Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aydolunayda

1
arkadaşlar kızım daha 15 günlük... ama gaz sancısı çok fena kıvrandırıyor... her kafadan bi ses çıkıyo etrafımda yok rezene ver yok kimyon ver falan... 15 günlük çocuğa anne sütü dışında bişey verilir mi ki... nasıl çözücem ben bu gaz sancılarını..
2
Bebeğim Doğdu :) / biz de doğduk:)
23 Haziran , 2012, 19:12:36
17 haziran günü geldi kızımız... babasına babalar günü hediyesi... nazar değmesin kuşumuza :nazar: :nazar: :nazar:
3
bizde çilek bebek odası aldık.. flover modelini. büyüyen beşik çocuk büyüyünce yatak oluyor... halısını yeşil aldık... mobilya çünkü krem üzerine pembe yeşil çiçekli... pembe avize aldık... bebel arabasını da kraftın travel arabalarından aldık... 600 tl... oda da 2000 tl
4
 :k06: :nazar: :nazar: 32 :nazar: :nazar:    :flowers: :flowers: son ayımız :flowers: :flowers:   listede 5. sıradayım sıra bana geliyo yavaş yavaş ilk fire ayşe adaydı galiba:) :k06:
5
Doğum / Ynt: ne zaman doğum yaptınız?
10 Mayıs , 2012, 20:03:25
bnmde 24 haziran dedi doktorum ama içimdeki his daha önce doğum yapacakmışım gibi geliyo... benim bebişm biraz iricene gidiyo bi hafta büyük yaşıtlarından :ehi:
6
Doğum / ne zaman doğum yaptınız?
10 Mayıs , 2012, 19:31:13
 :nazar: 35 haftalık hamileyim arkadaşlar :nazar:  bebeğim hep bi hafta falan önce gidiyor...
merak ettiğim konu, doğum yapan anneler:
-normal gününüzde mi doğum yaptınız yani bebeğinizin haftası, doktorunuzun belirttiği tarihten ileride veya geride olmasına rağmen doktorunuzun dediği tarihte mi doğum yaptınız...
- sezeryan olduysanız kaçıncı haftada oldunuz...


merakla gün sayıyoruz ve tecrübeli annelerden bilgi istiyoruz..
burası da bu sorunun paylaşum yeri olsun :hello:
7
 :nazar: 55 :nazar:     :k06: :k06: :k06:  tontik kızım
8
 :nazar: :nazar: 75 :nazar: :nazar:  günümüz kaldı.... biz bgn cicilerimizi yıkadık ütülicez.... dün çilek bebek odamız geldi temizledik süsledik.... çooook çalışıoz çooook.... :love7: :love7: :love7:
9
bende de benzer olmuştu... tuvalet temizliğine dikkat et... doktorum bi ilaç ve temizleme jeli verdi... doktoruna danış bence eğer iltihaplanma varsa benim gibi oluruna bırakma tedavi ettir... ço kcan sıkıcı bişey değil..
10
arkadaşlar bnmde 50 gr şeker yüklemesi 155 çıkınca 100 gr yüklemeyi yaptık... onda ilk 3 değer normal çıktı. 4. değer yüksek çıktı... doktorum böyle bir değer çıkması çok ilginç deyip aynı tahlilin tekrarını istedi bu sefer de değer değişmedi.... şimdi tekrardan 100 gr şeker yüklemesi yapmamı istiyor... dediğine göre böyle bir sonucun çıkması için metabolizmamın ilginç çalışıyo olması lazımmış ya da tahlilde bir sorun varmış...  :crybaby2:  çok cnm sıkıldı... şekerle ilgili şeyleri okudukça moralim bozulyo... birde bu 100 gr yükleme berbaaaaattt bir şey :igrenc:
11
Doğum / Ynt: ters rahim ve doğum
13 Mart , 2012, 19:41:43
ya böle iyi tecrübeler duymak içimi rahatlatıyo... çünkü hep kötü tecrübeler var bununla ilgili etrafımda... haftasonu doktoruma da sorucam ayrıntılı...
12
 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: 103 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
13
Doğum / Ynt: ters rahim ve doğum
13 Mart , 2012, 10:43:41
hayır arkadaşım korunmayı bıraktığımın 3. ayında hamile kaldım... annemde aynı şekilde bana ve kardeşime hemen hamile kalmış...
14
Doğum / ters rahim ve doğum
12 Mart , 2012, 18:53:43
arkadaşlar benim rahmim ters yani arkaya dönük... her 5 kadından birinde oluyormuş doktorum bilgi vermişti ve bir sakıncası olmadığını da sylemişti... annemde de aynısı var genelde genetikmiş bu durum... sıkıntılı  doğum olmuş ve dikişleri olmuş...
böyle olupta ne şekilde doğum yaptınız bilgisi olanlar....
15
bizim hanfendide bu aralar bana eziyet etme halinde... son bi kaç gecedir sürekli uyanıp duruyorum... bizimki tekmeleyip duruyo... onun keyfine göre yatıyoruz... sola yatmaktan kalça kemiğim artık uyuştu:) diğer tarafıma dönüyorum sol kalça kemiğimi eişme ovduruyorum bi süre... sonra  diğer tarafta ağrımaya başlıyo... sırt üstü yatıyorum... öle yatmamam lazım ama dayanamıyorum azcık dinlenmek için... bu sefer hanfendinin keyfi bozuluyor nasıl tekmelemek nasıl tekmelemek bütün gücüyle... uyku sersemi eşime gösteriyorum bak şu eşek sıpasına diye... bütün gecem böle geçti... şimdi sabah ben işlerimi hallediyorum bizimki uyuyo tık yok... keyfi yerinde :suclu: