09 Mayıs , 2024, 07:11:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

16
Ayşeciğim uzun zamandır ilk kez giriyorum ve ilk kez görüyorum konunu canım benim hayırlı uğurlu olsun bebiinnn...Zor zamanlar geçirmişsiniz. Ama bak bitti. Şimdi kollarındadır kuzucğun missslerrr gibi kokluyosundurr :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:... Darısı bizlerin başına inş. canım...  :amin: :amin: :amin:
17
24 güncük mü kalmış aaaaa  :-ooo :-ooo :-ooo :-ooo   :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:  :hello2: :hello2: :hello2: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim: :basardim:
18
İyi günler tatlı göbüşler bugün hem tırstım hem  de mutlu oldum...
Bugün kontrolümüz vardı devlet hastanesinde. Gittiğim doktor bebeğimin 32 haftalık göründüğünü söyledi. Gelişiminin durduğunu söyledi nasıl üzüldüm dünya başıma yıkıldı sanki. Hareketlerini hissediyordum bebeğimin. Nts ve renkli doppler istedi. Nts de kalp atışları normal çıktı sancımda yok. Renkli doppler için 15:30 a randevu verdi. O saate kadar nasıl dayandım bilemiyorum öldüm öldüm dirildim. Ya dedim gelişimi durduysa sezeryanla almak zorunda kalabilirlerdi bebeğimi :14::14::14::14: 15:30 oldu renkli dopplere girdim bir baktım bebişime 35 haftalık görünüyor. O kadar mutlu oldum ki kuzumu görünce. Çok şükür Allahım dedim. 2600 gr 47 cm boyu. Hala ters duruyor oğluşum makat duruş. Hemen raporları doktoruma götürdüm devlet hastanesindeki. Sanırım karıştırdım dedi ki çok yoğun doktorum. Biri çıkıyor biri geliyor ki ben çok memnunum doktorumdan. Çok nazik ve riskli gebelik uzmanı. Bende yoğunluğuna verdim bu durumu. O 4 saat nasıl geçti bir ben bir Allah bilir.  Artık haftada 1 gidicem doktoruma haftada bir gel dedi.Son kontrolümdü ama eşim geldikten sonra 1 kere daha gitmek istedim ki gidiceğimde... Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
19
Ayşeciğimin doğurmasıyla sıralamamız yükselmiş  :hieyt: :hieyt: Şafak 38 olmuş  :-ooo :-ooo
20
Bugün kontrolümüz vardı. Aklıma gelen her şeyi sordum.
Oğluşum 2,058 gr olmuş. :nazar:
Karın sertleşmesi normal dedi ama gene de ntsye girdik sancımız çkmadı.
Tansiyonumuz ne hikmetse doktorun odasında 11-6 idi. Sağlık ocağında 15-11... Gene de idrar tahlili yaptı sonuç tertemiz
Böbrekler için bebek büyüdüğü için baskı yapmış olabilir bol bol su iç dedi.
Günde 3 tane de ceviz ye beyin gelişimi için dedi.
Kan sayımımız yapıldı sonuç çok iyi. Demir hapımızı günde 1 taneye düşürdük.


Tek kötü yanımız normal satımıza göre 34 haftalık olan bebişim 32 haftalık gözüküyor ama normalmiş 2 hafta geç döllenme olmuş. Sat tarihini baz almamam gerekiyormuş. 2 hafta gecikmeli kuzucuğuma kavuşcam.Oğluşum iyi olsunda varsın öyle olsun... :love9: :love9:

Bir de hala oğluşum dönmedi hala ters :tongue3: :tongue3:

Doktorumuz en ufak bir lekelenme kan görürsen hemen acile geliyorsun dedi.Bebeğin erken gelebilir dedi.Neden dedi anlamadım ve sormayı da unuttum.
İşte bizden bu kadar her şeyimiz normal çıktı Allah a şükür...
21
Ay kuzucuğummm inş hemencecik birbirlerine kavuşurlar  :amin: :amin: Bugün dua edicem yatarken bol bol onlara...
22
Dura dura gideceğiz zaten artık her mola yerinde durup az yürürüm ön koltuğu da en geriye alıp iyice yatırıcam.Bakalım ne olcak...
23
Ayşecim doğurdu mu acaba çok merak ettim inş bebişde kendisi de iyidir. :amin: :amin:
Şafak 39  :-ooo :-ooo
24
Vallahi bilmiyorum ki canım ben hiç tuz yemem. Bol bol su içerim. Ama ne zaman yürüyüşe çıksam sağlık ocağına da uğruyorum. 15 dk dinleniyorum ölçtürüyorum 15-11  :y25: :y25: Yarın idrarda proteine baktırcam inş. ters bir şey çıkmaz. Maşallah oğluşuma -30 da çok iyiydi +30 dan sonra full rahatsızlık  :y25: :y25: Babamızın gelmesine dayansa oğluşum öpüp başıma koyucam iyice tırsttım  :y25: :y25: :y25: 21 günümüz kaldı babamızın gelmesine geldiğinde de evimize gidicez tam 7 buçuk saatlik bir yola gidicez kendi arabamızla  :y25: O kadar çok rahatsızlığım var ki tek tansiyon olsa öpüp başıma koyucam.
25
Napıyorsunuz kızlar ben salı günü kontrole gideceğim tansiyon tavan yapmış durumda tırsıyom  :y25:
26
Ayşecim sağ salim kucağına al minnoşunu bize de haber ver olur mu aklım sende... İnş hiç bir sağlık problemi yaşamazsınız canım sende bebişde... Dua ediyorum sana...
27
Ayşe sancın var mııııı ??? Allahım ne kadar heyecanlısındır şimdi kim bilirr  :cildir: :cildir: :cildir: Biz de o günleri görücek miyiz acaba... Şafak 41  :-ooo :-ooo
28
Canım valla bende kaç gündür oğluşumun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeyim diyorum yemin ederim ayağa kalkamıyorum hele eğilip doğrulmak imkansız gibi bir şey... 2 dk bir şey yapsam nefes nefese kalıyorum. Bir an önce hazırlasam iyi olucak böyle giderse doğum yaklaştıkça iyice nefes alamıcam gibi. Bence sende bir an önce eşyalarını hazırla derim sonrasında zor oluyor...
29
Amin canım hepimizin gönlündeki gibi olur inş.  :opucuk: :opucuk:
30
32 hafta yaşındayım, buraya yuvarlandığımda çok büyük bir yer gibi gelmişti bana, şimdi sığamıyorum herhalde yakında gideceğim buradan, zaten karanlık bir yer. Belki başımı aşağı çevirirsem daha rahat sığarım. Boyum 40,5 cm. ve ağırlığım 1,8 kg. oldu nasıl döneceğim ki. İki haftada bir doktora gidiyoruz, sorun ben değilim aslında, ben gayet iyiyim, duyularımın beşi de tam olarak çalışıyor ama anneciğin psikolojik problemleri var, çirkin olduğunu, babamın onu sevmeyeceğini düşünüyor. Bence yanlış " babam bana onu çok sevdiğini söyledi bana, özellikle beni dünyaya getirmek istediğinde sevgisinin daha da çoğaldığını, mutluluklarının görünen bütün olumsuzluklara rağmen daha fazla olduğunu da söyledi."


Anneciğim dön artık bebeğim başını aşağı çevirebilecek misin bitanem ? Maşşallah tosunuma  :nazar: