Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bihterp3416

1
KIZLAR KIZIM ON GÜN SONRA 6 AYINI BİTİRİP 7. AYINA GİRECEK VE EK BESİN YAVAŞ YAVAŞ VERİYORUM SİZCE NELER VERMELİYİM  . TECRÜBELİ ANNELERİN FİKRİNİ ALAYIM DEDİM. ZATEN DÖRT AYLIKKEN ÇOK KUSUYORDU ŞU APTAMİLİN KUSAN BEBEKLER İÇİN OLAN BEBEK MAMASI VAR ONU BAŞLADIM HALEN VERİYORUM. ONDAN BAŞKA YEMEK İSTEMİYORUM NE YAPMALIYIM. ZATEN HİÇ KİLO ALMIYOR GÖREN HERKES DİYOR BU NASIL ALTI AYLIK BEBEK DİYE ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA :crybaby2: :crybaby2:
2
KIZLAR KIZIM 30 GÜNLÜKKEN 4500 KİLOYDU ŞİMDİ 57 GÜNLÜK DÜN TARTIK 4580 OLMUŞ HİÇ KİLO ALMAMIŞ NE OLACAK ŞİMDİ SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM.. DÜN GECE ÇOK AĞLADI ACİLE GÖTÜRDÜK GAZI ÇOK FELAKET VARDI AĞLAMAKTAN SESİ KISILMIŞTI ORDA TARTIK HAFTA İÇİ DOKTORA GÖTÜRECEM AMA BİRDE SİZE SORAYIM DEDİM EK MAMA BAŞLAMAM MI LAZIM  :dontknow:
3
kızlar beş günlük bebeğim  var.. doğduğundan beri göz kapaklarında ve alnının ortasında kırmızı leke var... böyle mor gibide değil nedir anlamadım.. çok üzülüyorum hiç geçmeyecek mi böyle lekesi olupta geçen varmı?  üzüntüden sütüm kesilecek diye korkuyorum  :crybaby2: :crybaby2:
4
kızlar normalde bu hafta doğum haftamdı ama bebeğim gelmek istemiyor sancım da hiç yok.. bugün doktor kontrolum var vajinal muayene yapacak açılma varmı diye varsa herhalde yine bekletecek yoksa ne yapacak onu da bilmiyorum korku heyecan hepsini yaşıyorum bana dua edin alttan bakmasında da çok korkuyorum.. birde derse bir hafta daha bekleyelim diye herhalde kafayı yerim  :cildir: artık canım çok yanıyor karnım çok çatlamış sızıltsından duramıyorum artık yürüyemiyorum off yaa :-ooo sezeryanı da hiç ağzına almıyor doktorum... çok tercih edilen bir doktor birşey de diyemiyorum... lütfen bana dua edin.. dualarınıza ihtiyacım var ...
5
kızlar ikili tarama için doktora gittik .. doktorum tam bir saat baktı erkeğe benziyor dedi sonra iyice baktı yokya bu erkek ya mavişleri almaya başlayın dedi .. çok şaşırdım kız hissederken erkek geldi :)
6
kızlar çok zor durumdayım felaket akıntım ve kaşıntım var o kadar kaşınıyorki anlatamam ne yapmam lazım ne önerirsiniz ?
7
slm herkese kızlar bayagıdır siteye giremiyorum tayiin olduk internet bağlatmamız sorun oldu giremiyordum neyse konuya geleyim :) nisan başında dış gebelik geçirdim iğneyle eritildi doktor üç ay korunmamı söyledi bende dört ay korundum korunmayı bıraktım temmuz ayında. geçen test yaptım silik çizgi çıktı hemen doktora gittim değerim 78 çıktı korkttum tekrar dış gebelik geçiririm diye iki gün sonra tekrar kan testi yaptılar 206 oldu doktor yüzde 90 normal gebelik dedi iki katı artmış dedi  çok mutlu olmuştum anlatamam ctesi gidip keseyi görecem inş keseyi görmeden konu açmayacaktım ama dayanamadım kızlar çok yazdım herhalde  :muzz: :muzz:  :hieyt: :hieyt:
8
slm kızlar dün doktora gittim. geçen nisan ayında dış gebelik geçirdim iğneyle eritildi.. ondan sonra adetimi oldum temizlendim doktora gittim tekrardan.. alttan baktı yumurtalıklarında hiçbir problem yok kist falan yok rahim de temiz dedi. hormanların iyi dedi gebe kalmaman için hiçbir sebebin yok dedi. yanlızca enfeksiyon var dedi oda fitille ilaçla geçebilecek birşey dedi.. temmuzda korunmayı bırak dedi ... herşey normal görünüyor dedi.. ben dedimki çok korkuyorum tekrar dış gebelik geçirirm diye oda tabiki diğer insanlara göre dış gebelik geçirme riskin daha fazla oldu ama bu normal gebe kalamaman için bir sebep değil dedi biraz da şans işi dedi.. sen dedi korunmayı bıraktığın ikinci ayda hemen hamile kalmışsın bile dedi büyük bir sorun yoktur ...rahim filmi falanda şu aşamada gerek yok zaten bir tüpün tıkalı olsa bile diğer tüpünle hamile kalmayı bekliyecen dedi eğer tekrardan dış gebelik geçirirsen onu düşünürüz dedi.. hem manevi hemde maddi anlamda zor süreçler dedi seni bu aşamada asla onlara sokmam dedi.. sen şimdi hiçbişeyi kafana takma güzelce tatiline gitt dedi tatil dönüşü bebek çalışmalarına başla dedi olumlu düşünkü olumlu olsun dedii...eğer yedi sekiz ay içinde hamilelik olmazsa o zaman bazı şeyleri düşünürz dedi şimdi gerek yokdüşünmeye dedi.....ayy kızlar böyle şeyler dedi ya o kadar mutlu oldumki içim  birazda olsa rahatladı artık takmıyorum kafama... biraz fazla yazdım kusura bakmayın içimi döktüm ya :)  :hieyt: :hieyt: ayy bence de biraz değil çok olmuş ya  :k06: :k06: :k06: :k06:
9
ilk hamileliğim de dış gebe oldum. ama tekrar hamile olmaktan korkuyorum bi dahakine dış gebe olmamak için ne yapmalıyım çok merak ediyorum
10
ya bana dış gebelik dendi ama çok korkuyorum değerime iki günde bir bakılıyor 461 çıktı sonra 430 en sonda 518 çıktı kendiliğinden düşmüyor dedi iğne yaptı iğneden sonra test yapmadık yarın iğneden sonra ağrım fazlalaştı ama iğne yaradı mı kendiliğinden mi düşüyor çok korkuyorum ameliyat olmaktan bana bilgi verin lütfen  :crybaby2: :crybaby2:
11
ya o kadar karışıkki durumum bir martta adet oldum ondan sonra 26 martta tekrar kanamam oldu. aradan 11 gün geçti sağ kasığım ağrı hissettim 24 saat geçtikten sonra da kanamam oldu yiine.. bende korktum hemen doktora gittim kan tahlili falan yaptı gebesiniz dedi 461.7 çıktı benle eşim şok olduk ama nasıl olur dedim ben 26 martta adet oldum iki gündürde kanamam var dedim tekrar cuma günü gel tahlil yapacaz yani şimdi ben düşük mü yapıyorum anlamadım ki buruk bi sevinç yaşadık ya