27 Nisan , 2024, 17:36:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RuHGuZeLi

61
Bebeğimi Kaybettim :( / Ynt: HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
18 Aralık , 2013, 13:07:06
Tebrikler canım  :hello2: :hello2: Değerin gayet iyi çıkmış bence sende bizler gibi geç yumurtlamışsın  :k06: Bu sene geç yumurtlayanların senesi galiba kızlar  :k06: Çoğumuz öyle hamiş kaldı süprizzz yaptı meleklerimiz bize  :k06: Her hamilelikte belirtiler farklı oluyor Benim mesela hiç bir belirtim olmadı. Ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi Hiç bir şey sadece bolca uyudum  :k06: İnş benim ki gibi bir hamilelik süreci geçirirsin :amin:  Sağ salim kucağına alırsın meleğini  inş  :nazar: :amin:
62
Anladım canım benim ilk gebelik olunca normal doğumu çok istiyorum... O yüzden bir burukluk oluştu öyle diyince doktor. Oğlumda bende doğumdan itibaren hayat boyu sırt sırta savaşmak istiyorum  :y25:
63
İlkin sezeryan mıydı canım neden kesin sezeryan ?
64
29 hafta yaşındayım 1,3 kg. olduğum için anneciğim ayakta çok duramıyor, çabuk yoruluyor ve tansiyon denen bir şey yine düşürüyor bu nedenle hep dinleniyoruz. Babama dedi ki " kendimi sonsuza kadar hamile kalacakmış gibi hissediyorum, karnım kaşınıyor, nefes alamayacak kadar şişmanladım, midem yanıyor, bacaklarıma kramp giriyor, her yerim ağrıyor". Babam onu teselli etti, bunların hepsi geçecek dedi. Sonra yürüyüşe çıktık, çünkü doktor yürümenin annem için en iyi egzersiz olduğunu söyledi. Bir de ona böyle şikayet etmemesini benim her şeyi duyduğumu, küsebileceğimi söyledi, evet ben her şeyi duydum, artık koku da alabiliyorum, görebiliyorum, tat alabiliyorum ve bir de seni üzdüğüm için üzülüyorum anneciğim.


Anneciğim minicik bir adam oldun yavru kuşum tam 1500 grsın ve 33 cmsin  :nazar: ... Seni bekliyorum kuzum ama hiç acelem yok  :opucuk:
65
75 şafak benim düzeltebilir miyiz canlarım  :opucuk:
66
Kızlarrr bebeğim 2 hafta önden önden geliyorrr  :occasion5:  Yeni doktordan geldik veee 29+3 günlük çıktık. Boyumuz 33 cm Kilomuzda 1500 gr olmuş  :nazar:  Şu anda bebeğim ayakları aşağıda kafa yukarda makat pozisyonundaymış dönmemiş . Böyle giderse sezeryan olabilirmişiz   :y25: :y25:
67
Maşallahhh  :nazar:
68
Soluma yatıyorum sol tarafım feci şekilde ağrıyor uyuşuyor o geçsin diye sağıma yatıyorum orası ağrıyor uyuşuyor... Böyle sabahı ediyoruz biraz uyuyunca da sırt üstü uyanıyorum hemen sola dönüyorum ... Çok stressli bir iş arkadaş uyuması bile dert  :k06:
69
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kalp atışları
10 Aralık , 2013, 14:58:26
Allah tamamına erdirsin canım benim sağlıcakla kucağına al inş.  :nazar: Bu haftadan sonra gerçekten çok hızlı büyüyorlar ve ultrasyona böyle tüm vücut sığmıyorlar yarım yarım görebiliyorsun  :k06: O günleri de gör inş.  :amin:
70
Yerleşme kanaması olabilir tatlım... Aynı şeyi bende yaşamıştım ama bebeğimi kaybetmiştim. Adetin geciktiyse hiç idrar testiyle uğraşma çünkü sonuçları aldatıcı olabiliyor. Direk kan testi yaptır derim.İnş hamilesindir  :amin:
71
Aynen korkmanı gerektirecek bir durum yok. 1 damla bile milyonlarca sperm barındırıyor içinde ve o da yetiyor artıyor aksi halde hiç bir kadın hamiş kalamazdı rahimdeki asitte hepsi ölürdü  :icon_thumright:
72
Açlık kan değerim: 80
1 saat sonra 127
2. saatte 120 olmuştu. Gayet iyi demişti. Bende çok korkmuştum kilolu bir anne adayı olduğum için şeker çıkabilir demişlerdi. Çok şükür bir şey çıkmadı.
73
28 hafta yaşındayım ama cildim hala buruşuk ve pembe,yoksa şu vücudumdaki doğal krem işe yaramıyor mu? Bu yüzden karmakarışık düşüncelerim var, sıkıldıkça dönüyorum, annemi tekmeliyorum. Bugün küçük ressamlar geldi saçlarımı uzattılar, kaşlarımı, kirpiklerimi çizmeyi bitirdiler. Annem ile babam bir kitaptan boyumun 37 cm ve kilomun 1 kg. olduğunu söylediler bana. Onları duyduğumu öğrendiklerinden beri benimle konuşuyorlar.


Oğluşum oğluşum o kadar çok özlüyorum ki seni... Geceleri benim sızılarımı sende yaşıyormuşsun gibi sürekli dönüyorsun anneciğim. Anneyle beraber bir sağ bir sol sabahı zor ediyoruz bitanem...
74
Bizim şafağımızda 82 plakalara 1 güncüğümüz kaldı.Zaman ne çabuk geçiyor Allahım...
75
Mrblar kızlar benim yanlarım çok ağrıyor uyurken çok dönüyorum sizlerde de var mı bu ağrı sızı ?