23 Nisan , 2024, 17:57:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Zeytindalı

1
inşallah perçem...RABBİM  herkese nasip etsinn inş. hamiş olursun haberini alırız :k06:
2
hayırlı evlat en önemlisi tabi ama insanın yinede gönlünde yatan daha ağır basan oluyor....... ben hep kız istiyorum ama çevremdekiler hep senin oğlun olacak diyor nerden biliyolarsaaaa :cussing: :cussing: :laughing7:
3
Moda / Ynt: hamiş kıyafetleri
29 Temmuz , 2009, 12:34:01
hepsi çookk güzell bayıldım wallaa ALLAH ın izniyle hamile kalırsam hiç acımayacağım walla paraya ne istiyorsam alacağım...sonuçta bu duygu çok nadir yaşanıyor bir bilemedin iki.......... :love3: :love8:
4
benim de son 3 günüm kızlar merkatna çatlıyorum kayınvalidem geldi o olmasa kan testi yaptıracaktım olmadı :( bekliyoruz bakalımmmm  :amin: :amin:
5
KEŞKE ŞUAN HAMİLE OLDUĞUMU BİLİP HAVALARA UÇSAYDIM EŞİME HABER VERSEYDİM  :tongue3: :opucuk: :flowers: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
6
oğluşumun adı : DuHa yada EYMEN
prensesimin adı :BeRRa  :love9:
7
makyaj çantam,telefonum ve çikolatam :love9: :love9:
9
yeni bir kaynana bende istiyorum ne bu çektiğim yaaa ....BAŞKADA BİŞİ İSTEMİYORUM :ehi: :ehi:
10
İlişkiler / Ynt: KOCAYI MUTLU ETME YOLLARI
24 Temmuz , 2009, 17:48:16
bende yeni evli olmama rağmen zaman zaman anlaşmazlıklarımız olduğunda eşimden deişmesini kendini deiştirmesini istediğimi dile getiriyorum huyudur asla bişeye hayır demez :) tama hayatım oldu hayatım der bildiğinden vazgeçmez bende deli olurum geneldeeeeeeeee yazık bana  :k06: :k06:
11
arkadaşın da deği gibi en sağlıklısı kendi yöntemlerinle korunmak ...
12
arkadaşlar spiral en güvenlisi diye şimdi her yerde sağlık ocaklarında falan testleriniz temiz çıktıktan sonra takıyorlar hemen ... ama ama amaaaaa
herkese uymuyor bu spiral..adetiniz biraz daha uzun sürüyor ve ara ara da lekeler geliyor
ağır kaldırdığın zaman ise kayma oluyor ve sen bunu anlamıyorsun bile....
hayatta kendime bişey yapmam yok doğum kontrol hapı yok iğne...
erkekler kendileri korunsun yani yazık insan kendine işkence ediyor bile bile...
13
kayınvalidem yoldaaaaa ohh my got!!!
:caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:
:dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
14
İlişkiler / Ynt: KOCAYI MUTLU ETME YOLLARI
24 Temmuz , 2009, 17:33:25
aleyna ahh nerde o günler..... akşama ne var yemekte çayın yanına bişeyler yaptınmı  :k06: kadınlar daha çok istiyor eşlerinde adamların istediğine baksana 4 başlıktan ibaret ama kadınları say sayy bitmezzzz :)))) :hello: :hello: :hello: ::) :D :muzz: :occasion5: :hieyt: :flowers: :love9: :love7: :love3: :love8:
15
İlişkiler / Ynt: KOCİŞLE ARANIZ GENELDE NASIL?
24 Temmuz , 2009, 15:07:52
bencede oturdukları yerde otursalar yeri geliyor bir telefonları bile yetiyor valla önemli olan kocacın dinlemicek çok fazla herşeye evet deyip geçecek ama kendi bildiğinde de vazgeçmeyecek bu iş kocalarımıza düşüyor ama yapan da çokkk yapmayanda  :-\ :-\