laughing7:
8
Genelde adet gecikmesi olmadan belirtiler başlamıyor. Bazen biz o kadar çok hamile kalmak istiyoruz ki en ufak değişikleri ya da başka sebeplerden olan durumları gebelik belirtisi olarak algılayabiliyoruz.  Erken dönemde yerleşme kanaması olabiliyor. Bende olmadı ,ama başına gelen arkadaşlar adet olması gerektiği gün ya da  1-2 gün öncesinde bunu yaşadıklarını söylemişlerdi. Bende hamile iken kasık batması olurdu.Ama hamile değilken de yumurtlama döneminde oluyor bazen. Başıma gelen ve çevreden duyduklarım bu şekilde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İnşallah hamilesindir.
9
Her zaman yazamasam da 2.5 seneye yakın nerdeyse hergün takip ettim bu forumu. İnşallah kapanmaz, çok üzülürüm.
10
Tebrikler. :nazar: Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşAllah. Ben oğlum için iki sene beklemiştim.
İstesem de olmaz diye ikinciyi düşünemiyorum. Demek hiç belli olmuyor.Kısmet meselesi.
11
Alıntı yapılan: herseytrendy - 26 Mart , 2015, 22:38:04
morelim çok bozuk

Neden bozuk moralin.Büyük ihtimalle hamilesin.Açık renkte çizgi olması kötü birşey değil.Belki testi erken yapmışsındır. Kan testi yaptır. Ya da yarın idrar testini tekrarla. İnşallah tam koyu çizgi görürsün bu sefer.
12
Atarax genelde sinirleri bozulmuş, gergin ya da hiperaktif çocuklara veriliyor. Faydasını görmek için bir süre kullanılması gerektiğini duymuştum. Ayrıca kızınız kısa süredir böyle yapıyorsa ilaç kullanmaktan ziyade bir pedagogdan yardım isteyerek sebebini araştırmanız faydalı olacaktır.İnşallah geçici bir şeydir kısa sürede üstesinden gelirsiniz.
13
Benim başıma gelmedi.Ama bir arkadaşımın başına geldi. Oğlu gayet sağlıklı doğdu. Kafası gerçekten büyük, çocuğun tipi öyleymiş. İnşallah senin sonuçların da sorunsuz çıkmıştır.
14
İkinci çizgi varsa hamilesindir, açık renkte olması çok yeni bir gebelik olduğunun göstergesi olabilir. Kan testiyle daha kesin sonuç alabilirsin.
15
betahcg değerlerin ikiz gebelik gibi artmış.Benim gebelik kesemin de şekli bozuktu.Ben kendimi kürtaja hazırlamıştım.Ama gayet sağlıklı bebiş doğurdum.Bir hafta içinde kesin olarak anlaşılır herşey merak etme. Bol bol dua et.