Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - CAN TANEM

1
Kızlar kürtaj olalı yaklasık 5 ay olacak  :y25: bazı nedenlerden dolayı ancak bu ay baslayabildik suan gonal f kullanıyorum iğneyle yumurta takibi yapıyor doktorum olmazsada aşılama dedi...  :sad1:
Çok duaya ihtuyacım var lütfen dualarınızı eksik etmeyin Rabbim bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
:amin: :amin: :amin:
2
Kızlar kürtajdan sonra 21 kasımda adet oldum ve yaklaşık 1 haftadır adet sancısı çekiyorum normalmi bu ilk defa basıma geliyor yumurtlama günlerimde müthiş akıntım oldu çok az da kahverengi lekelenmem... Yeniden hamilemiyim diye yormak bile istemiyorum tek düşüncem olumsuz bi durumla karsılasmamam... Sizce bu durum normalmi yaşayan varmı?
3
Arkadaşlar normalde görünen smile ler birden gitti ileti sayfasında hiç bişey görünmüyor ayarlarıma baktım normal ama hala yok bu konuda bilgisi olan varmı...
4
Kızlar annem benim hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebeğimin olması niyetiyle 500 yasin toplamaya başladı...

sizlerde benim için 1 yasin okursanız çok seviinirim...

Herkes 1 tane okuyacak şekilde siz veya yakınlarınızdan benim için yasin toplarsanız ve sayıyı buraya yazarsanız çok memnun kalırım Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin inşallah  :amin: :amin: :amin:
5
Kızlar malesef bebeğim beni bırakıp çok uzaklara gitti :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: içim yanıyor herşey yolundaydı dün progestan yazdırmaya doktora gittim bebeğin kalp atışı yok dedi :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: yıkıldım bittim tükendim o anda hemen merkeze kendi doktoruma gittim malesef doktorumda aynı şeyi söyledi dün sabah 9 da aldım haberi perişan oldum doktorum bebek büyümüş kendiliğinden düşmez dedi ve dün akşam kopardılar parçamı benden içim yanıyor kızlar nolur dua edin bana :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
6
Kızlar hala inanamıyorum önceki gün yatmadan önce annemin ısrarıyla test yaptım direk 2 kırmızı çizgi çıktı şok oldum  :hieyt: :hieyt: hiç beklemiyordum dün sabahda doktoruma gittim kanda değerim 1200 çıktı yarın tekrarlanacak dualarınızı bekliyorum inşallah 2 katına yükselir ve sağlıklı bi gebelik olur bu sefer sevincim yarım kalmaz :amin: :amin: :amin:
7
Arkadaşlar lütfen linke tıklayın ve film izleye basın...

http://www.renklerherkesicindir.com/
8
faktor 5 : normal
protrombin hrombin G202110A :normal
mthfr A1298C : normal
mthfr C677T : Heterozigot

Sonuçlar böyle çıktı kızlar yardımlarınızı bekliyorum pıhtılaşma varmı yokmu acaba?
:icon_scratch:
9
Kızlar eşimin ısrarıyla bugün kan testi yaptırdık ve değerim 16.68 çıktı çok farklı bi duyguymuş bunu yaşamak ama henüz tam olarak sevindiğimi söyleyemem adetim 1 gün geçti henüz ama değerim düşükmü yada katlanacakmı diye düşünmek bütün sevincimi aldı götürdü lütfen teyzeleri dua edin değerimiz düzenli bi şekilde yükselsin  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: 
10
Doğum / _nil_ Doğum Yapmış Kızlar :)))
21 Mart , 2012, 18:21:36
Kızlar yaklaşık 1 saat önce nil mesaj attı doğum yapmış çok şükür herşey yolundaymış size mesajını aynen yazıyorum :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

Ben doğum yaptım arkadaşlar 1 gibi. 3.600 gr ve 51 cm doğdu kızım. Bende kızımda iyi. Sütüm hemen geldi çok şükür. Kızım emdi ve koynumdan başka yerde uyumuyor. Ameliyatta herkese dua ettim bol bol. Daha sonra görüşmek üzere.... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Minik Durumuzda hayata gözlerini açtı çok şükür Rabbim hayırlı ömürler versin :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
11
Kızlar bizlerede bilgi olması açısından korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldığınızı yazarmısınız ? :flowers: :flowers:
12
Ayın 11 i adet günüm keşke olmasamda meleğimin geldiğini öğrenebilsem ve hayatımın en güzel 14 şubatı olsa benim için  :y25: :amin: :honk:
13
Din Bilgisi / Kandilde Birbirimiz İçin Dua Edelim
02 Şubat , 2012, 09:15:13
Kızlar birbirimizin duaları İçin Gelin Birlik Olalım. Herşeyin Hakimi Olan Allah'tan Hep Birlikte Ayrı Ayrı Dillerden Ayrı Ayrı Nefes ler İle isteyelim....

Kızlar herkes adını ve kısaca niyetini belirtsin ve bir liste oluşturalım bu listeyide herkes bi kağıtta elinde muhafaza etsin ve kandil gecesi birbirimiz için dua edelim.. Din kardeşlerinin birbirleri için ettiği duanın önemini şu hadislerle aktarmak istedim..

1-Cenab-ı Rabbül Alemin Hz. Musa'ya:

"Ya Musa bana günahsız bir ağızla dua et!" diye buyurdu.

Musa (a.s.):"Yarabbi bende öyle bir ağız yok ki, sana nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim," dedi.

Bunun üzerine Allah'ü Teala:

"Başkalarının ağzıyla dua et çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın, öyle hareket et ki diğer insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Veya kendi ağzını temizle, Allah'ın (c.c) adı temizdir onu zikrederken ağız temizlenir," buyurdu.

2-Ümmü Derda (ra)'dan rivayete göre, Resulullah (sav) efendimiz buyurmuştur:

"Bir müslümanın, bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA'da bulunduğu vakit, bu melek: 'AMİN' der. Ve: 'Senin için de bir misli olsun' der." Müslim-Ebu Davud Tac

3-"En çok kabul edilen dua, din kardeşin gıyabında yapılan duadır" Ebu Davud-Tirmizi: Tac c 5 s 211