27 Nisan , 2024, 21:57:11

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

676
merhaba ben de hamile olmak istiyorum ama henüz erken diye sızlanmaya başlamadım :) 1 sene geçsin bende sızlanmaya başlarım sanırım   :suclu: :suclu:
677
Alıntı yapılan: KATYUSA - 26 Mart , 2009, 14:55:28
benim anlayamadığım birşey var köyde kırsal alanda bilgi sahi,b, olmayan bir sürü kadın ver ve en az 10 tane çocuğu var bu insanların hiçbirinin yuumurtlama tarihlerinden haberi yok bukadar zorsa hamile kalmak bu nasıl oluyo anlayamadım biz olsun diye uğraşıyoruz doktora gidsiyoz hiçbir sorun yok diyoo o zaman nedne olmuyoki ümidim gitti zaten bu ay için hiç ümidim yok 5 gün sonra kesin hastalanıcam zaten
canım benim köydeki insanlar bizler gibi hormonlu yiyecekler yemiyorlar ve ordaki kadınlar her gün nerdeyse ilişkiye giriyor eşlerinin istekleri üzerine. Bir şekilde çatlama dönemlerinde zaten ilişkiye girmiş oluyorlar bu yüzden de çok çocukları oluyor. Artı ne sigara ne alkol ne asitli içecekler tüketiyorlar. Vücutlarına bizlerin baktıklarından kat be kat daha çok bakıyorlar.
Bence en önemli faktör beslenme. Kendimize bakarsak, düzenli beslenirsek, alkol,sigara, asitli içecek tüketmezsek, stresden sinirden uzak durursak, bir de çatlama günlerimizi takip edersek ,Allah'ın izniyle bebişlerimizin haberini en kısa sürede alırız.
678
tam emin değilim ama sanırım bende mayıs annesi olucağım inş. :) ve bu ilk bebeğim oluck çok heyecanlıyım :)