20 Mayıs , 2024, 13:12:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - _inci_tanem_

226
yok boyatma ayşecim bende tekrar boyatmak üzereydim ki yazıyı okudum onca beyazıma rağmen vazgeçtim koltuk altı dedorantlarımı bile zararlıymış ya öğrenene kadar sıkıyodum bu sabah elime aldım geri bıraktım  :'( :'(  bu zamana kadar zararlıydıda niye söylemediler bilemiyorum :violent1: :violent1:
227
sanırım öyle olcak canım zayıflamak için içmek istiyodum günde 2 fincan falan ama bu şeyleri okuyuncada içim rahat etmiyo  :-\
doğumdan sonra saçımı boyadım 2 kez şimdide açıklama yapıldı zararlıymış emzirme dönemindede boya üzüldüm  :'(
228
teşekkür ederim ayşecim  :opucuk:
bu durumda yeşil çay tüketemiyoruz...
netten araştırmıştım burda paylaşmadan önce her sitede farklı şeyler okudum o yüzden sizinle paylaşmak istedim. 
229
Merhaba arkadaşlar oğlum yaklaşık 8 aylık işe başladığım için eskisi kadar sık emziremiyorum fakat sabah akşam birde işyerinde sağıp götürüyorum yeşilçay içebilirmiyim zararı varmı olur mu bilgisi olanlar yardımcı olabirse sevinirim ??
230
hoşgeldiniz umarım sık uğrarsınız güzel paylaşımlarımız olur  :flowers:
231
Alıntı yapılan: CAN TANEM - 25 Eylül , 2013, 14:14:34
Alıntı yapılan: _inci_tanem_ - 25 Eylül , 2013, 13:43:57
ben kullandım enfeksiyon dolayısıyla fitil şükür ALLAH'A bir sorun olmadı dr.güveniyorsanız verdiği ilaçları düzenli şekilde kullanın..

Canım doktoruma güveniyorum ama akıntıda su gibi gelen bi akıntı oldu ondan korktum :sad1:

miktarı önemli aynurcum sanırım içinde çok şüphe varsa dr.ara sor sanmıyorum ALLAH'In iziniyle öyle birşey olcağını ama için rahat etsin  :opucuk:
232
ben kullandım enfeksiyon dolayısıyla fitil şükür ALLAH'A bir sorun olmadı dr.güveniyorsanız verdiği ilaçları düzenli şekilde kullanın..
233
kızlar  bu sertleşmelerin nedeni idrar yolu enfeksiyonuda olabilir benim 6 aylık olduğum dönemlerde bu tip sıkıntılarımdan enfeksiyon çıkmıştı bilginiz olsun tabi hepimizin aynı olacak değil dr.sormanızda fayda var ben şikayetlerimden bajsettiğimde dr.idrar tahlili istemişti hepinize hayırlı sağlı doğumlar  :dontknow:
234
Hormonlarda bir sıkıntı var ki zaten adet tam sökemiyorsun yoksa normal başlardı kimyasal gebelik desem 8 'den yukarı olması grekebilirdi  :dontknow: ilaç kullandın mı hiç onlarda yükseltebiliyomuş inşallah hayırlısıyla şu zamanları atlatıp bebişine kavuşursun sağlıkla  :amin:
235
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
24 Eylül , 2013, 09:22:30
Günaydınn
236
bence dr.sor belli olmuyo çünkü bazen kanamanın tam açılmasını bekliyolar nasıl hamile değilsin yüksek çıktıda anlayamadım  :icon_scratch:
237
Alıntı yapılan: Balböceği - 10 Eylül , 2013, 12:35:35
Alıntı yapılan: _inci_tanem_ - 10 Eylül , 2013, 11:55:01
eda nasıl zayıfladın ya benim doğum kilolarından  7 kilosu kaldı ama ben 10 kilo vernek istiyorum nelere dikkat ettin peki ben yemek yemeyi çok seviyorum  :BangHead:  ??

Sabah, ara, ara, akşam, ara. Bu şekilde yedim hep 2.5 3 saatten fazla aç kalmamak lazm, aralar olunca ana öğünlere tok oturuyorsun..

Abur cubur, tatlıları pek tüketmedim zaten yemek değilde onlar kilo aldırıyor bana  :k06:

Ama zamanla alışıyor insan  :k06:

aslında haklısın canım hamilelikten önce bende diyet yapmıştım 6-7 kilo vermiştim ama gebelikte pisboğaz birşey oldum çıktım şimdide hala pisboğazlığa devam :( biri dur desin bana diyetisyene gitmek istiyorum birde hala sıkılaşamadım :(  bendede abur cubur sorunu var
238
eda nasıl zayıfladın ya benim doğum kilolarından  7 kilosu kaldı ama ben 10 kilo vernek istiyorum nelere dikkat ettin peki ben yemek yemeyi çok seviyorum  :BangHead:  ??
239
eski arkadaşlarımızın yeri ne kadar dolar  ??? yada nasıl tekrar o ortam kurulabilir bilmiyorum ama umarım gelen üyeler bol muhabbet olur umuyorum  :flowers:
240
dayı olcak a*ı'ya toplu iğne ucu kadar olan haklarımızı bile helal etmiyorum annemleri ve bizi o kadar üzdü ki RABBİM kahhar ismiyle bizlere zarar vermeye fırsat vermeden onu ve karısı olcak mahluğu kahretsin inşallah  :amin: :amin: :amin: iki elimiz yakanda olsun mahşerde  :amin: :amin: :amin: