19 Nisan , 2024, 13:47:32

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - janset

1
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
05 Nisan , 2008, 13:49:54
 :hungry:
KAFKAS ÇORBASI
BALIK BUĞULAMA
PLAV (PRİNÇ)
SALATA - YOGURT
EKMEK KADAYIF
2
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
05 Nisan , 2008, 13:44:22
organik şeker canım seni msn de kabul ettim. sen müsaait olunca görüşürüz.
3
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
04 Nisan , 2008, 19:41:21
Siz kaynana görmemişsiniz. Benim kayınvalidemi allah düşmanıma vermesin. aynı şehirde değiliz ama telefonda bile onun hakimiyeti var.
zavallı eşim canım murat cım ikimizide nasıl idare edeceğini şaşıyor. Ben artık aldırmıyorum bazen duymamazlığa geliyorum. Kendim psikolog olmama rağmen
kendime bir tane psikolog edindim. gelin gerisini siz düşünün.
4
Canım sakın vazgeçme. Bebekler için kalsiyum çok önemli ve peynirde de yeterince var. Ben krem peynir ile başladım. ilk gün bir çay kaşığı ikinci gün bir çay kaşığı üçüncü gün bir tatlı kaşıgı..... şu anda sorunsuz peynir yiyor. çocukların sevmediği peynir değil bence içindeki tuz oranını beğenmiyorlar.
sevgiyle kal.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
5
Canlar,
Biricik paşam hasta oldu. alttan üçüncü dişini çıkarıyor. İshal oldu.sürekli istifra ediyor. yetmiyormuş gibi birde üşüttü.sürekli ağlıyor ve hiç kucaktan inmiyor. uykusuz geceler geri geldi. gelişimi gerileyecek diye çok korkuyorum. bu arada martın 16 sında yaşımıza giriyoruz.
Hepinizi çok seviyoruz.

[eklenti yönetici tarafından silindi]
6
SLM
SUSİ KORKMA CANIM BENİM OĞLUM PREMATÜRE DOĞDU. 7 Y BİR HAFTALIK ŞU ANDA 11.5 AYLIK PREMATÜRE ÇOCUKLAR GÜNÜNDE DOĞAN ÇOCUKLARDAN DAHA HIZLI GELİŞİYOR. BAZI ORGANLARI TAM OLARAK GELİŞMEDİĞİ İÇİN GÜNÜNDE DOĞAN ÇOCUKLARDAN BİRAZ DAHA FAZLA DİKKAT İSTİYOR .
SEVGİLER.
7
Tanışma Bölümü / TANIŞMA
29 Şubat , 2008, 18:07:13
SLM
BURASINI YENİ KEŞFETTİM.11.5 AYLIK OĞLUM VAR.
HERKESE SEVGİLER.