Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ufağım

1
canını fazla sıkma bide çok stres yapma o bile hamilelik için engel moralini yüksek tutmaya çalış ve iyi düşün...herşey allahtan hayırlısı neyse o olsun....:)
2
Alıntı yapılan: rabia1986 - 18 Ağustos , 2012, 20:20:38
Alıntı yapılan: ufağım - 18 Ağustos , 2012, 17:12:12
bence bu ara test yapsan belli olur diye düşünüyorum ;D

benimde hamile kalmadan önce ki ay 15 gün gecikmiştim sonraki yine aynı diye test yapmadım ilk baştan ama sonra meraktan yaptım zaten her ay test yapmaya başlamıştım...:D:D:D :)


:D tmm  canım ıns yapıcam bugun.gecen ay 2 gun gecıktı benımde bakalım hayırlısı bu ay ıns gelmıstır bebısımız  :)

:):):)inşallah inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.....



Alıntı yapılan: adzcn - 18 Ağustos , 2012, 22:50:57
merhabalar  benimde ilk bebişim olacak  şimdi 7 hafta 3 günlük martın sonları nisan ın başı gibi   inşallh hayatıma   dünya ma katılacak rabbim hepimize bu mutluluğu tatdırsın


amin amin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini....:)hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza o tarifi olmayan güzel duyguyu mevlam hepimize yaşatsın inşallah.....:)
3
bence bu ara test yapsan belli olur diye düşünüyorum ;D

benimde hamile kalmadan önce ki ay 15 gün gecikmiştim sonraki yine aynı diye test yapmadım ilk baştan ama sonra meraktan yaptım zaten her ay test yapmaya başlamıştım...:D:D:D :)
4
siteye gelince ilk buraya bakıyorum rabia hamilemi diye:):) tanımamama rağmen merak ettim....:):)

hayırlı haberler alırsın inşallah... :flowers:
5
Doğum / Ynt: bende dogum yaptım kızlar
16 Ağustos , 2012, 17:40:41
çok güzel  :nazar:+çok sevindim ve duygulandım bizde inşallah bi gün bebeğimizin kokusunu çekeriz doya doya annelik duygusu bambaşkadır eminim... :love7: :love7: :love7: :love7: :love7:
hyırlısıyla evine götürürsün inşallah bebeklerini :love9: :love9: :love9: :love9:
6
geçmiş olsun  :(
hayırlısıyla yeni bi bebeğin olur onunla tüm yaşadıklarını unutursun bende iki kez aynı talihsizliği yaşadım ve üçüncü kez hamileyim hayırlısı allahtan mevlam güzellikler nasip etsin bebeklerimizle... :love9:
7
bende iki doktora gidiyorum arkadaşlar bundan önce iki kere bebeğimi kaybettim :(onun için bi nevi önlem aldık yani şimdi bekliyoruz hafta hafta hesaplıyorum ama devamlı gelişimi ile ilgili bilgiler alarak internetten bilgilenerek geçiriyorum artık herşeyimiz bebeğimiz... :love7: :love9: :love9: :love9:
8
allahın izniyle benimde bebeğim 26 mart gözüküyor... :)

herkesi şimdiden tebrik ederim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak dileğiyle.... :love3: :love7:
9
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba...:)
10 Ağustos , 2012, 13:36:42
hoşbulduk :) :)
10
Tanışma Bölümü / merhaba...:)
07 Ağustos , 2012, 23:39:14
merhaba arkadaşlar ben yeni geldim sitenize hamilelikle ilgili konulara bakarken gördüm siteyi hoşuma gitti üye oldum hepinize iyi geceler...:):)