26 Nisan , 2024, 01:48:45

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Emine

286
Kargo / Nakliyat / Aras Kargo
21 Mayıs , 2013, 13:53:16
Bugün karşı ödemeli bir kargo getirdi Aras Kargo 6 TL imiş. 50 TL verdim bozuk yok dedim bende de yok dedi. Bozdurup gelin o zaman dedim vaktim yok dedi. Gelip şubeden alın deyip gitti. Arkadaşlarınıza söyleyin mutlaka gelip alırım o zaman geri gitmesin dedim. Benim bugün ne zaman gideceğim belli olmaz siz arayın dedi. Sinir oldumm  :caca: Aradım inşallah bekletirler   :sad1:
288
Alıntı yapılan: ahuuzun - 25 Nisan , 2013, 00:58:02
Selam kızlar çok isim baktım  sonunda ASYA NİL ismi içime sindi...Ama babası tutturdu Elif olsun diye elif o kadar çok ki birde ismi e ile başlayanlar hüzünlü ve şansız oluyormuş.İstemiorum nasıl ikna olacak bilmiyorum doğuma 3 hafta var hayırlısıyla...çok zorr..

Neye karar verdiniz merak ettim sağ salim kucağınıza almışsınızdır inşallah  :amin:
289
Aç tabi canım sonuçta isim konusu önemli bir ömür o isimle sesleneceksin çoğu zaman isim yerine kıııızıııııııııııııııııııııııııııııımmm diye haykırmaya dönüşse de gerekli  :ehi: Ben 2. de Allahtan rüyamda gördüm de kararsızlıktan kurtuldum :)
290
Din Bilgisi / Ynt: Gunun Hadisi
21 Mayıs , 2013, 00:01:47
Ebu Ümame (ra) anlatıyor: Resulullah (sav) buyurdular ki:

"Kim haksız olduğu bir münakaşayı terk ederse, kendisine cennetin kenarında bir ev kurulur. Haklı olduğu bir münakaşayı terkedene de cennetin ortasında bir ev kurulur. Kim de ahlakını güzelleştirirse, ona da cennetin en yüksek yerinde bir ev kurulur."

(Tirmizi, Birr 58)
291
Çok heyecanlısın gerginsin anladığım kadarıyla ama hamile kalmışsın bu kadar stres yapma hamilelikte en önemli şey stres olmamak. İlk gebeliğimde bir boş gebelik yaşadım doktor iş stresi ve gerginlikten olabileceğini söyledi çok üzüldüm sonra 2. kez hamile kaldım doktor boş gebelik kalp atışı yok bunu da alacağız dedi eşim bu kez aldırmayacağız bekleyeceğiz doktor ne derse desin dedi. İlk gittiğimiz doktor özeldi 2. sinde özel doktor öyle söyleyince devlet hastanesine gittik yeni doktor olmuş bir kızcağız kalp atışı yok ama bekleyin bir süre daha dedi 8 haftalıkmıydım neydim o zaman. 10 gün bekledim kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi çok istiyordum anne olmayı evleneli 2 seneyi geçmişti ve hep anne olmak istiyordum. Doktorun muayene masasına yattım ultrasonla baktı gözlerim kapalı dua ediyordum sürekli nolursun Allahım noluuur diye doktor "Bak annesi burada kim var! " dedi. Hayatım boyunca duyduğum en güzel cümle "Bak annesi burada kim var!" Ekrana baktım minicik bir nokta atıyor Ceylin'imm şimdi 7 yaşında. Eşim kapıda bekliyordu. Sarmaş dolaş olduk hayatımın en güzel anıydı. Keşke dedim hep ilkinde de doktorları dinlemeyip bekleseydim. O nedenle kalp atışını göremezsen hemen sakın moralini bozma bekle. Allah sana ve tüm isteyenlere meleklerini kavuştursun inşallah  :amin:
292
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
20 Mayıs , 2013, 20:11:46
Haklısın canım zaten birebir tanıdığın birinden fikir almışsan seni tanıyan biridir ve memnun kalırsınız  :icon_thumright: Bakıyorum da fiyatlar uçmuş bize annemlerin yazlığının yolları görünür gibi oldu  :ehi: Erken rezervasyon buysa artık neyse araştırayım biraz daha  ::)
293
Bu arada geçen yaz gittiğimiz otelden bahsedeyim fikir olur sizlere de.



Daima Biz Resort

http://www.daimahotels.com Otel 2 kısımdan oluşuyordu biz Daima Biz kısmında kaldık. Daha önceden aile odası olarak rezervasyon yaptırmıştık gittiğimizde standart bir odaya yerleşmemizi istediler yer yok dendi aile odası olarak zemin altında rutubetten nefes alınmayan bir yeri gösterdiler burası ya da zemin katta standart oda olarak iki alternatif sunuldu zemin katı tercih ettik. Otel bayağı genişti. Denize ve aktivite alanlarına ulaşmak için bir cadde geçilmesi gerekiyor kaldığımız yere yakın olan havuz küçük olduğundan kaydırakların bulunduğu geniş havuza yürüdük sürekli. Çocuklar için yetişkinlerin dizine gelen çok geniş bir havuzları vardı. Çocuk kulübünde değişik yarışmalar düzenlediler aktiviteler oldu. Çocuklarla sürekli ilgilenen birileri vardı çok eğlendiler. Havuzlar pek hijyenik değildi ama o kalabalıkta normal sabah erken havuza giremediğimiz durumlarda çok kalabalık olunca denize girdik . Gün boyu animasyon ve aktiviteler oluyor. Akşamları yine animasyon grubu gösteri yapıyor. Plajda köpük partisi oldu. Çocuklar için de plaj partisi oldu müzik eşliğinde dans ve gün içinde yarışma kazanan çocuklara sertifika gibi birşey verdiler benim kızım domino 1. si olmuştu çok sevindi sonra biz onu çıkışta otelde unuttuk kızım çok üzüldü otelle iletişime geçtim sağolsunlar yenisini hazırlayıp adresime gönderdiler kızım çok mutlu oldu. Otel içinde çocuk parkı vardı orada güzel vakit geçirdiler. Benim en beğendiğim şey yemeklerdi . Sürekli farklı şeyler çıkıyordu gün boyu farklı pideler , mantı , döner , ayrıca açık büfe sınırsız içecek benim damak tadıma çok uygundu herşey. Bizim oda bahçeye bakıyordu ilk gece bacağımda dolanan  hamamböceğini ve ilaçlamayı saymazsak fena değildi. Çocuklar çok eğlendiler. Akşamları da otel çıkışında alışveriş yapılabilecek mağazalar vardı yakın yerlerde .. Personel çok güleryüzlü ve hızlıydı . Şu hamamböceği olayı da olmasaydı iyiydi  :k06:
294
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
20 Mayıs , 2013, 19:50:34
Alıntı yapılan: ~sarecik~ - 20 Mayıs , 2013, 17:25:35
Selam kızlar  :hello:
Selamm  :wave: Siz yazı nasıl geçirmeyi planlıyorsunuz? Bir de ramazan olacak oruç tutulacak tatil planını ona göre düşünmek lazım  ::)
295
http://www.royaldragonhotel.com.tr/ burası da güzel bir yere benziyor fiyatları da uygundur umarım :)
296
http://www.palomahotels.com/ Burayı da beğendim yorumları inceleyeceğim
297
Voyage Sorgun Otel http://www.voyagehotel.com/Voyage-Sorgun Burada lunapark mini club ve aquapark varmış yeşillikmiş bir inceliyorum gözüme iyi göründü.
298
Yazın yaklaşmasıyla birlikte tatil planları başladı. Buradan çocuklu aileler için tatil yeri önerilerinde bulunalım araştırmalarımızı paylaşalım  :icon_thumright:
299
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
20 Mayıs , 2013, 17:23:24
Sizinki sanırım burası http://www.gezi.com/royal-resort-hotel-kemer_yorum+sikayet-TR749UE-1.html
Moralini bozmak istemem ama yorumları okuyorum şimdilik memnun kalana rastlamadım inşallah sizin tatiliniz güzel geçer  :-\

Gerçi yorumlar da kişiye göre değişebiliyor bizim son gittiğimiz otel için aç kaldıklarını söyleyen olmuştu internette o kadar çok çeşit vardı sabahtan gece yatana kadar yemek çıkıyordu biz de hijyenden memnun kalmadık.