27 Nisan , 2024, 22:26:55

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ela_su048

1
 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:tebrik ederim hayatım darısı hepimizin bnaşına.bende yeni tüpbebek uygulaması oldum.sonuç bekliyorum umarım benimde olur.
2
slm arkadaşlar çok uzun süredir nette değilim çünkü çok can sıkıcı şeyler yaşadım.işimden çıkartıldım hemde pat diye.torpilli hanfendi öyle istedi diye.ben sizin anlattığınız tüm evreleri geçirdim. rahim filmide dahgil.benim resmen işkence gibi geçti.hüngür hümgür ağladım.aşılamada yapıldı ama lmadı.resmen sömürdüler beni.şuanda tüp bebek uygulaması yapıldı.bebişlerim transfer oldu tam 3tane tutunmalarını bekliyoruz.çok heycanlıyım umarım allah banada bebiş verir.tek sıkıntım  merak etmem.acaba ne kadar sürede rahime tutundukları belli oluyor.bilen varsa lütfen söylesin.hepinizi öptümmmm... :hello: :k06: :k06: :k06:
3
YUPPPPPPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM O SALAK ÖZEL HASTANE SONUCU YANLIŞ ÇIKARMIŞ EŞİMİN SPERM TESTİ DOKTORUM TAKİBİNDE YENİLENDİ VE 8 MİLYON ÇIKTI FAKAT HAREKETLİLİK ÇOK ÇOK AZ AMA HİÇ UMRUMDA DEĞİL ÇIKTI YA ÖNEMLİ OLAN BU DOKTORUMDA SİZİ DAHA FAZLA STRESE SOKMAYACAĞIM YOK İLAÇTI YOK VARİKOSALDİ FALAN DİYE ÖNÜMÜZDEKİ AY İLK AŞILAMAYI YAPIYORUZ ZATEN 3 AŞILAMA DENEMESİ ŞART AMA UMARIM TUTARDA TÜP BEBEĞE GEREK KALMAZ KALSADA SORUN DEĞİL BUNLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM VE HEPİNİZDEN EŞİME BAHSEDİYORUM İNANIN SİZE TEŞEKKÜR EDİYOR BANA MORAL VERDİĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZ AMA HEPİNİZ.
4
arkadaşlar berbat durumdayım eşimin ilk sperm testi 5 milyondu doktor belki ortam kötüydü ve dikkat etmemiş olabilirsiniz demişti tekrar istedi ve bizde tüm istenilenlere harfiyen uyduk bu defa sonuç sıfır geldi inanabiliyormusunuz sperm sayısı 1 hafta sonra sıfır çıktı ağlamaktan gözlerim şişmiş durumdabana bi akıl verin neden böyle oldu?
5
kız veya erkek canım ona çok iyi bak özellikle benim için :(
6
arkadaşlar ben o kadar kötüyümki aylardır nete bile girmiyorum eşim sperm testi yaptırdı ve sonuç çok kötü sperm sayısdı 2 milyon ve hareketlilik 4.derece yani hareketlilikte yok umarım sizler iyisinizdir.tubitocum bebiş nasıl sen onu söyle ona iyi bak.herkesii öptüm....
7
tubitocum geçte olsa iyi doğdun diyeyim.bu arada haberlerini bekliyorum minik yaramaz nasıl bulantıların falan oluyormu merak ediyorumda.kendine çok dikkat et emi :nazar:
8
canlarım benim bu ay 5 gün gecikti ama hemen test yapmam çünkü sonrasında üzülüyorum elimden geldiği kadar bekleyecem 10 gün felan bakalım ne olacak.hepinizi kocaman öpüyorummm  :love3: :love3:
9
tubitocum bundan sonra raporlarını bekliyoruz minik yaramazın içinde neler yaptığını bize anlat olur mu?ben hep merak etmişimdir zaten ayyyyyy ne heycanlı ya züpper bişi bu bi mucize beaaaa ;D :k06:
10
canımsınız çok teşekkür ederim iyiki varsınız ve bana gerçekten çok iyi geliyorsunuz hepinizi çooookkkk seviyorum... :k06: :k06: :k06:
11
canıııııımmmmmmmmmmm benim inan haberini okurken gözlerim dolu dolu oldu sanki kendi hamileleğimi öğrenmişçesine sevindim.tebrikler allah sağlıklı bi şekilde kucağına vermeyi nasip etsin.tabi umarım banada. :hello2: :hello2: :hello2:
12
 :igrenc: :igrenc: :igrenc:arkadaşlar moralim çok bozuk olduğu için nete girmedim o yüzden özür dilerim bebiş falan yok .umarım sizlerin olur. :hello2: :hello2: :hello2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
13
tubitocum sonuçlara çok sevindim arkadaşlar buarada söylemek için ve umutlanmak için çok erken daha biliyorum ama adetim 2 gün gecikmiş durumda ve ben günü gününe olan bi insanım şuan sabırla ve korkuyla bekliyorum umarım bende anne olma sevincini yaşarım :hello2: :hello2: :hello2:
14
canım benim teşekkür ederim elbette bunu bir tek allah bilir ve inşallah biran evvel hapimize nasip eder :igrenc: :hello2: :hello2:
15
selam arkadaşlar çok özür dilerim uzun süredir giremiyorum nete bende daha bebiş falan yok umarım sizlerde olur.ben artık umut etmiyorum hadi hoşçakalın.