Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - lagrima

1111
Alıntı yapılan: __nil__ - 15 Ocak , 2012, 01:49:12
Alıntı yapılan: lagrima - 15 Ocak , 2012, 01:32:48
selam bende katıldım aranıza.. Allah nasip kısmet ederse mart sonu nisan başı oğluma kavuşacagım...

merhaba hoşgeldin aramıza.senide listeye eklerim eğer istersen bunun için beklenen doğum tarihini yazman yeterli
hoşbuldum. şimdi sata göre 4 nisan. ama 1 1.5 hafta geç döllenmem var ultrasonlarda cıkan ve doktora göre 14 nisan. hayırlısı bakalım. ben sezeryan düşünüyorum zaten o sebeple ben karar vercem tarihine bir aksilik olmaz sa :D
1112
Alıntı yapılan: KONYALI - 15 Ocak , 2012, 03:38:41
salam sosis sucuk çiğ ete gırıyor yeme cnm özen göster biraz ona...mayoneze gelınce ne kadar yıceksını mayonezi...
hem çiğ çiğ yemiyorum hemde sık sk yemiyorum ki. mayonezi haftada bir mutlaka yiyorum çünkü fast food yiyorum, diğerleride dediğim gibi ayda 1 falan mangal yumurtanın içinde falan. ama çok şükür her kontrolüm yapılıyor ters gidem bir durum yok.. tevekkül etek lazım yaa. Rabbim yazmasın yeter..
1113
merhaba benimde diz üstü pc var hep koltugun kolunda duruyor.. Allah ın izni ile birşey olmaz.. azcık tevekkül etmek lazımm
1114
ben de yiyorum hatta doktorum sosis sucuk falan yeme dediği halde yiyorum hergün değil ama yiyorum odlugunda.. şunu yemiyim bunu yemiyi demiyorum..  :)
1115
hamile kaldıgımı öğrendiğim günden beri ben müzik yerine Kuran ı Kerim dinletiyorum.. birlikte dinliyoruz.. müzikten daha faydalı olduguna inanıyorum ki öylede bence :)
1116
selam bende katıldım aranıza.. Allah nasip kısmet ederse mart sonu nisan başı oğluma kavuşacagım...