Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydinays

346
Alıntı yapılan: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM  ¤°´¯`°¤ - 16 Mayıs , 2012, 17:15:19
Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 16 Mayıs , 2012, 17:06:07
:muzz: :muzz: :muzz: :muzz: kankam herseyin yoluna girmesine sevindim esinle inş dahada iyi olacaksınız gör bak bizde aynıyız sükür esimle düzeldik allahım bebeklerimi gönderdi sükürler olsun
bol bol oku gülüm nazardanda işleriniz ters gider tatım

SAĞOL CANIM BENİM SEN DE BENDE KÖTÜ GÜNLERİMİZİ UNUTURUZ İNŞALLAH.ÇOK ŞÜKÜR YOLUNA GİRİYO SENİN FINDIKLARIN BENİMDE YENİ HAYATIM.ALLAHIM BU GÜNLERİMİZİ ARATMASIN

Rabbim ağzınınzın tadını bozmasın canım arakadaşlarım.  Rabbim kimseyi yuvası ve evladıyla sınamasın inşallah.
348
Alıntı yapılan: asya81 - 16 Mayıs , 2012, 16:46:33
canım balık vercem demişin 9.aydan önce doktor kesinlikle verme dedi.alerjenmiş

Canım bir iki yudumcuk veriyorum. Tadını öğrensin diye. Benim doktorum 7. aydan sonra başlanabilir yazmış listeye.
349
Alıntı yapılan: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM  ¤°´¯`°¤ - 16 Mayıs , 2012, 17:01:28
Alıntı yapılan: aydinays - 16 Mayıs , 2012, 16:31:38
Ayy Nurum senin şansına bak ya. Terbiyesizlerin yaptığına bak. Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım. İnşallah kısa zamanda evinin düzenini kurarsız. İnşallah oğuzhanımda erken yatmaya alışmıştır. Gce kuşuydu benim yaramaz ördeğim. Seni çok özledim Nurum keşke aynı şehirde yaşasaydık. Var ya seni hiç bırakmazdım herhalde  :k06: :k06: :k06: :k06:
canım anlamadık var bizde bi uyuzluk eve gideriz temizlik yok kombiyi açarız kombi mutfağı olduğu gibi su basar.eşim elektiriği açtırmaya gitti sistem çökmüş.dün gece eski evden arıyolar verdiğiniz anahtar kapıyı açmıyo meğerse kapının arkasında anahtar bırakmışız var bi şey ama inşallah sonu güzel olur. bende seni çok özledim canım keşke aynı şehirde olsaydık bende bırakmazdım senii dert ortağım oldun.bu arada eşim anneler gününde çiçek almış güzel güzel mesajlar çekiyo dediğin gibi oluyo canım.inşallah eskiye dönücez.
kayram nasıl huysuzmu hala.maşallah boyu kilosu nasıl gelişmiş kuzumun

tecrüyeyle sabit canım. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım. Bir dua okut canım kendinize. Evinde huzurunda gözü olanlar olabilir. Bütün işlerin ters gitmesi gösterir ki güzel olan şeyler var hayatında. Ve sen bu güzel olan şeylerin kıymeti daha çok bil diye bazen hayat bize böyle üst üste oyun oynar. Yeterki sağlıklı huzurunuz olsun. Herşey rabbimin izniyle dahada güzelleşecek inşallah.
EVet canım kayra yaramaz afacan oldu. Facebooka yeni fotolar koyduk. Küçük adam oldu.
350
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 16 Mayıs , 2012, 16:39:56
canım 4-5 kasık anca yiyor sagol aysem aminn inş bizde görürüz evet aysem yutuyor  :nazar: çok sukur zaten yemek istemediğinde agzını actırmak mumkun değil prensesin agzını kitliyor  :ehi: masallah damadıma masallahh yesin yarasın kuzuma  :nazar:

canım bir hafta sonrada pirinç unu ile yapılan mamalra geçebilirsin.
Tarifi özelden veriyorum sana.
351
Ayy Nurum senin şansına bak ya. Terbiyesizlerin yaptığına bak. Allahım yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım. İnşallah kısa zamanda evinin düzenini kurarsız. İnşallah oğuzhanımda erken yatmaya alışmıştır. Gce kuşuydu benim yaramaz ördeğim. Seni çok özledim Nurum keşke aynı şehirde yaşasaydık. Var ya seni hiç bırakmazdım herhalde  :k06: :k06: :k06: :k06:
352
Alıntı yapılan: ¤°´¯`°¤ PAMUĞUM  ¤°´¯`°¤ - 16 Mayıs , 2012, 16:09:40
çok duygulandım ayşecim yazına gözlerim doldu.allahım acılarını göstermesin  :amin:

Amin Nurum. Dün çok duygulandım oğluşumun bana yaşattıklarının çok küçük parçasını yazdım. :amin: :amin: :amin:
353
Maşallah benim gelinime canım. Ohh yedikleri yarasın kuzuma. Kevser siz yemek yerken eline ekmek kabuğu ver. Başlasın gevelemeye. O Ecremi çok mutlu edecektir. Birde daha yeni başlamışsın ek gıdaya. 4 kaşık yemesi normal. Birde ilkten kase kase yiyecek olsa bile verme. Ecrem hassas bir bebek kabız olur ishal olur ek gıdaya bağırsakları yavaş yavaş alıştırmak lazım. Bizde öyle kaşık kaşık başladık. Şimdi kaseleri yeni görüyoruz. İnşallah sende o günleri görürsün. Yutabiliyor mu? Kayra ilk yemek yemeğe başladığında yutamıyordu canım. Şimdi yutmayı öğrendi. Biz kıyma bile katıyoruz çorbalarına. Yarında balığa başlıcam ama bir kaç yudumcuk tabiki.
354
Canım oğlum gittikçe hareketleniyorsun maşallah sana. Artık seni bıraktığım yerde bulamamaya başladım bile. Sana nasıl gittin oraya oğlum diye sorduğumda attığın kahkaha işte benim anne olarak aldığım en büyük hediye. Rabbime emanetsin güzel kuzum.
355
Anneliğe dair bildiklerim bana yaşattıklarının yanında hiç bişeymiş güzel kuzum.
Dudaklarından dökülen anlamsız çığırtıların benim dünyada duyabileceğim en güzel ses olabileceğini, gözünden akan her damlanın içime oturabileceğini, uykusuz geçirdiğimiz gecelerin değilde senin ağlamanın beni daha çok yoracağını, uykudan ağlayarak uyandığında yaşadığın acının yada ağrının ne olduğunu bilmediğim anlardaki  çaresizliğin nasıl olacağını ,seninle birlikte gülmenin bu kadar keyifli olabileceğini, vücudun yanarken benim yüreğimin alev alev yanacağını, bana bir bakışının, bana bakıp attığın bir kahkahanın hazzını ömrümde hiçbirşeyde bulamayacağımı, hele o minicik ellerinle bana sarılışındaki hislerimi tarif bile edemeyecek kadar beni mutlu edebileceğini, sen uyurken duyduğum huzurun bu kadar tarifsiz olabileceğini, bir sabah senin tişörtümle oynamanla uyanmanın ne demek olduğunu sen olmasaydın asla öğrenemeyecektim canım evladım. İyiki doğdun iyiki rabbim seni yaşamayı bize nasip etti. Dünyadaki en kıymetlim hayatımıza bir kez daha hoş geldin. Bana anne olmanın ne kadar güzel ve tarifsiz bir his olduğunu seninle öğreniyorum. Bende artık anneyim itiraf etmeliyim ki evladım kimi gün annelikte acemilik çeksemde, senin o tek gülümsemen benim mutlu olmam için yeterli. Bir pırtın bir gakın beni nasıl mutlu ettiğini öğrendim sayende. Senin doğduğun gün bir anne doğdu güzel evladım. Hayatımıza hoş geldin. Evimize sefalar getirdin.
Keşke senin hep yanında olabilsem. Seni hep koruyabilsem.
Kimbilir bu yazılarımı ne zaman okuyacaksın. Bu yazdıklarım günü birinde sana hangi duyguları hissedirecek. Acaba birlikte kaç yılımız var yaşayacağımız.
Ama bildiğim tek şey var canım oğlum sen büyüyorsun bende küçülüyorum. Seninle birlikte tekrar çocukluğuma dönüyorum
356
Alıntı yapılan: susanna - 15 Mayıs , 2012, 02:16:52
Alıntı yapılan: aydinays - 14 Mayıs , 2012, 18:49:31
bende geçenlerde biz balık yerken bir kaç parça verdim. Özellikle şu siyah kısımlarından boyu uzatan kısımmış. Maşallah kuzum yedi. Ama azıcık verdim alerji yapar diye. Bir kaç gündür bizim yediğimiz yemeklerin suyuna batırıp ekmek veriyorum eline. Çok hoşuna gidiyor.  :k06: :k06: :k06:
:nazar: massallah kayra ma inciler patladiktan sonra istahda acildi galiba 41 kere massallah

yok canım hala iştahımız gelmedi. Ama bizim yediklerimizden yemek istiyor hep. Oyun geliyor ona. Ekmeğide çok seviyor damaklarına iyi geldiği için.
357
yumoş extra kullanıyorum nar çiçeği renginde olana.
358
tamam canım. Tebrik ederim bu arada seni.
359
Canımmm şu anki kilonla çekilmiş foton var mı merak ettim. 2 ay içinde kurtuldun kilolarından aferim sana   :aferin: :aferin: :aferin: :k06: :k06: :k06:
360
Benim oğluşumun elleri ayakları küçük. 3 numara patik aldık kuzuma. Ayakkabılara daha geçemedik.  :k06: :k06: :k06: