Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °º•✿gülümse01✿•º°

211
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: kalp atışları
16 Kasım , 2013, 19:17:20
Rabbim hayırlısıyla babişinizin kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşaallah... Allah rızası için siz de anne olmayı bekleyen bu kardeşleriniz için dua edin, malum annelerin duası daha çabuk kabul olur :amin: :crybaby2:
212
Teşekkür ederim Zerrin hanım... Rabbim cümlemizin dermanını tez vakitte versin inşaallaqh... :amin: :amin:
213
Yaşasın Hamileyim :) / Ynt: gebelik testim
29 Ekim , 2013, 16:31:33
Duygucuk, hamilelik müjdeni okuyunca kendimi tutamadım :crybaby2: İnan çookkkk, çookkkk sevindim... Ne mutlu sana, Şükürler olsun Rabbime... Ve duamız yine O'na... Hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşaallah :amin: :amin: :amin: Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallahhhh
214
Duygucuk, ben 1 yıllık evliyim; fakat polikistik overle evlenmeden önce de yıllar boyunca başım dertteydi :cildir: Kardeşlerimde de aynı problem var. Ablamın 6 yıldan sonra bebeği oldu :nazar:  Kardeşimin ise 5. yılı ve hala bebeği yok maalesef :'(  Durum böyle olnca evliliğimin 5. ayında da doğal yolla bebek sahibi olamayınca kolları sıvadım, malum aileden deneyimliyim, kardeşlerim de 1 yılını doldur öyle gel diyen doktorlar yüzünden ertelediler durdular. Evet, Rabbim biliyor vereceği vakti; ama ben de elimden geleni yapıp Rabbime açıyorum ellerimi :amin: ... Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşaallah... :amin: :amin: :amin:
215
Bugün rüyamda dünyalar güzeli kızımı alıyordum kucağıma. Sabahtan beri de ağlıyordum zaten. Bu hikaye de üstüne tuz biber oldu... Rabbim nolur boş bırakma ellerimizi :((((
216
Rabbim yardımcınız olsun ve sabır versin inşaallah... Şifası olsun bebeğinizin, size bağışlasın...
217
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 02 Ekim , 2013, 17:09:41
Alıntı yapılan: °º•✿gülümse01✿•º° - 01 Ekim , 2013, 18:19:36
Her ay adet olmak için uğraşmaktan, 3. günüydü yok 5. günüydü diye stres olmaktan, geçen bayram sorulan soruları tekrar tekrar duyacak olmaktan, her soruya bir bahane bulacak olmaktan yıldım artık :crybaby2: :crybaby2: Şu adet olamama meselesinden çok beni bayram stresi sardı, milletin işi gücü yok başkalarının derdine düşüyor :caca: Galiba bu stres de benim adeti iyice geciktiriyor. Bu ay da boş geçecek :y25: Gelecek ay doktorumla görüşeceğim şu aşılama işini. Bakalım ne diyecek :icon_scratch: Rabbim sınavını layığıyla geçenlerden et tüm bebek isteyenleri aminnnnn :amin:

O bayram stresi bende de oluyor biliyor musun?? Çok zor bir şey herkes sorup sinir ediyor.
Hatta benim geçen bayram başıma daha can sıkıcı bişey geldi. mayıs ayında hamile olduğumu öğrenmiştim ama bebeğim gelişmiyordu. Kaynanama hamile olduğumu ama büyük ihtimalle düşük olacağını söyledik, kimseye söyleme dedik.Herkese duyurdu sağolsun. Sonuçta bebeğimin kalp atışı durdu kürtaj oldum.Ve o kadar zor atlattım ki.Çünkü çok zor hamile kalmıştım.Ramazan bayramında millet bana bebek ne zaman doğacak ,yok burcu ne olacak bir sürü soru sordu.İnsan tekrar tekrar yaşıyor acısını.

Ahhhhh ahhhh şu başkalarının merakı, üsturupsuzluğu, dengesizliği öldürüyor insanı :(  Hepsi nüfus memuru kesiliyor başıma!!! Rabbim ele laf ettirmesin daha fazla, dileyen, isteyen, gönlünden geçiren herkese içinde de bana hayırlı evlat nasip etsin inşaallah...(aminnnn)
218
Her ay adet olmak için uğraşmaktan, 3. günüydü yok 5. günüydü diye stres olmaktan, geçen bayram sorulan soruları tekrar tekrar duyacak olmaktan, her soruya bir bahane bulacak olmaktan yıldım artık :crybaby2: :crybaby2: Şu adet olamama meselesinden çok beni bayram stresi sardı, milletin işi gücü yok başkalarının derdine düşüyor :caca: Galiba bu stres de benim adeti iyice geciktiriyor. Bu ay da boş geçecek :y25: Gelecek ay doktorumla görüşeceğim şu aşılama işini. Bakalım ne diyecek :icon_scratch: Rabbim sınavını layığıyla geçenlerden et tüm bebek isteyenleri aminnnnn :amin:
219
Soğan kürü bir kez yaptım faydasını görmüştüm. Fakat onu da İbrahim Saraçoğlu adetten 10-12 gün sonra tavsiye ediyor. Şimdi başlasam hormonal dengeyi bozacak. Gerçi bugün birazcık belirti var gibi... Gelsin artık şu kırmızılar :caca:
220
Adetim 4 gün gecikti, kanda gebelik baktırdım ve gelenek bozulmadı negatif  :'( Progesteron biteli 10 gün oldu ama ben hala adet olamadım :caca: Adet söktürücü vermesi için doktora gitsem yumurta takibi, çatlatma iğnesi ve akabindeki ilişki furyası tam da bayrama gelecek... Doktora gitmeyip kırmızıların kendiliğinden gelmesini beklesem pkodan dolayı aylarca bekleyebilirim :igrenc: Offffffff offfffff... Rabbim tez vakitte dermanımızı ver :amin:
221
Yüce Yaradanım sabrını ve dermanını versin Burcu Hanımcığım... Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah... Ben de kanda gebelik baktırdım yine yok bebişim... Bu ay da ellerim boş... Bu ay da yüreğim yanıyor... Regl bile olamadım... Allahım sınavını hayırlısıyla geçmeyi nasip et bizlere :amin:
222
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 20 Eylül , 2013, 20:33:57
ben kırmızı olmak istemiyorum artık mor olmak istiyorum.Sürekli hayal kuruyorum. Bebeğimin ihtiyaçları için her ay para ayırıyorum bi köşeye  :y25:  :y25: İki yıl oldu bana da yazık benim melek kocama da  :crybaby2:

Rabbim ayırdığınız paraları bebişiniz için harcamayı nasip etsin en kısa ve hayırlı zamnada inşaallah... Ben de bu ay üzerime düşeni yaptım ama Rabbim ne diyecek bakalım... Hiç ümidim yok; ama benim de beklenmeyen, görmek istemediğim adet tarihim 30 ekim...
223
Canım, bence bu kadar stres yapmak daha kötü. Kan tahlili yaptır, hayırlı haberler alırsın inşaallah. Eğer sonuç olumsuzsa da en azından adet olmanı sağlayacak bir ilaç kullanırsın, düzensizlik tekrar başlamışsa daha fazla rahatsızlık verecektir zamanla sana. Olumsuz haber alacağım korkusuyla daha fazla strese sokuyorsun kendini, bu da doğal olarak adet gecikmesini tetikler zaten. olumlu düşün olumlu olur inşaallah. Olmazsa da Rabbim en hayırlı vakti ayarlamıştır sadece bizim sabrımızı ölçüyordur. Bak ben kaç aydır ümitleniyor sonra olumsuz haber alıyor, hüsrana uğruyorum. Sonra da kendimi teselli ediyorum hemen. Çünkü stres daha geriye götürüyor bizleri... Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşaallah...
224
İlk gittiğimiz doktor eşime de proxeed plus vermişti. Sonra biz o doktordan memnun kalmayıp değiştirdik. Yeni doktorumuz da proxeed plusı kendisinin de uzun süre hastalarına verdiğini ancak pek faydasını göremediğini söyledi ve yukarda bahsettiğim ace selenyum ve L-argının verdi.Proxeed plusın daha çok sayı problemi olanlarda işe yaradığını, morfolojiye pek katkı sağlamadığını söyledi. Morfolojisinde problem var ama doktor da doğal yolla olma ihtimalinin olduğunu söylemişti. Rabbim bizlerin de kucağını boş bırakmasın inşaallahhhhh :amin:
İnofolic kullanıyorum 3 aydır ama kilo vermeye hiç katkısı olmadı. Sadece yeni kistlerim oluşmadı inofolic sayesinde sanırım... Aşırı mide bulantısından glifor kullanamıyorum.Kullanabilsem kilo vermeye yardımcı olacak belki ama onu da kullanamıyorum...
225
"Makaron" Rabbim gönlünüze, gönlümüze göre versin inşaallah...
Figen hanımcığım, eşimin morfolojisinde problem var. Doktor komplike ace selenyum ve L argın verdi. 6 ay kullanacak. Bu arada da biz yumurta takibi ve pko tedavisine devam edeceğiz. Çünkü doğal yolla da olabilir. Sadece şansı arttırmamız lazım bu vitaminlerle dedi. Bakalım hayırlısı...