23 Nisan , 2024, 13:33:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ✿sweet_sweet✿

1
Arkadaslar yazmak isteyenler buyrun konuyu acmis bulunuyorum  :k06:

ben bugun oglumla evde futbol oynadim   :k06:

arkasindan lego dizdik yiktik dizdik yiktik  :k06:  sonrasindada evi topladik daha dogrusu topladik geri dagittik  :k06:

disari cikartacatim oglumu ancak hava soguktu oyun parkina goturecektim.. artik yarina kaldi.. :k06:
2
arkadaslar gecenlerde bu konuyu actim, bir kac arkadasim sagolsun yardimci olmuslardi, ancak konu guncelleme yapilirken silinmis, oyuzden yeniden aciyorumm.. birde son zamanlarda hangi sanatci ve sarkisi cikista yani tavsiye ederseniz dinlemek istiyorum..

ben 2 senedir turkce muzik dinlemedim desem yeridir.. en son hande yener romeo sarkisi doneminde kaldim  :k06: gultanesi vermis oldugun linki yapamadan konu silindi gitti.. ucretsiz ve kanunen yasal olan muzik indirme programlari varsa eger cokk sevinirimm.. bu arada sarki turu farketmez, pop sarkicilari yahut slow sarkilar olabilir..  tesekkurler 

opuyorum herkesi  :opucuk: :flowers:
3
evettt kizlarr.. :hieyt: :hieyt:

ilk olarak ben baslayacaktim, ancak bugun evi alt ust ettim, butun esyalarin yerini degistirdim, fotograf makinamin kablosunu bulamadim gece vakti, yarin ilk isim duvarimda asili olanlari yuklemek olucak.. :hello2:

sizlerde isterseniz yukleyin, birbirimize guzel fikirler verelim.. :love9: :love9: bebek odamizdakiler,salon mutfak vs butun odalar icin gecerli.. :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

hepiciginizi en kocamanindan optum :flowers: :flowers: :flowers: :opucuk: :opucuk: :opucuk: saglikla kalin :love9:
4
Ogulcugumun ilk disi geldi tezeleri  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:  :hello2: :hello2:  aglarken birde baktim ki birsey parildiyor, elimi agzina bir goturdum.. anamm disimiz gelmis :hello2: :hello2: :hello2:

oglum cokk huzursuzdu bu aralar, ara sira vucud sicakligi degisiyordu, sukurler olsunki baslangici yaptikk.. :nazar: :amin:

eh koca adam oldu artik ciksin yahuu :k06: :k06: :k06: :k06:

simdilik tek disi patladi, ust dis etleri sis, ancak ne zaman gelir bilmiyorumm :D

cuma gunu dis bugdayi yapicam, Allah izin verirse :D :D

14 subat oglumun dis gunu olacak artikk :k06: :k06:

dis bugdayimiza hepiniz gelin tezeler bekliyoruzz :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

sizleri cokk opuyoruzz saglikla kalin  :flowers: :opucuk:
5
selam kizlar :flowers:

bu konu basligina, bebekler ile ilgili konulari yazmak istiyorum, farkli farkli konular ekleyerek bilgi alisverisi yapmanin iyi olacagini dusundumm :love7:

bebek sagligi, gelisimi, anne ve baba iletisimi, sosyal ve fiziksel aktiviteler vs... bircok benzeri konu ve degisikk konulari firsat buldukca burada paylasacagim :sunny: :sunny:


yine degisik konulari paylasmak isteyen olursa, buraya yazarsa guzel bir paylasim olacagina inaniyorum.. :hello2: :hello2:

hepiniz saglikla kalin :flowers: :flowers:

6


Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us

7


Uploaded with ImageShack.us

(alintidir)

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
8
Anne karnındaki bebeklerin ultrason görüntüleri ebeveynler için çok önemlidir. Yeni teknoloji daha fazlasını sunuyor...

Doğmamış bebeklerinin resmini ultrasonda ilk defa görmek için önce siyah beyaz resimler, sonra renkli ultrason kullanıldı ve ebeveynler bu gelişmeler karşısında çocuklarını doğmadan görebilme şansını yakaladı. Şimdi de yeni teknoloji sayesinde hamile kadınlar, doğmamış bebeklerinin gerçek boyutlu bir modellerini de ellerine alabilecek.

Brezilyalı Doktora öğrecisi Jorge Lopes hamile annelerin hayallerinde yer alan bir çalışmaya imza attı. Anne karnındaki bebeklerin boyutlarını hızlı prototip üretme teknolojisi kullanarak plastiğe benzer bir madde ile elle tutulur hale getirdi.

Londra Royal College of Art (RCA) öğrencisi Jorge Lopes, ultrasondaki bilgilerin MRI tarayıcılarından gerçek boyutlu embriyo modellerine çevirme işini başlattı ve anne adaylarının elllerine, bebeklerinin gerçek boyutlu modellerini verdi.

Lopes yaptığı açıklamada "Anneler ultrasondan gördükleri cenin pozisyonundaki bebekleri ile aynı boyutta olan plastik bebekleri görünce çok şaşırıyorlar. 12 haftadan 32 haftaya kadar her boyut bebek görünebiliyor. İkizlerin bile anne karnındaki görüntüsünü elde ettik. Hızlı prototip üretme sayesinde ekrandaki bebeklerin görüntüsü kağıt yerine küçük plastik bebekler şeklinde üç boyutlu olarak çıkıyor" dedi.

Üç boyutlu plastik bebeklerin, hem bilim açısından hem de sanat açısından kayda değer bir gelişme olduğu düşünülüyor

(Alintidir)



Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us
9
esleriniz yardimci oluyor mu, bu konuda ne kadar istekli, ve bebekle ilgili hangi konuda daha basarili.. ::) ::)

:icon_scratch: :icon_scratch:
10
Bu kutsal gorevi tasimasi buyuk bir mutluluk oldugu kadar, cokkta sorumluluk isteyen birsey.. istedim ki buraya hergun annelik duygularimizi yazalimm..

su anda oglumu ayagimda uyuttum.. ve

ANNE OLMAK, bebegini ayaginda uyuttuktan sonra, yaninda ortecek birsey yoksa,yavrusu usumesin diye uzerindekini cikartip bebeginin uzerine ortmektirr.. :love9: :love9: :love9:

11
oglum 9.ayina girecek yakindaa.. yaa bu zamana kadar istah sorunumuz yoktuu..ancak 1 haftadirr fazla birsey yediremiyorum agzini kitliyorr.. acaba dismi cikarticak bilemiyorumm.. yani neden boyle oldu.. o yesin diye yapmadigim maskaralik kalmadi ::) :'( :'( :'( donem donem boyle seyler oluyor sanirim.. yogurdu cokk severdi yavrucum, onuda zor yediriyorum artikk..  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: basima agrilar giriyorr, mahvoldum kac gundur :sad1: :sad1: :sad1:

yani huyumu dedigisiyor bilmiyorumm.. hic boyle yapmazdi oglumm :'( :'( :'(

dusun dusun, ne versem acaba, neyi neyle karistirsamda yedirebilsem :'( :'( ::) ::) ::) ::) ::)

off offffff :-[ :-[ :-[ :-[
12
yarindan itibaren birkac gun burada olmayacagim, simdiden bircokk arkadasimin buradanda yeni yilini kutlamak istedimm..

Demetcim (zeytinimin annesi)    :nazar:

Gulsahcim (yakisikli prenslerin ikizlerin annesi)  :nazar:

Nurcum (pamuk yanakli prensesin annesi)  :nazar:

Duygucum (guzel prenseslerin, ikizlerin annesi)  :nazar:

Aysecim (yakisikli pasanin, guzel guluslu prensin annesi)  :nazar:

ilknurcum ( bal kaymak prensinin annesi)  :nazar:

Gozdecim (nami deger ruzgar pasanin annesi)  :nazar:

Sevilcim (pamuk prensesin annesi)  :nazar:

Selmacim (guzel prensesini annesi)  :nazar:

Selmacim (esmer guzeli tatli prensin annesi)  :nazar:

Sibelcigim (dunyalar tatlisi arkadasim)  :nazar:

Belmacim (yakisikli prensinin annesi)  :nazar:

Gulfercim (kocaman abla olan biricik pamugun annesi)  :nazar:

Sahracim (boncuk gozlu pasanin annesi)  :nazar:

Mugecim( guzel prensesin annesi)  :nazar:

Ezgicimm (yeni yasina giren guzel sekerin annesi)  :nazar:

Edacim (yeni annecik, tosuncugun annesi)  :nazar:

Yesimcim (yakisikli prensin annesi)  :nazar:

Tulincim (guzel prensesi ve prensinin annesi)  :nazar:

Nuraycim (seker prensesin annesi)  :nazar:

Sibelcim (yakisikli prensin annesi)  :nazar:

Eminecim (tatli prensesin annesi)  :nazar:

Gulcincim (pamuk sekerin annesi)  :nazar:

ve diger butun arkadaslarimin yeni yillarini kutlarr.. nice saglik, huzer dolu yillar dilerimmm... :love9: :love9: :love9: :love9: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers: :flowers:
13
kis ayinda bebeklerin yuzu daha hassas oluyorr.. gecenlerde oglumu gezdirmeye cikarttim yanaklari kipkirmizi oldu bir cokk krem kullaniyorum ancak turkiyede hangi kremler iyi oluyorr yazarsaniz sevinirimmm ??? ??? ???

tesekkurler :flowers:
14
malum kis ayina girdikk.. kucukken anneannem bana kisin bol bol pekmez yedirirdi kansiz olmayim usumeyim diyee.. :k06: :k06: :k06:

annem turkiyeden evde yapilmis pekmez yolladi mert icin, ancak nasil kullanmaliyim ne zaman baslayayim bilmiyorumm.. benim doktora kalsa simdi yedirme der ;D ;D ;D ;D ;D  sizler ne zaman basladiniz yahut pekmez veriyormusunuzz..  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
15
aranizda bebegine meyveli yogurt yediren var mi?? muzlu, seftalili ben yediriyorum gunde 2 kezz.. aklima takilan sey, meyveli yogurtlarin icindeki seker miktari fazla oluyor, acaba yedirmesem mi? sizler ne yapiyorsunuzz..

not:  ev yogurdu yedirenleri sormuyorumm.. onu ben yediriyorum ondan yana aklima takilan birsey yok.. mumkunse sadece meyveli yogurt yedirenler ve bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazsinlar.. tesekkurler :flowers:
17
benim eskiden bebekligimden kalann mavi bir ayicigim varr.. tabiki baya bir yirtikk eskii.. birde takunya ayakkabilar 1 numara, dogum gunumden kalma bebek elbisem varr  :love9: :love9: :love9: :love9: resimlerini cekip buraya koymak isterdim ancakk turkiyede kaldi hepsii ::) ::) ::)
18
ben pecete biriktirirdim renkli renkli, her misafirlige gittigim evden toplardimm.. :D :D :D :D :k06: :k06: :k06: birde pul kolleksiyonum vardi aklima geldikce yazarimm.. bide hic dokundurmazdim kimseyee :k06: :k06: :k06: :k06:
20
evet arkadaslar benim bebegim simdilik elma puresini seviyor birde havuc puresi ;D ;D ;D tabi daha isi ilerletmedikk yeni yeni basliyoruz besinlere vss..   :k06: :k06: :k06: :k06: cokk nazlanarak yiyo hatta bazen hic yemek istemiyor ama idare ediyorum simdilik  :nazar:

sizlerde durumlar nedirr hepinizi opuyorum :flowers: