28 Nisan , 2024, 00:05:12

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - nescafe

1
merhaba arkadaşlar bugün tam bir aylık olduk. hepatit aşımız vardı.doktor kontrolümüz vardı.kızım 4100 gr olmuş boyumuz da 56 cm olmuş çok iyi dedi doktorumuz.  :nazar: :nazar: :nazar:yalnız br sorunumuz var kızımda reflü varmış.besledikten sonra 45 derecelik açıyla yatır çok hoplatıp zıplatma dedi ve ilaç verdi. belirtisi suydu reflünün bizde sütümü içtikten sonra direk süt olarak geri çıkarıyordu ve hemen acıkıyordu. bu arada ben kızımı emziremedim göğüs ucum yok gibi bişe o yüzden süreki sağıp veriyorum o da sebep olabiliyomuş ama napalım aç kalmasın diye sağıp vermeye devam.
2
kızlar bebeğimi hastaneye yatırdık atei yüksekti enfeksiyon olmş olabilir dediler. yoğun bakımda kızım şu an lütfen dua edin sağ salim evimize getirelim kızımızı.şimdiden hepinizden allah razı olsun. :amin:
3
merhaba arkadaşlarrr. kızım şu an evimizde kollarımda yanımdaa anlatılmaz değişik bir duyguu bunu ben mi yaptım diyor insan.
kısaca hikayemizi anlatayım size.
biliyorsunuz ben pıhtılaşmadan dolayı iğne kullanıyordum ve doktor sürekli suyun az suyun az diyordu bana.
en son 28 ocakta kontrolümüz vardı bebeğimin kafası hep yukarıdaydı hamilelik boyunca ve suyumuz yine azdı.
ertesi gün 29 ocakta salı günü tekrar kontrole gittim doktor iğneyi bırak ve cuma günü seni doğuma alalım dedi ama bu arada sadece tuvalete kalk ve sürekli sol tarafına yat kanaman olursa hemen gel bekleme dedi. biz de evimize geldik ben sürekli yatar halde :)))
cuma doğum olacak diye perşembeden evi temizletmek için kadın geldi annem varr ama bende de bir tuhaflık var. tuvalete gittiğimde bir de ne göreyim kanamam başlamış. hemen eşimi uyandırdım valizimizi alıp apar topar hastaneye gittik doktor baktıııı ve hiç suyun kalmamış hemen doğuma dedi. yatışımızı yaptık serumlar falan derkeeennn herkes geldi hastaneye saat 3te doğuma girdimm bu arada clexane kullandığım için genel anestez aldım ki ben de genel anestezi istiyordum. benm uyanmam biraz sıkıntılı oldu nefes almakta çok zorlandım ama allahıma şükürler olsun çok kolay ayağa kalktım.
allahıma şükürler olsun ki bu yolda bizi tamamına erdirdi ve şimdi evimizdeyizzz. tek sorunumuz sütüm hala gelmedi ve bebeğim mama alıyor. buna da şükür sağlığı yerinde yaa. ne olur dua edin bir an önce sütüm de gelsin. allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin. hamile arkadaşlarıma da yardımcı olsun. bu arada narkozu alırken de bebek bekleyen arkadaşlarım için dua ettim rabbim kabul etsin inşallahhh. :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar:
4
kızlarr cumaya doğuma giriyorum allah izin verirsee.dua edin banaa.  :amin: :amin: :amin:
5
kızlar hepinize merhaba umarım hepiniz çok iyisinizdir. benm moralim biraz bozuk bir de size danışmak istedim. dün nstye giirdim ve sonucunda bende çok fazla sancı çıktı. fakat ben hiç bi ağrı ya da sızı hissetmiorum yer yer 100e kadar çıkıo sancı nst çektirenler bilir. doktorum da zzaten kan sulandırıcı iğne kullandığım için risk altında olduğumu ve hemen izne ayrılmam gerektiğini söyledi sizce ne yapmalıyım. ben öğretmenim ve iznimi doğum sonrasına aktarmak istiyordum ama şu an bebeğimin durumu daha önemli. bu nstde çıkan sancı büyük bir riski mi gösteeriyor? erken doğum yaparsın diyor herkes çok korkuyorum. bana bir akıl verin.
6
kızlar 27. haftamın içindeyim.bugün doktora gttik çok şükür gelişminde bir sıkıntı yok. sadece doktora çok az hareket ettiğini ya da benm çok az hissettiğimi söyledim. bebeğin başı yukarıda bacakları aşşağıda o yüzen az hissetmen normal dedi. peki bebek ne zaman döner? rabbime şükrediyorum. ama inanın bazen hamile olduğumu unutuyorum günde bi kaç kez hissediyorum kızımı. sizlerden de kığır kıpr olduğunu hiç durmadığını okuyunca endişeleniyorum biliyorum evham ama ne yapayım. ilk bebeğimin kalbi durmuştu çok korkuyorum. rabbim cümlesiyle beraber sağ salim kucağıma almayı naip etsin bana da.
7
Hobilerimiz / bebek şekeriiiii:)))
20 Kasım , 2012, 21:21:01
kızlar allah izin verirse kızım olacak şubat gibi olacak doğumum. bebek şekerlerimi kendim yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım model malzeme tavsiylerinizi bekliyorum. bu arada adanada oturuyorum.kendi bebeklerinizin şekerlerini de paylaşıp bana fikir verebilirsiniz.
8
arkadaşlar günaydınn. rabbime şükürler olsun bugün 20. haftamızı bitirdik. fakat size birşey sormak itiyorum. ben hala kızımın hareketlerini hissetmiyorum ve karnım da ilk defa bu hafta büyüdüğü belli oldu. hala hareketlerini hissetmemem normal mi sizce? şimdi işe gidicem gelince yorumlarınızı okuyabilirim. hepiniz allaha emanet olun. :nazar: :amin: :nazar: :amin: :nazar: :amin:
9
kızlar bugün doktor randevum vardı 18. haftda olduğum için doktor ayrıntılı ultrason baktı. aslında daha erken iki hafta sonra bakmamk lazım dedi. neyse asıl mesele şu. bebeğimin kalbinde beyaz leke varmış ve bu 100 bebekten birinde olurmuş. 2li ve 3lü testlerim normal olmasa down sendromu riski olabilirmiş. çok korktum bi bilginiz var mı bu konuda. bir de suyu azalmış bebeğimin normalden az dolu dolu gözükmüyor dedi. ama senin yapacağın bişey de yok bu bünye meselesi dedi. allahım miniğimi korusunnn. çok korkuyorummm. :amin: :nazar:
10
kızlar benim inanılmaz çok dökülüyor açım. silip süpürüyorum evi bi baksan yerler yine saç dolu sizde de oldu mu, olduya ne yaptınız bi akıl verin bana mazallah kel kalıcamm.allah korusunn.
11
kızlar malum dün kontrole gideckti canan arkadaşımız. hiç bir şey yazmamış sonrasında ben göremedim.inşallah melekleri ve kendisi çok sağlıklıdırrr. :amin: :nazar:
12
arkadaşlar 13+2 deyim ve benim şöyle bir sorunum var ben gece yüz üstü yani göbeğimin üstüne yatmadan uyuyamıyorum kesinlikle. çok denedim ama olmuyor bebeğim henüz küçük ona zarar vermiyorumdur di mi çok da korkuyorum saçma bişey diye kimseye de soramıyorum. belki bebeğim ve göbeğim büyüdükçe yatamıycam öyle ama şimdi yüzüstü yatmadan uyuyamıyorumm ne olcak yawww :honk:
13
kızlar bugün ense kalınlığı ölçüldü ve kan alındı 2.4 çıktı beni sürekli takip eden doktor yüksek çıkmış biraz dedi.ölçümü yapan doktor da normal dedi 3.5 e kadar normal kabul ediyoruz dedi sizin yorumlarınız nedir sizin sonuçlarınız nasıldı bana bi akıl verin lütfen.
14
arkadaşlar bir kaç gündür bu dertten inanılmaz müzdariptim. daha önce hiç yaşamamış olmama rağmen sebebini de buldum bir kaç gündür su içimeyi ihmal ettim ki normalde 3 litreye yakın su içiyordum. eğer su içebiliyorsanız sakın ihmal etmeyin hem havalar çok sıcak hem de bebişimiz doğduktan sonra süt oluşumu için çok önemli su. bir de incir hele şu aralar o kadar bol ki bol bol incir yeyin bir sürü faydası da var incirin.
15
arkadaşlar mehaba bugün doktora gittik son addet tarihine göre bebeğim 11+6 olması gerekirken 11+1 gözüküyor. geç döllenme olmuştu ama normalde haftasını yakalamsı lazım dedi doktor. ben de kendime öyle çok dikkat edemiyorum biri şunu ye deyip getrmezse önüme yemek aklıma bile gelmiyor. ne yapmalıyım bu sorun olur mu bi akıl verin bana.
16
arkadaşlar merhaba ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim kalbi durdu karnımda. ardından yapılan testlerde pıhtılaşmam olduu belirlendi. doktorum bir aspirin ve folbiol verdi günde bir tane kullanıyorum. şu an hamileyim ve clexane başladık günde bir tane sorum şu sizlerde hiç akıntı oldu mu benm hamile olduumu öğrendiim günden beri kahverengi bazen kanlı akıntım oluyor ve korkuyorum doktorum normal dese de içimde bi şüphe var. benmle aynı durumda olan var mı aranızda?
17
Yaşasın Hamileyim :) / sanırım hamileyim
11 Haziran , 2012, 10:07:48
kızlar dün adet olmam lazımdıı gelmedi adetim test yaptırdım ve değerim 12 çıktı. ne olur dua edin banaaaaa. :amin: :nazar:
18
arkadaşlar 9 haftlıkken bebeğimi kaybetmiştim. doktorumun istediği thliller sonucund bende pıhtılaşma faktrleri yüksekiş ilk bebeğimi de bu yüzden kaybetmişim.bu durumu yaaşayan var mı şimdilik günde bir aspirin ve folik asit verdi. hamilelik boyunca iğne kullanacakmışım. bu şekilde olup dbebeğini kucağına lnlr beni biilgilendirebilir mi acaba?allah hepimizi korusun ve yardımcımız olsun. :amin:
19
arkadaşlar 9 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve 30 martta kürtaj oldum 18 güne yakın kanamam azar azar devam etti. bugün 23 nisan ve benm tekrar edet öncesindeki gibi kanamalı akıntım var acaba adet mi oluyorum yoksa nedir bu?bilen bana akıl versin.
20
arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce ilk gebeliğim bebeğimin kalbinin durması sonucu sonlandı.doktor istersen trombofili testi yaptır dedi ama benm bunu ne zaman yaptırmam gerekir.b fikri ya da bilgisi olan bu durumda olan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim. allahım kimseyi bu güzel duygudan mahrum etmesin içinde bizi de inşallah. :amin: