28 Mart , 2024, 11:57:22

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - RuHGuZeLi

1
16haftalık hamileyim çok mutluyum rabbim kaybettiğim bebeğimi yeniden gönderdi.
2
Bebeğimi Kaybettim :( / Bebeğimi yitirdim...
08 Mart , 2013, 02:12:10
Daha yeni yeni kendime gelebiliyorum. Tam bir ay oldu yavrumu kaybedeli... Kalbi hiç atmadı kuzumun...Kanama yüzünden devlet hastanesine gittiğimde doktor kesende yamukluk var ve kalp atışı görülmüyor. 1 gün müşade altında kal yarın renkli ultrasyonla bakarız dedi ve yaruma renkli ultrasyonda bakamadan hastaneye yattığım gün düşürdüm  :y25: Eşimin askere gitmesine tam 1 hafta vardı ağlıyamadım yasını tutamadım yavrumun eşim üzülmesin aklı bende kalmasın diye... Şimdi tek başımayım ne eşim ne de yavrum var gurbet ellerinde tek başıma kaldım  :y25: Allahım bana sabır ver yarabbim  :amin:
3
Mrb güzel kuzum.. Seni uzun zamandır bekliyorduk. Fakat babanın askerliği araya girince ertelemiştik gelişini. Şuanda tam bir ay var babanın askere gidişine ve biz seninle beraber bekliyeceğiz kuzucum...
Senin geldiğini hissediyordum ama baban bana inanmadı  :k06: İdrar testinde hafif silik bir şeydin. Eczacı bile gebelik yok demiş  :k06: Ben gene de inanmadım ertesi günü gittim kan verdim veeeee sonuç 249  :hello2:

Tabi babanı gönderdim sonucu almaya çünkü korkuyordum kuzucum daha öncede çok yaşadım. Doktorda negatfi cümlesini duymaya veya gebelik yok sözünü...
Baban önce şok geçirmiş su filan içirmişler kendine gelir gelmez hemen bir çiçek yaptırıp eve geldi kapıyı açtığımda gözlerinden yaşlar damlıyordu. Okadar çok sevinmiş ki geldiğine...
Oturduk uzun bir müddet ağladık kuzum.Daha sonra ne yapacağız nasıl olucak diye plan yapmaya başladık.bBiliyorum bu planlar için erken bir zaman ama çok bir vaktimiz yok ki birtanem bu bir ay içerisinde olabildiğince senle ilgili planlarla geçicek hayatımız  :k06:
Seni öğrendikten sonra hemen doktor ayarlayıp muayeneye gittik kuzum. Ama küçük olduğundan karından görünmedin kuzucum. 1 gün geçmesine rağmen bhcg 441 olmuştu doktor iyi artış gösteriyor dedi.
Haftaya salı günü tam 7 haftalık oluyorsun ve kontrolümüz var anneyi üzme de kalp atışını da kendini de göster olur mu kuzum benim...
Hoşgeldin bebeğim ailemize...
4
Eşimin askere gitmesine tam 1 ay var ve biz çocuğu ertelemiştik şimdi 5+5 günlük hamileyim.... Tam olarak ne hissedeceğimi şaşırdım... Bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyorum... Eşim çocuğunun gelişimini göremeyecek...
5
Anne Olmak İstiyorum / Bir bakar mısınız?
19 Ocak , 2012, 08:14:53
3+6 haftalık bir gebelik idrar testinde anlaşılır mı ? Kızlar gözlerim mi bozuldu ben mi yanlış görüyorum diye ışığa çevirdim karanlıkta baktım idrar testinde çok hafif silik bir 2. çizgi gördüm. Kafam allak bullak oldu. Dün miğdem bulanmıştı sudan. İçime kurt düştü test yaptım çok erken diye diye ama silik 2. çizgiyi gördüm. Adetim 25 inde bu kadar erken gebelik belli olur mu ki idrar testinde?
6
ARKADAŞLAR ADETİM BUGÜN BİTTİ. AMA 2 GÜNDÜR KASIKLARIMDA İĞNE BATMASI GİBİ AĞRILAR VAR VE ELİMLE ELLEYİNCE BEZELYE GİBİ BİR ŞİŞLİK GELİYOR . BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞANIZ  VAR MI ?


NOT : ÜSTÜNE GÖRME ŞEKLİNDE AZ VEYA KISA BİR ADET DÖNEMİ GEÇİRMEDİM. NORMAL BİR DÖNEM GEÇİRDİM BİRAZ KIVAMI AÇIKTI O KADAR.
7
Dün gebelik testi yaptım yarım silik bir şey çıktı. Tüm silik çıksaydı anlardım ama yarım silik nedir kızlar hiç başına gelen var mı. Kafayı yemek üzereyim :cildir: :cildir: :cildir: