Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _inci_tanem_

16
Bilmece / Bulmaca / Ynt: BUGÜN NE GİYDİNİZ ?
23 Aralık , 2017, 14:03:43
tayt uzun  çizme ve pembe kazak ::)  [ /color]
18
Karedeşimin görümcesinin kızı

Yiğit  :occasion5:
19
koymam

Naz
20
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: KIZZZZLARRRR
23 Aralık , 2017, 13:56:24
RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 2.prensini ayy ne güzel yarısına gelmişsiniz  :love9: :love9: Ben hala düşünme aşamasındayım denilebilir  :icon_scratch: İNşaallah artık bu aydan sonra aktif olarak düşüncem  :tongue3: RABBİM sağlıkla hayırlısıyla benimle birlikte tüm isteyenlere nasip eder  :amin:
21
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: KIZZZZLARRRR
19 Eylül , 2017, 17:42:47
maşaallah RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin  :amin: :amin: bizde düşünüyoruz ama hala düşünüyoruz vallahi karar vermek zor geliyor ama oğluşum çok isityor RABBİM inşaallah bizede bekletmeden sağlıkla nasip eder  :amin: :amin:
22
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
29 Mart , 2017, 10:09:23
Alıntı yapılan: duygucuk - 19 Mart , 2017, 22:11:27
Ay ne özlemişim burayı.. arada giriyorum ama kimsecikler yok. Bir zamanlar çok dertleştim burdaki arkadaşlarla. Ben de çok şey degişti. Oglum 3 yaşını dolduracak haziranda. Çok yaramaz bir danam var. Eşimle ayrıldık. 7 yillık evliliğim bitti maalesef. Zor günlerden geçiyorum şu sıralar. Henüz 2 ay oldu boşanalı. Oğlum doğduktan sonra eşimle koptuk maalesef. Pekte iyi günler geçirmiyorum anlayacağınız. Umarım sizler iyisinizdir. 


ALLAH yar ve yardımcın olsun cnm :( zor dönemler umarım kolaylıkla atlatırsın...RABBİM hakkında hayırlısını versin yavrunu sana bağışlasın en değişiyor ki bu yavrular gelince halbuki özlemle beklenen bebekti sanıyorum takdir-i ilahi diyelim iyi olur sizin için herşey inşaAllah...Benim oğluşumda 4 yaşını doldurdu RBBİM bağışlasın yavrularımızı güzel günlerini görelim evet burası çok güzeldi ne dertlerimizi paylaşmıştık keşke kopmasaydı :(
23
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
16 Mart , 2017, 14:25:34
Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 29 Ocak , 2017, 16:18:57
slm arkadaslar nasılsınız uzun zaman oldu buraya girmeyeli

ben arada giriyorum ama eskiler yok :( çok özledim burayı sohbeti böyle bir grup daha göremedim ne güzel paylaşımlarımız olmuştu  :y25: :love9: :flowers:
24
imkanınız varsa  tüp bebek deneseniz derim işyerimde bir abla 47 yaşında tüp bebek yöntemiyle hamile ümitsizliğe kapılmayın RABBİM ol sesin yeter inşaallah gönlüzüe göre verir RABBİM  :amin:
25
Bir önceki postta kevser senmisin diye sormuştum :D evett tahminim doğruymuş şaka gibi dimi RABBİM hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza bende dün gibi hatırlıyorum burda hamilelik sevincimi kutladığımızı  :love7: :love9: :love9:
26
arada sırada bakıyoruma ma uğryaan yok kimseylede rastlaşmıyorum sizi az hatırlıyorum ama çok emin değilim düşük hikayeniz varmıydı sizinde :(
28
Alıntı yapılan: YAĞMUR DAMLASI - 06 Mart , 2017, 22:33:26
Bu arada konu açmayı beceremedim burdan yazar misiz

1,20 negatif malesef :( inşaAllah en kısa sürede gelir minnakın sağlıkla hayırlsıyla
29
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
19 Ocak , 2017, 17:13:11
merhabaa cnm 15 aylık bebekler genelde 2 yaş sendromuna doğru ilerlediği için 2 yaş sendromuna girmiş ve memnuniyetsiz oluyorlar canım iyi havalarda dışarı çıkartıp enerjisini atırabilirsin değişik oyuncaklarlar oyun kurmaya çalışarak oyalayacakasın zor zamanları bebeklerin o zamanlar kazayla hamile kaldıysan şimdiden hayırlı olsun  :love9: :love9: erkekler genel olarak öyle istisnalar hariç işten gelince pek çocukla ilgilenmek cazip gelmiyor sevmelik bakıyorlar o ütü muhabbeti yüzünden arkadaşların bir çoğu ters düşüp gruptan ayrıldı grupta ne tat ne tuz var benimde vazgeçemediğim yer olduğu içi arada bakıyorum özlemle anaraktan  :-\ :-\
30
bende arada giriyorum bakıyorum günlerce uğranmamış olur :( yok arkadaşların bir çoğu tartışıp ayrılmışlar ama kötü oldu yaa öldü resmen forum çook nadide bilgiler edinmiştim buradan :( :(  :crybaby2: :crybaby2: