Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - xxcansuxx

151
Alıntı yapılan: zen_s - 17 Eylül , 2013, 22:08:09
Kızlar benim dişim ağrıyordu doktora gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi çok kötü ağrıyor  :crybaby2: :crybaby2: iyiki tedavim başlamadan olmuş yoksa birde bunu düşünecektim umarım ilaçlar adetimi etkilemez zamanında olurum
geçmiş olsun  :opucuk: zordur diş ağrısı ya  :sad1: :sad1:
152
Alıntı yapılan: pırpır - 17 Eylül , 2013, 21:16:03
   kızlarr benimde 11 yaşında oğlum var ikinci bebeği istiyoruz ama bende troid çıkmıştı ameliyat filan oldum şu an bi sakıncası yokmuş ama tsh değerim düşük t3 ve t4 normal dr bu şekildede hamile kalabilirsin dedi ama internette düşük olabileceği yazıyoo aranızda böyle sorunu olan varmı yardımcı olun lütfen  :y25: :y25: :y25: :y25: :-[ :-[ :-[
canım merhaba
benimde tsh değerim bazen düşüyordu ilaçsız takip ediliyordu hamile kalmana engel değil demişti dr... sen nette yazana bakıp moralini bozma şükür tiroidden bir sıkıntın kalmadı Allah en kısa zamanda sağlıklı bebişde nasip eder inş.  :amin: :amin: hamileyken benim tsh diplerdeydi dr normal gebelik hormonun yükseldikçe tsh baskılanmış 4.aydan sonra yükselir bebeğede hiç zararı olmaz dedi ilaç bile vermemişti... yalnızca şiddetli bulantılar oluyor  :igrenc: :igrenc:
153
sağolun kızlar sünnette oldu benim kuzum 2 gün oldu ağlamıyor artık ama iyileşmedi daha kremliyorum her alt açmada... biz hemen iyileşiyormuş acısını bilmez diye erken yaptırmak istemiştik sünneti dr eve geldi baktı oğlumun sünnet derisi tamamen bitişikmiş çok iyi karar vermişsiniz isabet olmuş demiş... açarken deriyi pipisi resmen mosmor olmuş... o gece huzursuzdu ağladı sonrası rahattı korkulacak birşeyde yok...

o drda baktı sağ taraf yumurtalık yerinde sorun yok ama solda hafif su birikimi var sarkık bakın oda zamanla geçer dedi... yani testisleri yerindeymiş 1 haftada inmişde olabilir...

zaten 1 ay sonrada kontrolü var ya kendi dr bakar inş. sorun olmaz  :amin: :amin:
154
Alıntı yapılan: zen_s - 16 Eylül , 2013, 17:11:47
Canım hayırlı uğurlu oldun oğluşun küçük adam oldu biran önce iyileşmesi dileğiyle öpüyorum senide bebeklerinide  :opucuk: :flowers:
sağol canım Allah razı olsun bizde öptük  :opucuk:
155
Alıntı yapılan: Balböceği - 16 Eylül , 2013, 21:10:16
Hayırlı olsun canım inşallah hemen iyileşir  :amin: :nazar:

Darısı hako ağabeyine  :ehi:
sağol edam kız daha sünnet olmadı mı hako  ;)
bizdede geç yaptırılır yok sünnet düğünü vs beklenir ya oğlanı bu kadar küçük yaptırınca sağolsun k.validede bir sülalesine yaydı tel durmuyor bir sorun mu var neden bu kadar erken yaptırdınız diye  :honk: :honk:

bizde yenidoğan sünneti diyoruz  :k06: :k06:
156
nur geçmiş olsun ya bende son ayımda yine kusmalara başlamıştım kimisinin öyle oluyormuş...
az kalmış seninde kavuşmana sanırım 1 hafta sonraa kollarında bebeğin sağlıkla kavuş  :amin: :amin:

gül sağlıklı olsunda gelir vaktinde canım ya hem gelişimini tamamlar hem kilo alır o gelişsin içerde 5 dk dur desen tutamazsın  :k06: :k06: :opucuk:
157
Alıntı yapılan: nelss - 17 Eylül , 2013, 13:11:54
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 16 Eylül , 2013, 16:29:35
Alıntı yapılan: nelss - 16 Eylül , 2013, 16:01:52
çok mu zor oldu normal doğum  :honk:
korkma canım ya bana zor geldi bu sefer suni sancıyı aldığımdan mı ne doğum esnasında suniyi kapattılar sancı oldukça ıkınma isteğin oluyor bende sancı olmdan ıkındım tabi birde dr eliyle o yolu açıyor ya acayip yanma acı hissettim kızımda böyle olmamıştı dr kalsa 2 ıkınmada geldi bebeğin diyor... ya o acı felaketti  :honk: :honk: birde dikiş olmayabilir dediydi ama kesmesem yırtılma olcaktı dedi dikerkende acıyı hissettim... ilkinde dikiş için 5 dk uyutmuşlardı uyandığımda hiç doğum yapmamış gibi dinlenmiş uyandıydım  :opucuk:
dikis yapmadan bi uyuşturucu sprey veya krem sürmeleri lazım aslında gözümün önüne gelince tırsıyorum Allah yardımcımız olsun  :amin: :amin:
canım 3 ampül uyuşturucu iğne vurdu yinede nasıl oluyorsa hissediyorum acıyı  :dontknow: :dontknow:
158
Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 16 Eylül , 2013, 17:01:28
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 16 Eylül , 2013, 16:45:58
canım Allah sağlıkla kavuştursun gerçekten beklemek çok sinir bozucu son anlar hemen kavuşmak istiyorsun anlıyorum seni... bana dr cmt kesin doğurursun dedi bekle Allah bekle perş olmuştu onda bile dediğin gibi k.valideyi arayıp duruyorlardı...

senin ilkide sezeryan ya vücut açılmaya müsait değildir kaslar vs yani... bana dr 2. de vücut alışık pat diye açılman olabilir demişti 2.5 cm açıklıkla 4 gün gezdim düşün  :k06: :k06:

rabbim kolaylık versin  :amin: :amin:
aynen öyle insanda sabir kalmiyo  :sad1: ya ecrinde benimde 2cm acilmam vardi ve bi hafta öyle gezdim  :icon_scratch: simdi kapali biranda acilma olurmu yoksa yavas yavasmi hala anlamiyom  :dontknow: bide cevremde cok kisi gec dogum yapmis erkekler gec geliyo filan diyolar anlamiyom  :dontknow: sende bi andami sanci geldi yoksa öncesinde oluyomuydu  :icon_scratch: bende sadece cok yürüdüükten sonra bi kac kasilma oluyo okadar belim agriyo bide  :dontknow: :dontknow:
BENDE sancılar hep vardı gül bunda... ama düzesizdi 20 dkda 1 gelirdi geçerdi öyle öyle 2 saat çekerdim sonra tık yoktu sonra arada yine girerdi falan... kızımda 1 gecede 1 anda sancı geldi sıklaşıp dr gitmiştim
159
16 eylül 2013
canım oğluşum dün 10 günlüktün veeee minik erkek oldun  :nazar: :nazar: :nazar: sünnet ettirdik seni zaten sünnet olmanda gerekiyormuş biz çabuk iyileşesin diye yaptırdık ama isabette olmuş... zaten geceleri huzursuzdun hep ağlıyordun dün gece birde buna sünnet acın eklendi :sad1: :sad1:  inş.hemencecik iyileşirsin  :amin: :amin: :amin:

bugün ilk defa ablan sen ve ben evde yalnızız... babişiniz işe gitti babaannen hafta sonu senin sünnetin için gelen dedenle memlekete döndüler...

sen gündüzleri uyuyor geceleri ayaktasın... ablan gündüz ayakta gece uyuyor 2nizi aynı odada yatıramıyorum babiş ablana ben sana bakıyorum artık... bundan sonrada bir düzen oturturuz artık ananneniz gelecek yakın zamanda  :muzz: :muzz: :muzz:

şimdi sen uyuyorsun kardeşin yarı pepe izliyor yarı bebekle oynuyor seni öpüp duruyor oğlum ya ne cana yakın ablan var bir büyüsende oyunlar oynasanız  :love9: :love9: :love9:

A.E.OLUN YAVRULARIM  :amin: :amin: :amin:/font]
160
16 eylül 2013
canım oğluşum 38+5 de 05 eylül  perşembe sabahı saat 8:58de 3500 gr olarak dünyaya gözünü açtın acılarım seni görünce hafifledi kucağıma istedim hemencecik sıcaklığını duydum giydirip tekrar verdiler kucağıma senle oyalanırken dr teyzen kesip biçtiği yerleri dikti  :k06: :k06: cansınız kuzum sancı anında bir seni bir ablanı düşündüm tel elimde babişinle hep mesajlaştık babişin nasıl denk getirdiyse tam 8:58de orada mısın diye msj yazmış  :k06: :k06: benden uzunca haber alamayınca meraklanmış o esnada annişin senin için uğraşıyordu  :love9: :love9: :love9:
artık hamile günlüğümüzü de kapatıyoruz 9 aylık maceramız sona erdi şöyle düşünüyorumda hiçde kolay değildi helede ablan varken Allaha şükürler olsun 2nizde benimlesiniz rabbim ayırmasın A.e.olun

161
Alıntı yapılan: zen_s - 16 Eylül , 2013, 16:43:36
:ehi:  :ehi: güzelmiş  :ehi: :ehi: Gözün aydın olsun sağlıklı sıhhatli büyüt bebişini  :nazar: :flowers:
:amin: :amin: :amin: darısı başına arkadaşım  :amin: :amin: :amin:
163
gül aslında ben çok çocuk istiyordum 3 yada 4  :tongue3: :tongue3:
doğumdan çıkınca 3.falan isteme benden yapmam iyice kötü oldum yıprandım dedim kocaya gülüyor  :k06: :k06:
Allah bunlara ömür versin kötü günlerini göstermesin ama gerçekten 3. benim için çokkkk uzak...
164
canım Allah sağlıkla kavuştursun gerçekten beklemek çok sinir bozucu son anlar hemen kavuşmak istiyorsun anlıyorum seni... bana dr cmt kesin doğurursun dedi bekle Allah bekle perş olmuştu onda bile dediğin gibi k.valideyi arayıp duruyorlardı...

senin ilkide sezeryan ya vücut açılmaya müsait değildir kaslar vs yani... bana dr 2. de vücut alışık pat diye açılman olabilir demişti 2.5 cm açıklıkla 4 gün gezdim düşün  :k06: :k06:

rabbim kolaylık versin  :amin: :amin:
165
ben doğum yaptım ya bu listedende çıktım mı  :k06: :k06:
3.çocuk için uğraşan bayanlar diye konu açılırsa seneler sonra girmek isterim o listeyede  :ehi: :ehi: