Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - BoNCuK GöZLüM

1
Satmak İsteyenler / AWYEN İLE YENİ BAŞLANGIÇLAR
09 Aralık , 2012, 18:01:49
AWYEN    Network Marketing ( Çok Katlı Pazarlama ) yeni nesil pazarlama modellerinden birisidir. Bu pazarlama modelinde kazan-kazan felsefesi uygulanmaktadır.
Sistem kişilere kaliteli ürünleri ilk elden satın alma imkanı sunar ve para kazanmak isteyen kişilere de belirli bir plan dahilinde komisyon verir. Klasik ticaretten faklı olarak bu sistemde sadece kendi satışlarınızdan değil, kuracağınız pazarlama ekibinin yaptığı satışlardan da kazanç elde edebilirsiniz.
Temel mantığı, bir kişinin %100 çabası yerine, 100 kişinin %1 çabası ile çalışmaktır. Yani tek başınıza 100 günde yapabileceğiniz bir işi 100 kişilik bir grupla 1 günde yapabilmektir.



Bu iş yasal bir iş mi?

    Sistemimiz, doğrudan satış sistemi olup, dünyaca kabul görmüş olan satış stratejisi olarak kullanılan bir sistemdir. Tabii ki gerçek ve tamamen yasaldır. Aldığınız tüm primler ve ürünler faturalandırılarak vergisi ödenmektedir. Satılan tüm ürünlerde KDV, aldığınız primlerin ise stopaj vergisi ödenmektedir.

Bu işe nasıl başlarım?

    Sistemimize üye olabilmek için mutlaka bir referans göstermelisiniz. Sitemizdeki "Temsilci Olmak İstiyorum" bölümüne girdiğinizde, üyelik formunda referans müşteri adı bulunmaktadır. Orada büyük ihtimal bir üyemizin ismi yazacaktır çünkü şirket reklam vermez. İnternetteki tüm reklamlar üyelerimizindir ve onların referans linklerine tıklamışsınızdır. Eğer herhangi bir referansınız yoksa bu kısma 1 yazmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde sisteme direkt kaydolmuş olursunuz. Şirket dilerse, daha sonra size bir referans üye belirleyecektir. Formda istenen diğer bilgilerinizi doldurup üyelik paketinizi de oluşturduktan sonra 3 gün içerisinde belirtilen hesap numaralarına üyelik paketi ücretinizi yatırdığınızda üyeliğiniz aktif olur ve çalışmaya başlarsınız.

Üye olduktan sonra nasıl çalışabilirim? Ne kadar kazanırım?

    Üye olduktan sonra hem üye yaparak, hem satış yaparak, hem de ekibinizin yaptığı her satıştan kazanç sağlarsınız. Öncelikle ekibinizi kurmanız gerekmektedir. Bunun için ise ilk etapta çevrenizdeki en yakınlarınızdan, komşularınızdan, akrabalarınızdan başlayıp iş fırsatımızı sunarak onları da sisteme dahil edebilirsiniz. Etrafınızdakilerden sadece 3 kişiyi sistemimize kattığınızda ve onlar da aynı şekilde sadece 3'er kişiyi üye yaptıklarında ekibinizde binlerce kişi olmuş olur. Sonraki aylarda ise bu binlerce kişinin aldığı her üründen size prim gelecektir.

Her ay aktiflik şartı var mı? Sürekli ürün almak zorunda mıyım?

    Her ay primlerinizi almanız için ürün almanız gerekmiyor. Sistemimizde bu şekilde aktiflik şartı yoktur. Ürün alsanız da almasanız da ekibinizdeki kazancınız hesabınıza aktarılacaktır. Ekip cirosu primi hakeden temsilciler için 3 ayda bir 100 TL'lik kendi ihtiyaçlarını sistem üzerinden alma zorunlulukları vardır.

Ne gibi ürün çeşitleriniz var?

    Mikrofiber ürünler, giyim, temizlik, kozmetik, takı, ev gereçleri gibi 6 ana ürün grubunun yanı sıra birçok kategoriden 600'e yakın ürün çeşidi satışınız için sunulmuştur. Sürekli artan ürün çeşitleri ile çok geniş bir ürün gamına sahip olan sistemimiz sayesinde hem kendi alışverişinizi indirimli yapacak, hem de satışlarınızı çok rahat gerçekleştirebileceksiniz. Tüm ürün çeşitlerimizi görmek ve sipariş verebilmek için www.awyen.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Ürün fiyatları nasıl? Piyasa şartlarına uygun mu?

    Ürün fiyatlarımız piyasa fiyatlarının üzerinde değildir. Piyasa değerinde sizlere satış için sunulmaktadır. Yani katalog satış fiyatları kesinlikle satılabilir şekilde belirlenmiştir. Bunun yanı sıra, ürünleri temsilci özel fiyatıyla aldığınızda piyasanın da altında alışveriş yaparak kendi ihtiyaçlarınızı uygun fiyata temin etmiş olursunuz. Fiyat politikamız gereği sisteme koyduğumuz ana kalemlerde ekonomik ürün gruplarımız da mevcuttur. Yani herkesin kullandığı ürünlerin her kesimin bütçesine göre satışını yaparsınız.

Girişteki üyelik paketinde bizlere neler geliyor? Paket içeriği nedir?

    Başlangıç paketinizin içeriğinde 100 TL katalog fiyatlarından (sizin seçmiş olduğunuz) ürünler bulunmaktadır. Bunun yanısıra bu pakete ücretsiz katolok , fiyat listeleri, sistem detaylarının ayrıntılı anlatımının bulunduğu temsilci el kitabı ve sistem ile ilgili diğer dökümanlar mevcuttur.

Kredi kartıyla ödeme seçeneğiniz güvenilir mi?

    128 bit SSL güvenlik sertifikası vardır. Gerek kişisel bilgileriniz gerekse kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde kimsenin eline ulaşmamaktadır. Sitemizde ve sistemimizde üst düzey güvenlik sağlanmıştır.

Neden üyelik formunda TC kimlik numaramız isteniyor? Hesap bilgilerimizi de veriyoruz, ne derece güvenlidir?

    Sizin adınıza fatura kesebilmemiz için mutlaka vergi numaranız ya da TC kimlik numaranız gerekmektedir. Sadece fatura kesebilmek için bu bilgi sizden istenmektedir. Gerek TC kimlik numaranız gerekse banka bilgileriniz sizin için risk taşımamaktadır. Yani sizin banka hesabınıza sadece para yatırılabilir, başka hiçbir şey yapılamaz. Aynı şekilde TC numaranızla da sadece kimlik bilgilerinize ulaşılır ki bu bilgileri üyelik formunuzda zaten veriyorsunuz. Sizlere kazançlarınızı aktarabilmemiz için de herhangi bir bankadaki hesap bilginiz gerekmektedir.

Üyelerimin kontrolünü nasıl yapabilirim?

    Hesabınıza giren tüm üyelerinizi, onların da her birinin üyelerini, ödeme tutarınızı, şu ana kadar yapılmış tüm ödemeleri ve ekstrelerini internetten kullanıcı girişi yaparak kontrol edebilirsiniz.

Kargo masrafları kime ait?

    Temsilci olduktan sonra vereceğiniz siparişlerde 75 TL ve üzeri tüm siparişleriniz için kargo masrafları şirkete aittir. 75 TL'nin altındaki siparişlerde ise Türkiye'nin her yerine sabit kargo ücreti alıcıya aittir. Sisteme girişteki ilk alışveriş paketinde kargo bedeli şirkete aittir.


Awyen Doğrudan Satış Sistemi'nin fırsatlarla dolu dünyasında birlikte kazanmak için lütfen aşağıdaki linke tıkla,

http://awyen.com/UyeKayit.aspx?ReferansKodu=41082847

RANA ASLANHAN

2
Satmak İsteyenler / AVON BENDEN ALINIR...
07 Aralık , 2012, 14:58:04
UYGUN FİYATA ÜRÜN VERİLİR KARGO İLE HERYERE GÖNDERİLİR.... SİZDE EVİNİZDEN PARA KAZANMAK İSTEMEZMİSİNİZ () TEMSİLCİ YAPILIR
3
 :love9: :love9: :love9: uzun bekleyişin ardından hiç ummadığımız bir zamanda aldık bu güzel haberi Allahım dualarımı kabul etti bu mübarek günlerde bizimde yüzümüzü güldürdü...Rabbim tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah :amin: :amin: :amin:
4
Tanışma Bölümü / MERHABA KIZLAR
05 Haziran , 2010, 19:39:29
 SLM KIZLAR ARANIZA YENİ KATILDIM BURADAKİ PAYLAŞIMLAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENDE KATILMALIYIM DİYE DÜŞÜNDÜM VE ŞİMDİ SİZLERLEYİM  :occasion14: :occasion14: :occasion14: