20 Mayıs , 2024, 16:34:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gülay t.

1006
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba...
12 Ocak , 2009, 18:41:23
 HOŞBULDUK  arkadaşlar. Ben İstanbul'dayım. Şimdilik 29 yaşındayım ama birkaç aya kadar 30 olacağım. En büyük hayallerimden biri 30 yaşında hamile olmak vaya doğum yapmış olmaktı. Bakalım ne olacak.  Adetim 3 hafta geçti ama biraz daha bekleyeceğim test veya doktor için. Beklemek zor olsa da hayal kırıklığından daha iyi...
1007
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için. Bu ümitle bekleyiş ve hayal kırıklıklarını yaşamayan anlayamaz. Gerçi hiç kimse bimesin zaten bu duyguları ve kolayca bebek sahibi olsun istiyorum ama bir taraftan da biliyorum ki bunda muhakkak bir hayır var.

Siz kaç yıllık evlisiniz?
1008
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba...
12 Ocak , 2009, 01:00:52
Selam ben de bugün üye oldum umarım birbirlerine  faydası olur buradaki herkesin. Bende bebek istiyorum ama tam olarak hazır mıyım diye soruyorum kendime bazen. En uygun zamanda oluruz inşallah
1009
Tanışma Bölümü / Ynt: merhaba arkadaşlar
12 Ocak , 2009, 00:56:57
ben aklıma gelen birkaç ismi yazayım umarım işinize yarar. Ahsen, Beyza,Hümeyra, ben de kız bebek istiyorum inşallah ve olursa bunlardan birisini koyarım büyük ihtimal. Rabbim hayırlı bir evlat versin size inşallah.
1010
Selam arkadaşlar ben de aranıza katıldım. 4 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz artık. Doğrusunu söylemek gerekirse biz çooktan istiyoruz da kısmet olmadı. Daha önce düşük yaptım çok küçüktü. Kimyasal düşüktü galiba kendisini hiç görmedim bebişin. Şimdi yaklaşık 3 hafta adetim gecikti ama kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok. Sonucun negatif çıkmasından korkuyorum.

Çünkü yaklaşık 2 yıldır adetim geçince test yaptırıyorum ama negatif çıkınca çok kötü hissediyorum kendimi. Bu sefer ciddi belirtiler çıkana kadar hiçbirşey yapmama kararı aldım. Hayırlısı bakalım Benzer tecrübeleri olanlar varsa, paylaşırsa benimle çook sevinirim.  :love9: