Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - fikru

1
Almak İsteyenler / evcil köpek almak isttiyorum..
10 Temmuz , 2011, 14:03:36
yardımcı olursanız sevinirim...
2
Benim kendi ailem ve çoğu insan için bu batıl ama o kadar çok örnek varki insan bi ihtimal demeden edemiyor sanırım bu duayada sübyan duası diyorlar. Bilgisi olan var mı arkadaşlar ama ben bu dua sonucu gebeliğini sonuna kadar götüren kişlere şahit oldum ve oluyorum  :icon_scratch:
3
Ben daha gebemiyim bilmiyorum ama belirtileri baya bir yoğun o yüzden eşimin ısrarları dolayısıyla her sabah haşlanmış yumurta ve ceviz yiyorum. Ya siz neler yiyorsunuz? Sizce faydası ne ve fayda görüyormusunuz?
4
Ben 22 yaşındayım ve bu yaşa kadar 3 hamilelik geçirdim ve yaşayan bir bebeğim yok. İlk hamileliğim 19 yaşındayken düşük tehlikeli devam etti ve 5 aylardayken doktor kordondan kan alınacak dedi ve alındı ben istemedim ama eşim isteği üzerine sonuçlar temiz gelmesine rağmen 6. ayında suyum erken geldi ve suni sancı ile gayet zorbi doğum yaptım. İkinci hamileliğimde ikiz oldu ve ikinci ayında karnımda ölmüş  biz üçüncü ayda farkettik ve kürtaj oldum. Üçüncü hamileğim ise yine düşük riskiyle başlamasına rağmen 6. ayına kadar gayet sağlıklı bi erkek bebeğim vardı ama birden kanamam başlayarak iki kere düşük iğnesi yapılmasına rağmen rahim ağzı açık olduğunu söyleyen doktor doğumun başladığını söyledi ve nerdeyse yarım günde ölü bi erkek bebeği en sonunda sun i sancıyla doğurdum ve aradan bi yıl geçti şimdi yine düşünüyoruz en son doktorda rahim yetmezliği şüphesini öne sürdü. Net değildi ama hayırlısı şimdi hamile kalmış olma ihtimalide yüksek bilgi verip benim yüreğimi ferahlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden....