29 Nisan , 2024, 11:09:34

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °º•✿gülümse01✿•º°

226
Ben de inofolic kullanıyorum 3 aydır Figen hanımcığım... Onun etkisiyle mi bilemiyorum ama 3 aydır yeni kist oluşmadı.
227
Bence de... Benim bu kilo verme konusunda psikolojik bir yaptırıma ihtiyacım var ve bu yol da diyetisyenden geçiyor sanırım  :honk:
228
Allah yardımcımız olsun Burcu Hanımcığım. Emeklerinizi boşa çıkarmasın Allahım...Aslında tek ki Rabbim istesin 100 kiloyla hamile kalan var... Ama tabi biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte... Ben de mi diyetisyene gitsem acaba.... Bu böyle olmayacak sanki :y25: Yürüyüş yapıyorum olmuyor, yediklerime dikkat ediyorum olmuyor...
229
Burcu hanım, gece yatarken de denedim, gündüz de denedim dayanılacak gibi değil :( Dişimi sıkayım diyorum, dayanamıyorum, ilaç ağzıma değdiği an çıkarma hissi uyandırıyor :crybaby2: Bir aydır yürüyüş yapıyorum, yediklerime de dikkat ediyorum (bu mide bulantısından diyabetik ilacı kullanamadığımdan sanırım)  hala gram kilo veremedim :'( Belli ki kullanamayacağım da şu ilacı... Bebişim için katlanayım diyorum, elimde değil. Vücudum tepki gösteriyor ilaca... Offfff Rabbim şifamızı sen ver....
230
Bakıldı. Direncin çok fazla olmadığını; fakat ilaç kullanmamda fayda olduğunu söyledi doktor...
231
Ahh Yasemin hanım mahvediyor bu ilaç benii :igrenc: Napacağımı şaşırdım :cildir:
232
Arkadaşlar pkolu olup da şeker ilacı kullanan ve faydasını gören var mı? Pkolularda oluşan insülin direncini yenmek ve kilo vermesine yardımcı olmak üzere kullanılan bu ilaçlardan hangisini kullanıyorsunuz? Doktorum bana glukofen verdi; ancak ilacı ağzıma almamla beraber aşırı bir mide bulantısı ve ardından çıkarmam bir oluyor. Kullanmasam olmuyor, kullanmaya çalışıyorum o da olmuyor :BangHead: Yarım yarım içerek başlayayım belki vücut alışır dedim; ama ilacı ağzıma alır almaz müthiş bir çıkarma hissi uyanıyor :y25: Napabilirimmm ben :crybaby2:
233
Çoooookkk şüküürrrr... İğneden sonra 7. gün başladı nihayettttt :hieyt: :hieyt: Bir yumurta takibi süreci daha başlasınnnnn :occasion5:
234
Arkadaslar progestan ignelerim biteli 6 gun oldu fakat ben hala adet olamadim. Bu konuda deneyimi olan arkadaslar lutfen yardimci olabilir misiniz?
235
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: buda neydi şimdi?
31 Ağustos , 2013, 19:04:41
Rabbim derman versin. Dua edelim, O nelere kadir...
236
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Doktora gittim
30 Ağustos , 2013, 19:28:09
Gözünüz aydın Eda Hanım  :nazar: Bizler de görelim şu ikinci çizgiyi artık, en kısa ve hayırlı zamanda inşaallah :amin:
237
Rica ederim canım... Rabbim dileyen herkesi hayırlısıyla evladına kavuştursun. Elbette bizleri de :love9:
238
Panik yapma canım, sonuç ne olursa olsun öğrenmen şu stresi yaşamandan daha iyi gelebeilir belki sana. Rabbim vaktini ayarlamıştır zaten. Dualarım seninle, hayırlı haberlerini alırız inşaallah :opucuk:
239
Birkaç gün boyunca idrarda test yapamaya devam edebilirsin tabi ama çok merak ediyorsan yaptırma imkanın da varsa bence hiç durma kanda baktır hemen. İnşaallah hamilesindir :love9: :love9:
240
Zeytinyağlılar / Ynt: Patlıcan Paça
28 Ağustos , 2013, 14:18:57
Denemek lazım :)