Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mirayım

1
ben demir hapım var ama kullanmıyorum midemi bulandırıyor. Megadayn multi vitaminin vafr onuda 1 ay öncesine kadar içiyordum şimdi içmiyorum. bir tek calcimax calsiyum alıyorum yarım tablet oda gece yatınca ayaklarım çok uyuşuyor ondan ötürü siz ilaçlarınızı kullanabiliyormusunuz.
3
bi yakının bebeği sarılık olmuştu ya doktora götürüp duruyorlar 13 oluyo 16 oluyo tekrar 13 edüşüyo 18 e çıkıyo bende bebeği öpmedim ama yakınında bulundum bikaç gün oturmaya gittik banada bulaşırmı bebeğime bilen varmı çok endişeliyim birdaha gitmedim 3 gün gittik bebeğime bi zararı olurmu???
4
Doğum / bir doğum videosuda benden
17 Şubat , 2007, 21:18:56
çocuk kocaman yaa  çok tatlı. . .


http://www.youtube.com/watch?v=ZMtrzIYb5o8
5
saniyede bir hık hık yapıyor hissediyorum ya o kadar tatlı ki hatta bazen uzun sürüyor 5 dk nasıl tekmeliyor rahatsız oluyor herhalde babamızada  dinletiyorum ay ay içi gidiyo onunda son zamanlarda en çok hıçkırıp parmaklarını emerlermiş benimkide günde 3 kere falan hıçkırığa tutuluyor dün gece de uyutmadı beni hıçkırıklarıyla sonra geçti ama bende uykumu kaldı :sad1:
6
kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum açıkçası korkuyorum ya doktor bi yakınıma 60 gün banyo yapmıycaksın demiş geçen hastaneye gittim herkes karınları 6 aylık gibi şiş sezeryandan çıkmış ellerinde serumla yatıyordu çok moralim bozuldu. . .

gülben ergen nasıl dinç görünüyordu normal doğum yapmış uyuşturulupta olsa karnı dümdüz neredeyse. .

benim şu an bebeğim baş aşağı ben ve bebeğim fazla kilolu değiliz doktor şuan normal görünüyor dedi ama salı günü muayenem var o zaman bakıcaz dedi.. . egzersizde çok yaptım yürüdüm acaba nasıl olucak bilgisi olan varmı başka ne gibi kıstaslar aranıyor az kaldı sezeyan olursam depresyona giricem yoksa toparlayamam kendimi :(