Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

DİĞER KONULAR => Güzellik - Bakım - Makyaj => Moda => Konuyu başlatan: cemredemir - 09 Mart , 2020, 14:14:01

Başlık: Bahar Aylarına Dikkat
Gönderen: cemredemir - 09 Mart , 2020, 14:14:01
Havalar ısınıyor kışlıklar yavaş yavaş yerini daha ince kıyafetlere bırakıyor.Ancak bu havalar sizi yanıtlmasın.Havaların bir ısınıp bir soğuyacağı bu zamanlarda vücudumuzun dirençsiz kalabileceği durumlar ortaya çıkması yüksek ihtimal.Hele ki virüsler memleketin dört tarafını sarmışken.Hal böyleyken bizden daha hassas olan çocuklarımız için de önlemleri daha dikkatli almamız lazım.



  Alerjilerin ve diğer hastalıkların başlangıcı olan bu mevsim güzelliği ve canlılığının yanında kendine has sıkıntılarla da geliyor.Bir yağışlı bir sıcak bir soğuk derken gün içinde bile birden çok hava durumuna şahit olacağız.Sabahları soğuk öğle sıcak akşam yine soğuk olması okula giden çocuklar için de iyi planlama yapmamız için bir sebep.Üşümemeleri için sweatleri ve montları biraz kalın  olmalı ancak ısınan havaya göre de terlememeleri için kolay çıkarılabilen ürünler tercih edilmeli. Mevsim ortalarına doğru sıcaklık daha da  hakim oluncaya kadar alt içliklerden şimdilik vazgeçmeyelim .



  Dolabını hem kendisi hem de çocukları için güncelleyecek olan anneler de yeni sezon ürünlerini seçerken fiyatlarına da muhakkak bakacaklar.Sezon başlangıçları herkesin malumu daha pahalı olur ürünler.Bizim gibi bilinçli tüketicilerde  en kaliteli ürünü en uygun fiyata almak için detaylı araştırmalara şimdiden başladı.Dünya markası ürünlerden vazgeçmeyip fiyatını da bütçemize uygun tutmak istiyoruz ve kısa bir araştırmadan sonra ihracat fazlası ürünler imdadımıza yetişiyor.Daha önce defalarca  ucuz çocuk ürünleri ile yaptığım araştırmalar ve yazılarla bu konuda her zaman size bastıra bastıra bunu önereceğim.



  Güvenliği ve tecrübesi bizlere memnun kalacağımız bir alışveriş imkanı sunan firmaları sosyal medyadan ve ya Google aramalarından bulup fiyatları ve şartları karşılaştırın. Bu alışverişe ayırdığınız bütçenizin yarısını belki de bu sayede başka bir ihtiyacınız için kullanacaksınız.



   Hayatınızın baharın güzel güneşli günleri gibi hem mutluluk vermesi dileğiyle.