06 Mayıs , 2024, 09:56:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bad Cinderella

46
Tabii hamileyken hastalanmasanız iyi olur. Hastalanırsanız da doktora gidip tedavi olabilirsiniz. Hamilelik, bağışıklık siteminin yanı sıra dolaşım ve solunum sisteminde de değişikliklere neden olarak komplikasyonlar açısından daha yüksek risk altında olmalarına yol açıyor. Öte yandan hamileliğin son dönemlerinde gribe yakalanan bir anne adayının doğum sonrası hastalığını bebeğine geçirme olasılığı da fazla.
47
Mrb bn yeni uyeyim 4 aylik evliyiz ve bebk istiyoruz suan asiri adet agrisi gibi agrilarim var kasiklarim backlarim belim normlde bu donmde asiri tatli yerken bu defa hic canim istemedi hatta gozum gormedi bile birde bi iki haftadir halsizlik hssediyorum ve suan adetim 2 gun gecti hamile olabilir miyim sizce ?
48
Chicco'nun çift kılıflı mama sandalyesini aldım. Mama sandalyesine sözüm yok, çok güzel, çift kılıflı, arkası yatıyor falan filan. Ama hiçbirşey düşündüğünüz gibi olmuyor. Sizin bebişiniz ona oturmamak için direniyorsa hiç birşey yapamıyorsunuz. Bizimkisi en fazla 3 ay oturdu. Şu anda mama sandalyesi alacak olsam gider İkea'dan alırdım, 50-60 arası birşeydi. Hiç olmazsa ucuz :) Ben şimdi bebeşim bizim oturduğumuz sandalyeye oturup bizimle birlikte masada yiyor. İlla biz ne yaparsak onu yapmak istiyor.
Daha da küçükken oturtarak yediriyordum. Yani hiç almazsanız çok birşey kaybetmezsiniz :)
49
Bebeğinizin sağlığı için yerden yüksek olanlardan alın.Yerden yaklaşık 40 cm seviyede araba egzozlarından falan çıkan zehirli gazlar ve ağır metaller çok yoğun olduğu için yerden yukarıda olanlardan alın. Bana da biyoloji öğretmenim söylemişti eskiden.Bende Ukrayna'da yumurta donasyonu yaptırıp hamile kaldığımdan beri araştırıyordum ve bilgilerim bu şekilde size de verdim şimdi.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
50
Anne, Bebek ve Çocuk / Ynt: Bebek tulum
19 Ocak , 2018, 02:14:43
Bebeklerin sürekli gelişim halinde olması giysilerin çabuk küçülmesi anlamına gelir ki; bu da çok fazla kıyafet alınmaması açısından önemli bir ayrıntıdır. Bir kaç zıbın ve iç çamaşırı türü pratik giysiler yeterli olacaktır. Bebeğin hangi mevsimde doğduğu da giysi almak açısından önemlidir. Ancak ilk aylarda aşırı kat kat giydirmemek gerekliliği sağlanmalıdır.Özellikle giysilerde dikişler önemlidir. Bebeğin tenine rahatsızlık verecek dikiş kalınlıkları olmamalıdır. Artık aylar içinde büyüyen ve gelişen bebeğin 3 aydan sonra kıyafetleri daha farklılık gösterecektir. Ancak yine rahat olması ve kumaşlarının pamuklu olması önemi devam etmelidir.
51
Merhaba adım Filiz. 32 yaşındayım ve bir hastalığa maruz kaldım ,bu hastalığım beni
son hücreye kadar maf ediyor.2 sene önce tahlil ve doktorun verdiği tehşis ile infertilite sorunlarım olduğu ve endometrioz hastası olduğumu öğrendim.Bir çok doktorlara gittim ,tedaviler gördüm ançak sonuç nafile.
Her gün bedenim parcaladığını hisediyorum ve toparlamam her defasında daha zor oluyor.
Her şeyi kaybediyorum ,ne huzurum ne geleceyım kaldı son defa ne zaman güldüğümü unuttum...
Infertilite hastası olduğumu örenince çok büyük bir depresyona girdim.
Gece gündüz yatagımından çıkmıyordum ve hiç bir şey yapmak elimden gelmiyordu.
Ancak karar verdim ne olursa olsun savaşmak lazım ve pes etmicam.
Kayın valıdenın de bakısları sanki beni arzaladığını düşünyorum.
Bana destek olan ve beni az da olsa gülmeyi saglayan eşimdir.Ancak çok buyuk bir korku
var içimde..korkum bir gün yanlız kalacagım ve benı terk edecegınden korkuyorum.
Maddi olarak da sıkıntı yasiyoruz ancak bu beni durdurmıyor bir sonuç bulmam için ne pahasına olursa olsun.
Eşimle karar verdik kredi alıp iyi bir doktor bulmak tabiki iyi bir kliniğin.
Tek şansım FIV yapmak diye dusunyorum.Tek umudum tercübeli doktorlara ve bu prösedürde.
Sizden çok buyuk bir ricam var arkadaşlar bir nasihat bir bilgi yardmınız çok değerli olur bizim için.
Umudum ve bütün dileğim çok istediğim bebeğimle kavuşmak ve yeniden hayata mutlu bakmak ...... :y25: