Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - dilara ışık

1
Alıntı yapılan: destina06 - 07 Mayıs , 2013, 14:27:25
geçen gün aklıma geldin dua listemde dilara ışık diye yazmışım her zaman dua da ediyorum adını bilmiyorum ama :love9: canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın zor süreçler :amin: :amin: :amin:
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNAN ÇOK SEVİNDİM.... ADIM DİLARA İNANIN ARKADAŞLAR BURDAKİLERİ BENDE SAYIYORUM DUALARIMDA İNŞALLAH CANIM.. BENİM GİBİ NİCELERİNİN DE DUALARI KABUL OLSUN RABBİM YÜZÜMÜZE BAKIP EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI VERİR. YILLARDIR TEDAVİ GÖRÜYORUM VE HİÇ UMUTSUZLUĞA KAPILMADIM İNŞALLAH OLACAK KIZLAR İNŞALLAH...
2
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 07 Mayıs , 2013, 13:42:19
canım doktorun dediği gibi 2. aşılamanın tutma olasılığı daha çok... inşallah bebeğine kavuşursun
AMİN İNŞALLAH CANIM :love9:
Alıntı yapılan: AYŞE TEYZE - 07 Mayıs , 2013, 13:58:05
canım 2 aşılama tutuma şansı yüksek dr dediği gibi.inşallah gelir sağlıcakla meleğin :amin: :amin: :amin: :amin:
kan pıhtısı çok ileri oldugu zaman hamile kalmadan iğneye başlanıyor diye biliyorum canım yanlış hatırlamıyorsam tabi.bu konud :amin: dr un bişey dedimi :opucuk: :opucuk:

EVET CANIM İĞNELERE BAŞLADIK NASİP DİYORUM MALESEF İĞNELERİ 5000 ML OLARAK BAŞLIYORUZ BİRDE... NASİP RABBİM NASİP ETSİNDE BU GÜNLERİ UNUTURUZ İNŞALLAH... NE DİYELİM..
3
 :flowers:
MERHABA KIZLAR BE UZUN BİR ZAMANDIR GİRMİYODUM SİTEYE AZ ÇOK BENİM HİKAYEMDE SİZLER GİBİ.. ÖZETİ İSE 5 BUÇUK YILLIK EVLİYİM 5 DÜŞÜĞÜM VAR VE KANDA PIHTILAŞMA VAR ÇOK YÜKSEK MALESEF..  :crybaby2:
ŞU ANDAKİ SIKINTIM BU İLK AŞILAMAMI ŞUBAT AYINDA GERÇEKLEŞTİRDİK OLMADI. BU AY TELRAR AŞILAMA YAPILACAK DOKTORLAR BANA 2. DEFA DA DAHA ŞANSLI OLDUKLARINI SÖYLÜYOR. EĞER BU TUTMAZSA TÜP BEBEĞE GEÇİLECEK. ANKARADA YAPTIRIYORUM. ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNDE.. SİZİN DE ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR KIZLAR.. SİZCE NE YAPIYIM... YA DA NE YAPMAM LAZIM.. İNANIN ÇOK ÖZLEÖİŞİM SİZLERİ...
:flowers: :flowers: :flowers: :love9: :love9: :love9: :flowers: :flowers:
4
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: KÜRTAJ SONRASI
14 Şubat , 2012, 16:13:33
Alıntı yapılan: yyeeliz - 14 Şubat , 2012, 15:43:44
Arkadaşlar biliyorsunuz bundan 10 gün önce bebeğimi kaybettim 5 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı o zmandan beri az az lekelenmem geliyodu kahverengi ve sarı olarak ama hergün bile değil bugün yoğun bir kahvelik geliyo ve karın ağrısı oldu normalmidir bunlar başındna geçen arkadaşlarım vardır burda sanırım korktum bir an yardımcı olursanız içim rahat edecek sanırım  :sad1: :sad1: :sad1:

canım geçmiş olsun bende kürtaj sonunda böle olmuştum... ama doktorlar 10 günü geçerse ve kesilmezse parça kalabilir diyolardı.. istersen bir görüş doktorunla... benim kaynanamda 1 ay bile kanaman gelse normal demişti... allaha tez zamanda şifa versin canım...
5
canım bende bunu deniyorum fakat ben keçi boynuzu özü aldım... biliyorum bakalım hayırlısı...
6
Tanışma Bölümü / Ynt: MERABA
12 Ocak , 2012, 17:03:11
hoşgeldin canım aramıza... allah sağlıklı sıhhatli bebeğini eline aldırmayı nasip etsin... inşallah güzel haberlerini alırız yakında...  :flowers: :flowers:
7
hoşgeldin canım aramıza....  :flowers: :flowers:
8
merabalar canım... çok sevindim inan... inşallah tez zamnda bende iyi hissederim... sizin gibi arkadaşlar bizi daha da rahatlatıyor..  :flowers:
9
evet çektirmiştim... sol tüpümde iltihap dolmuş açılma ihtimali olmadığı gibi rahime akıntı veriyo dedi doktor. yumurtalıkların çok güzel tüpü alalım dedi... daha sonra zarar verirmiş. bebeğin rahime tutunmasında da sorun olurmuş. ne biliyim canım... önceki düşüklerimde antibiyotik kullanmamıştım. ondan olma ihtimali olabilir dedi doktor. çünki ilk rahim filmimde açık çıkmıştı... ona biraz canım sıkılıyor. hamile kalsam bile %90 dış gebelik olur diyo doktor... allahtan ümit kesilmez ama... insanız işte kafaya takıyoruz... ne biliyim üzülmek de bi çare değil... tek tesellim rabbim şu dar günlerimde serinlik versin..
10
allaha şükür canım pek iyi değilim... doktorum ameliyat olmamda ısrarlı kararsız kaldım... ne yapacağımı bilmiyorum.. bu şekilde hamile bile kalsam sorunlarım bitmezmiş... işte ona takıldım bende...
sen nasılsın neler yapıyorsun...
11
selam kızlar nasılsınız...
12
RABBİM BÜYÜK NERDEN NE VESİLE OLACAĞI BELLİ OLMAZ... BENİM DOKTORUM ANLATTI 10 YILDIR BEBEĞİ OLMAYAN BİR HASTA GELMİŞ..... FAZLA BŞİ YAPAMADIK DEDİ... EŞİNİN SPERMLERİNE BAKILMIŞ SORUNLU KADININ 2 TÜPÜDE TIKALI TABİ DOĞAL OLARAK HEMEN TÜP BEBEĞE GÖNDERMİŞ.... ADET OLMASI BEKLENİYORMUŞ TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN... BEKLEMİŞLER ADET OLMAMIŞ BİRDE KAN TAHLİLİ BAKMIŞLARKİ HAMİLE.... BUNUN NASIL OLDUĞUNU BİLMİYORLAR... NASİP İŞTE RABBİM OL DEDİ VE OLDU... İNŞALLAH BANADA GEREK KALMAZDA AMELİYAT NASİP EDER RABBİM.... :y25:
13
çok teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için. bende zaten hemen kararlı değilim aldırıyım... çünkü çok iyi durumda yumurtam çok gelişmiş.... bana doktorun tavsiyesiydi.... çünki tüpten rahime sıvı akıyormuş. buda rahimde olumsuz duruma yol açıyormuş... birde rahimim çok ince zaten bu da sorun bebek tutunmasında.... bu arda doktorum 5. doktor... bende iyi doktor die çalmadığım kapı kalmadı.... malesef hepside benden yana oynadılar... birinin yaptığı tahlili diğeri yapmadı malesef yanılma payı koymadılar... biz bendeki pko dan bebeğimiz olmuyor zannederken.... eşimin sperm sayısının çok çok yüksek olduğunu (107 milyon) ama malesef hamile bırakma durumunun %3 olduğunu öğrendik... bununla birlikte 3 yıldır tedavi görüyorum ve rahimimin ters oduğunu da yeni öğrendim.... daha niceleri... şimdi antibiyotik kullanıyorum.... hayırlısı zaten hemen karar vermiycem ayın 3 ünde görüşücez doktorumla beklemek istediğimi söyliycem... eşim içinde keçiboynuzu kürüne başlıycaz.... hayırlısı ne diyim... rabbim büyük... bir su damlasına can veren allah bize de yazmıştır bir taktiri ilahi..... kabulum kaderim ellebet banada gözterecek annelik duygusunu.... ben inanmak istiyorum...kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş rabbim.... bakalım biz ne görecez.... hayırlısı.... :y25: :y25:
14
merhaba canım... ben 3. kez çektirdim... öyle büyütüldüğü gibi zor değil rahat bende rahim filmi sonrası gebe kalanlardanım... fakat rahimim fazla kalınlaşmadığı için düşük yaptım.. bence fazla bekleme derim... ne kadar erken öğrenmen o kadar iyi olur... eğer tüplerde tıkanma varsa erken çözümüne bakarsın... eğer de açıksa rahat bir şekilde devam edersin... içinde bir sıkıntı kalmaz... zaten 3 dk bişi ertelemeye değmez derim... ben özelde 550 ye çektirdim fakat narkozlu çektirdim... acısından değil bunun altını çiziyim ben kendimi çok kasıyorum ve panik atak hastasıyım bundan dolayı uyutuldum... normali de 300 dü... allah şifanı versin canım... inşallah biz bekleyenlerde içinde senin de tez zamanda bebişin gelir.  :flowers:
15
çok teşekkürler kızlar inanın siz dahada güvendiriyorsunuz umut oluyorsunuz bana.... çok çok teşekkürler iyiki varsınız... eminim benimde bebeğim olacak ama işte rabbimin var bir bildiği ki bekletiyor... dualarınız çok iyi geldiğine eminim çok teşekkürler.... rabbim bana ve isteyen her kuluna annelik gibi kutsal görevi tattırmayı nasip eder inşallah... inşallah o günleri görürüz..         :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: